.NET Testing Framework Advice

Caut să introduc un cadru de testare a unității în mixul de la locul meu de muncă. Folosim Visual Studio 2005 (deși am putea trece la 2008 în următoarele 6 luni) și lucrăm în principal la C #. Dacă cadrul are un fel de integrare IDE care ar fi cea mai bună, dar sunt deschis la cadre care nu au integrare, dar sunt încă relativ simple pentru a fi înființate. Voi lua rezistență la ea într-un fel sau altul, așa că dacă mă pot asigura că ceea ce am împins nu este o durere în gât, asta ar ajuta la cazul meu.

Opțiunea evidentă din cercetarea pe care am făcut-o până acum indică faptul că nUnit, dar aș dori să obțin impresiile unui utilizator care a folosit-o efectiv înainte de ao recomanda echipei mele.

Are cineva acolo folosit nUnit? Dacă da, există vreun capcană sau limitare despre care ar trebui să fiu conștient? Există alte opțiuni bune acolo? Dacă da, dacă ați folosit atât nUnit la asta, aș aprecia foarte mult o idee despre punctele tari și punctele slabe ale acestora.

0
fr hi bn
2008. Facepalm. Ar trebui să folosiți 2010 dacă faceți upgrade
adăugat autor Cole Johnson, sursa

9 răspunsuri

Scott Hanselman a avut un podcast bun despre acest lucru, intitulat:

"Cadrul trecut, prezent și viitor al unităților NET Testing Framework"

:

Hanselminutes # 112

0
adăugat
Asta a fost un podcast de bani. Acesta evidențiază toate cadrele majore de testare a unităților. Eu personal am început să folosesc xUnit din cauza a ceea ce am auzit în această emisiune.
adăugat autor Chuck Conway, sursa

mbUnit is worth alook, it has a set of features comparable to NUnit, it has its own GUI, or can be integrated into VS if you have Resharper. I would also recommend Rhino Mocks if you are doing any sort of TDD.

0
adăugat

Visual Studio 2008 has a built in test project type that works in a similar way to NUnit, but obviously has much tighter integration with Visual Studio (can run on every build and shows the results in a similar way to the conversion results page when upgrading solution files), but it is obviously not as mature as NUnit as it's pretty new and I'm not sure about how it handles mocking.

But it would be worth looking into when your team moves to VS2008

0
adăugat

I would say mbUnit also, I like being able to run a single test many times just by specifying inputs and result right above the test function. Horrible description of what I mean so here is a link that shows you what I mean.

0
adăugat

Cred că NUnit este cel mai bun pariu. Cu TestDriven.NET , obțineți o integrare excelentă în VS.NET . (Resharper are, de asemenea, un test de unitate dacă îl utilizați). NUnit este ușor de utilizat și urmează o paradigmă stabilită. Veți găsi, de asemenea, o mulțime de proiecte / tutoriale / ghiduri care o folosesc întotdeauna.

O altă opțiune principală este, probabil, MBUnit, care este din ce în ce mai mult poziția în sine ca un cadru BDD de alegere (împreună cu Gallio http://www.gallio.org ).

0
adăugat

Construit în unitatea de testare în VS 2008 este în regulă, dar dificil de a se integra cu CruiseControl.net , cu siguranță, mult mai greu decât în ​​mod normal NUnit .

Deci, mergeți cu NUnit dacă intenționați să aveți niște teste automatizate.

0
adăugat

Când am început testarea unităților, am început cu NUnit deoarece este simplu de configurat și utilizat, în prezent folosesc runner-ul de test construit care vine cu Resharper pot comuta ușor între cod și rezultatele testelor. Incidentul NUnit detectează momentul în care ați compilat codul, astfel încât nu trebuie să faceți nici o reîmprospătare în NUnit . Resharper face automat o construcție atunci când alegeți să executați un anumit test.

0
adăugat

Încercați, de asemenea, instrumentul PEX Este Microsoft propriu, probabil, în curând să fie integrat în VSTS și nu suportă NUnit , MbUnit și xUnit.net

I use also small Console Application for testing one class or small library. You could copy paste the code from here

0
adăugat

VSTT 2010 should be a good bet if you are looking for functional test automation. Web Services Testing, UI testing, Biztalk testing and Data Driven Testing Support. Please look at VSTT

0
adăugat