Python și MySQL

Pot să-l aduc pe Python să lucreze cu Postgresql, dar nu reușesc să lucrez cu MySQL. Principala problemă este că pe contul de shared hosting am nu am posibilitatea de a instala lucruri cum ar fi Django sau PySQL, în general, nu reușesc să le instalez pe computerul meu, așa că poate e bine că nu pot instala pe gazdă.

Am găsit bpgsql foarte bine pentru că nu necesită o instalare, este un singur fișier la care mă pot uita , citiți și apoi apelați funcțiile. Știe cineva ceva de genul asta pentru MySQL?

0
fr hi bn

7 răspunsuri

Dacă credeți că este greu de la un punct de vedere al utilizatorului final, încercați să dezvoltați cu el! Cred că l-au simplificat pe versiunea din 2003.

Singurul lucru pe care trebuie să-l țineți cont este faptul că datele trecute trebuie să fie definite. Există diferite "formate" pentru acest contract; Rând, celulă sau parametri. Furnizorul și consumatorul trebuie să fie în măsură să convină asupra formatului, motiv pentru care probabil că aveți probleme. O parte web care este altfel conectabilă poate să nu apară ca fiind disponibilă pentru conexiuni dacă nu există părți web pe pagină care să poată vorbi cu ea.

Articolul din Office Online este cel mai bun articol pe care l-am găsit, dar nu am căutat niciun alt conținut de la migrarea inițială la MOSS.

Nu sunt sigur de ce lista Calendar nu a putut fi conectată la lista de sarcini a proiectului. În trecut, am făcut multe lucruri prin conectarea înregistrărilor Părinte și Copil cu cele două liste afișate pe pagină. De asemenea, am conectat unele părți web personalizate pentru a ajuta la filtrarea suplimentară și crearea de noi articole de pe listă printr-un șablon standard.

Toate vizualizările standard ale listei, componentele web ale filtrelor, DataViews, etc ar trebui să sprijine pe deplin conexiunile.

Sperăm că asta ajută cel puțin puțin.

2
adăugat
Sunt de acord cu faptul că nu am văzut nimic care să spună asta cu adevărat. Cred că ar exista o matrice care să arate ce este conectabil la ceea ce, dar dacă există, nu am văzut-o niciodată. Ca și în cazul multor lucruri pe care SharePoint le are, blogurile au acele lucruri bune.
adăugat autor xyz, sursa
Mulțumiri. Nu ați răspuns la întrebarea mea de presă, dar ați confirmat ceea ce credeam că este adevărat. Există puține informații despre acest lucru abail. Și sunt de acord. Dezvoltarea de părți personalizate cu conexiuni nu este mult mai ușoară. Cel puțin MSDN are articole despre asta. Nu există puțin din această perspectivă.
adăugat autor Tom Juergens, sursa

Am încărcat-o și am primit o eroare internă

Premature end of script headers

După ce am jucat mult, am aflat că dacă aș avea

import cgi
import cgitb; cgitb.enable()
import MySQLdb

It would give me a much more useful answer and say that it was not installed, you can see it yourself -> http://woarl.com/db.py

În mod ciudat, aceasta ar produce o eroare

import MySQLdb
import cgi
import cgitb; cgitb.enable()

M-am uitat la unele dintre celelalte dosare pe care le aveam acolo și se pare că biblioteca era una dintre cele pe care le-am încercat deja.

0
adăugat

MySQLdb este ceea ce am folosit înainte.

Dacă gazda utilizează Python versiunea 2.5 sau o versiune superioară, este construită suport pentru bazele de date sqlite3 (sqlite vă permite să aveți o bază de date relațională care este pur și simplu un fișier în sistemul dvs. de fișiere). Dar cumpărați-vă atenția, sqlite nu este potrivit pentru producție, deci poate depinde ce încercați să faceți cu el.

O altă opțiune ar putea fi să vă apelați gazda și să vă plângeți, sau să schimbați gazdele. Sincer, în aceste zile, orice gazdă care respectă web-ul care suportă Python și MySQL ar trebui să aibă preinstalat MySQLdb.

0
adăugat

Nu am nici o experiență în legătură cu http://www.SiteGround.com ca gazdă web personal.

Aceasta este doar o presupunere, dar este comun pentru o gazdă comună să sprijine Python și MySQL cu modulul MySQLdb (de exemplu, GoDaddy face acest lucru). Încercați următorul script CGI pentru a vedea dacă MySQLdb este instalat.

#!/usr/bin/python

module_name = 'MySQLdb'
head = '''Content-Type: text/html

%s is ''' % module_name

try:
    __import__(module_name)
    print head + 'installed'
except ImportError:
    print head + 'not installed'
0
adăugat
in noua mea goddady hosting cu cpanel, ei nu au mysqldb: (dar a fost in vechiul meu ... de ce au eliminat-o?
adăugat autor fersarr, sursa

Luați o decizie

https://docs.djangoproject.com/en/1.8/ref/databases/

MySQLdb este cel mai folosit driver, dar dacă utilizați python3 și django 1.8.x care nu vor funcționa, atunci ar trebui să utilizați mysqlclient care este un folk de MySQLdb pe următorul link

https://pypi.python.org/pypi/mysqlclient

0
adăugat

Puteți încerca să configurați propria instalare Python utilizând Virtual Python . Aflați cum să configurați Django folosind aici . Asta a fost scris cu mult timp în urmă, dar arată cum am instalat MySQLdb fără a avea acces la root sau ceva asemănător. Odată ce ați primit elementele de bază, puteți instala orice bibliotecă python pe care o doriți.

0
adăugat

Chiar vrei MySQLdb pentru orice cod MySQL + Python. Cu toate acestea, nu ar trebui să aveți nevoie de acces la root sau orice altceva pentru ao utiliza. Aveți posibilitatea să-l construiți / instalați într-un director de utilizator (~ / lib / python2.x / site-packages), și doar adăugați-l la variabila env PYTHON_PATH. Acest lucru ar trebui să funcționeze pentru aproape orice bibliotecă python.

Dați-i o șansă, într-adevăr nu există o alternativă bună.

0
adăugat
Python România
Python România
100 participanți

Comunitatea pasionaților de Python din România.

MySQL - comunitatea Română
MySQL - comunitatea Română
19 participanți

Comunitatea română a programatorilor MySQL.

PostgreSQL - comunitatea Română
PostgreSQL - comunitatea Română
5 participanți

Comunitatea română a programatorilor PostgreSQL.