De ce nu funcționează furnizorul VFP .NET OLEdb în Windows pe 64 de biți?

Am scris un serviciu de Windows care utilizează VB care citește câteva date vechi din bazele de date Visual Foxpro care urmează să fie inserate în SQL 2005. Problema este ca această utilizare să funcționeze bine în Windows Server 2003 32-Bits, dar clientul sa mutat recent la Windows 2003 64-biți iar acum serviciul nu va funcționa. Am primit un mesaj că furnizorul VFP .NET OLEdb nu a fost găsit. Am cercetat și totul pare să sublinieze că nu există nicio soluție. Orice ajutor, te rog ...

0
fr hi bn

5 răspunsuri

That's a really odd response you're seeing. Of course there's the obvious suggestion of: have you tried power cycling everything in the chain? (PC->STK200->devboard) But also, do you have another AVR programmer you can try? Do you have another ATmega328P you can try reading & writing? Have you ever been able to read fuse settings with any programmer?

Alte lucruri de încercat: Puteți să eliminați cristalul și să vedeți dacă puteți comunica cu cipul atunci? Programatorul dvs. are capacitatea de a regla viteza SCK? (STK500 poate face asta, nu este sigur despre STK200) Poate fi cip-ul primit intr-un mod cu viteza foarte scazuta.

Ca o ultimă soluție, va trebui să puneți cipul într-un programator de înaltă tensiune. Știu că cel puțin STK500 poate face asta, și există câteva circuite acolo pentru a hacka un HVP dintr-un port Arduino sau LPT. Am avut de a resuscita câteva chips-uri AVR în acest fel din cauza unui glitch electric sau am flubbed setări.

3
adăugat

Câteva gânduri. Care au fost siguranțele stabilite înainte de a le schimba? ați confirmat cablarea dvs. cu schematică? Amintiți-vă, are nevoie de cristalul conectat să-l programeze.

Verificând foaia de date, se pare că 0xF7 a fost setarea greșită de utilizat. CKSEL 3..0 este setat la 1000 de 0xF7. Există o tabelă în fișa tehnică, care recomandă această valoare pentru oscilatoarele de la .8 la .9MHz și specifică faptul că această setare este nu care trebuie utilizată cu cristale. Setarea corectă pentru octetul scăzut al siguranțelor a fost 0xF1, ceea ce pune CKSEL 3..1 la 111, care este recomandat pentru cristale de cuarț de 16MHz. Informațiile relevante sunt la pagina 29 din fișa tehnică.

Probabil că veți avea nevoie de un programator de școală veche pentru a rezolva problema, altfel ați blocat chipul.

1
adăugat

Va trebui să compilați cu CPU țintă setat la x86 pentru a forța codul să utilizeze versiunea 32 bit a VFP Furnizor OLE Db .

Microsoft has stated that there are no plans on releasing a 64-bit edition of the Visual FoxPro OLE Db provider. For what's worth, Microsoft has also stated that VFP 9 is the final version of Visual FoxPro and support will end in 2015. If you need the OLE DB provider for VFP 9, you can get it here.

0
adăugat

Ați încercat să modificați CPU-ul țintă la x86 în loc de "Any CPU" în opțiunile avansate de compilatoare? Știu că acest lucru rezolvă unele probleme cu alți furnizori OLEDB prin forțarea utilizării versiunii pe 32 de biți.

0
adăugat
@Ken: Ne pare rău. Nu știu sigur și nu pot obține cu ușurință un test. Cred că proiectul de pornire + orice proiecte care utilizează furnizorul OLEDB care cauzează problema.
adăugat autor Paul G, sursa
@Paul: De asemenea, fac parte din această problemă. Cu toate acestea, suna mea are aproximativ 10 proiecte. Trebuie să schimb această setare pentru TOATE proiectele sau doar pentru proiectul "startup"? Mulțumiri!
adăugat autor Ken, sursa
Mulțumesc, nu vă faceți griji, am reușit să lucrez. Dar pentru oricine altcineva care citește acest lucru, am schimbat setarea doar în proiectul de pornire și a făcut truc. Se pare că aceasta ar trebui să fie o soluție în locul unei setări de proiect. Bine.
adăugat autor Ken, sursa

Sybase Anywhere has a OLEDB provider for VFP tables. It states in the page that the server supports 64 bit Windows, don't know about the OLEDB provider:

Suportă servere Windows și Linux pe 64 de biți

     

Pentru a spori scalabilitatea, a fost adăugată suportul pentru arhitectura x86_64 la serverele de baze de date Advantage pentru Windows și Linux. Pe computerele cu procesor x86_64 și cu un sistem de operare pe 64 de biți, serverul de baze de date Advantage va putea acum să utilizeze o memorie care depășește 4 GB. Memoria suplimentară va permite mai multor utilizatori să acceseze simultan serverul și să sporească cantitatea de informații pe care serverul o poate memora în cache atunci când procesează interogări.

Nu am încercat singur, dar unii oameni din grupurile de știri VFP raportează că funcționează bine.

Link to the Advantage Server / VFP Page

0
adăugat