Biblioteca Zip pentru Compact Framework?

Cerințele mele:

 • Suportă dispozitivele .NET Compact Framework 2.0 și Windows Mobile 6.0.
 • Trebuie doar să dezarhivați conținutul într-un director de pe o cartelă de stocare. Nu este necesară crearea fișierelor zip.
 • Trebuie să poată fi utilizat în software-ul corporativ / comercial.
 • Poate fi open source, dar nu are licență GPL sau altă licență virală.

Am văzut biblioteca Xceed Zip for CF . Ce alte opțiuni există?

0
fr hi bn

5 răspunsuri

Looks like what you need is zlibCE from the OpenNETCF foundation. You can get it here: http://opennetcf.com/FreeSoftware/zlibCE/tabid/245/Default.aspx

Este un port al liniei de biblioteci linux la CE. La baza lui, este un DLL nativ, dar acum oferă și un .NET wrapper, împreună cu tot codul sursă.

Am folosit-o în proiecte înainte și a făcut destul de bine.

0
adăugat

Din v1.7, distribuția DotNetZip include acum o versiune construită special pentru .NET Compact Framework, v2.0 sau v3.5. http://www.codeplex.com/DotNetZip/Release/ProjectReleases.aspx. Este vorba despre ~ 70k DLL. Ea zip, unzip, editare zip, parole, ZIP64, unicode, fluxuri și multe altele.

DotNetZip este cod 100% gestionat, open source și gratuit / gratis de folosit. De asemenea, este foarte simplu și ușor.

 try
 {
   using (var zip1 = Ionic.Zip.ZipFile.Read(zipToUnpack))
   {
     foreach (var entry in zip1)
     {
       entry.Extract(dir, ExtractExistingFileAction.OverwriteSilently);
     }
   }
 }
 catch (Exception ex)
 {
   MessageBox.Show("Exception! " + ex);
 }

Există o aplicație probă inclusă în distribuția sursă care se dezarhizează pe o cartelă de stocare.

Aplicația CF-Unzipper http://www.freeimagehosting.net/uploads/ce5ad6a964.png

0
adăugat
Amândoi aveți puncte. Ctacke, ai dreptate, mai sunt multe dispozitive CF 2.0 în jur. Slim - sunteți, de asemenea, corect: .NET Framework (desktop sau CF, 3.5 sau 2.0) nu oferă suport încorporat pentru gestionarea zipurilor. În orice caz, am actualizat v1.7 de DotNetZip, astfel încât acesta rulează acum pe CF 2.0.
adăugat autor Cheeso, sursa
Unde în .NET Compact Framework 3.5 sunt acceptate arhive ZIP? Compresia System.IO. este numai pentru algoritmi de compresie deflate / gzip. Ei nu acceptă formatul de fișier ZIP.
adăugat autor Martin Plante, sursa
Din curiozitate, de ce sa construit pentru CF 3.5? CF 3.5 a suportat suportul de compresie. Este mult mai util dacă a fost construit pentru 2.0, care are încă o bază de instalare semnificativă și care nu are compresie a sustine.
adăugat autor ctacke, sursa

Acest lucru pare să fie o opțiune bună pentru dvs.: http://www.codeplex.com/DotNetZip. Pare mic, are sursă și are o licență foarte deschisă (MS-PL).

0
adăugat

Aruncați o privire la #ziplib (www.icsharpcode.com). Este GPL, dar îl poți folosi în aplicații comerciale cu sursă închisă. Ei nu spun nimic în mod specific pe pagina lor despre folosirea lui cu Cadrul Compact, așa că trebuie să-i dați un test personal (care a spus că este pur C# fără dependențe externe, deci șansele sunt oarecum bune, muncă).

0
adăugat

I use the Resco MobileForms toolkit for a variety of functionality: http://www.resco.net/developer/mobileformstoolkit/overview.aspx

Acesta include o bună bibliotecă ZIP.

0
adăugat