Cele mai bune practici pentru construirea unui player video Flash

Avem un player video bazat pe Flash, pe care îl susțin, și trebuie să suporte anunțurile de navigare și, în mod ideal, atât redarea video progresivă, cât și redarea în flux, în funcție de un switch de server.

Am lucrat cu componenta FlvPlayback, dar mă găsesc puțin din adâncul meu. Există tutoriale sau resurse bune pentru a înțelege diferența dintre netstream și flvPlayback? Sau este una din cealaltă? Au plecat fără succes.

Pentru anunțurile de navigare vom folosi, probabil, DART In-Stream, care face parte din motivul pentru care simt că pierd o manevră asupra celui mai bun mod de a structura acest lucru.

Orice ajutor cu cele mai bune practici sau linkuri cele mai apreciate - ta!

EDIT - Actualizare: Am scris un jucător de mână și am lucrat mai mult sau mai puțin cu tot ce trebuia să fac, dar am migrat la JW Player în toate proprietățile web în cele din urmă, cam șase luni mai târziu. Este foarte fiabil și bine susținut, a fost integrat bine cu sistemul DART, iar designerii au găsit-o ușor la piele.

0
fr hi bn

4 răspunsuri

M-aș gândi cu siguranță la JW Flash Media Player:

http://www.jeroenwijering.com/?item=JW_FLV_Player

Este Open Source și am găsit sursa destul de curată și ușor de înțeles, de asemenea, acceptă playlisturi. Nu știu lucrurile DART In-Stream, dar poate că ai putea folosi creativ caracteristica playlistului pentru a obține asta?

Codul sursă este disponibil aici:

http://code.jeroenwijering.com/trac/

0
adăugat
@Draemon @Flubba Într-adevăr. Când l-am postat, a avut o licență mai bună (cred că a fost chiar GPL), dar între timp dezvoltatorul a hotărât să-l schimbe, ceea ce este perfect din moment ce el deține. Cred că versiunea veche este încă în controlul sursei.
adăugat autor Michael Stum, sursa
@Draemon - un punct excelent, dar într-adevăr nu este atât de scump și este bine în valoare de bani IMHO
adăugat autor Polsonby, sursa
"Toate produsele LongTail Video necesită licențe atunci când sunt utilizate în scopuri comerciale" - deci nu este o sursă deschisă așa cum este definită de OSI. Codul sursă este disponibil, dar nu este foarte util dacă nu îl puteți folosi.
adăugat autor Draemon, sursa
Nu găsesc nicio referire la faptul că nu este altceva în afară de unele site-uri de descărcare care l-au catalogat eronat ca GPL. Nu există nici o mențiune pe care o găsesc în sursa/changelog-ul. Destul de sigur că nu a fost niciodată deschisă.
adăugat autor Draemon, sursa

Dacă sunteți interesat să scrieți propriul player video, ar trebui să luați următoarea carte; Învățați ActionScript 3 http://www.learningactionscript3.com/ . Acesta vă va oferi o înțelegere excelentă a AS3 și există, de asemenea, un capitol dedicat creării propriului player de bază flash, pe care apoi îl puteți construi.

0
adăugat

Nu-mi place componentul flvPlayback, este greu să se ocupe atât de implementare înțeleaptă, cât și de oarecum dificilă pentru piele frumos și este, de asemenea, destul de umflat. Așadar, aș prefera să folosesc fie JW Flash Media Player așa cum mi-a recomandat Michael mai sus sau să-mi rostogolesc singur.

0
adăugat

Am folosit componenta FLVPlayBack pentru un timp acum și în timp ce are unele quirks mi se pare să fie destul de versatil, fără a fi nevoie să scrie o mulțime de cod. Singurul dezavantaj mare pe care l-am descoperit este că dacă încerci să treci în flux un fișier care nu există, playstate rămâne "încărcare" și nu rezolvă niciodată - în acel moment nu poți încărca altceva și va rămâne încărcat pentru totdeauna.

Pentru ceea ce se pare că faci, ar trebui să se ocupe de lucrurile astea bune - oricare dintre barele de control implicite se va ocupa de starea videoclipurilor dvs. progresive sau streaming și are câteva funcții de capturare subtitrate închise pentru boot.

În ceea ce privește documentația - LiveDocs-ul Adobe este foarte util:

http://livedocs.adobe.com/flash/9.0/ ActionScriptLangRefV3/fl/video/FLVPlayback.html

Nu se poate vorbi despre lucrurile DART - nu a trebuit niciodată să se ocupe de asta.

0
adăugat