Fișier de resurse nevalid

La încercarea de a compila proiectul meu C#, am urmatoarea eroare:

'C:\Documents and Settings\Dan\Desktop\Rowdy Pixel\Apps\CleanerMenu\CleanerMenu\obj\Debug\CSC97.tmp' is not a valid Win32 resource file.

După ce am parcurs numeroase căutări Google, am stabilit că aceasta este de obicei cauzată de o imagine de 256x256 în interiorul unei pictograme utilizată de proiect. Am trecut prin toate pictogramele și am eliminat versiunile de 256x256, dar eroarea persistă. Orice idei despre cum să scapi de asta?


@ Mike: A apărut misterios într-o noapte. Am căutat fișierul csproj, dar nu există nicio mențiune despre un CSC97.tmp (am verificat și fișierul de soluții, dar nu aveam noroc acolo). În cazul în care vă ajută, am postat conținutul fișierului csproj pe pastebin .

@Derek: Nici o problema. Iată rezultatul compilatorului.

------ Build started: Project: Infralution.Licensing, Configuration: Debug Any CPU ------
Infralution.Licensing -> C:\Documents and Settings\Dan\Desktop\Rowdy Pixel\Apps\CleanerMenu\Infralution.Licensing\bin\Debug\Infralution.Licensing.dll
------ Build started: Project: CleanerMenu, Configuration: Debug Any CPU ------
C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727\Csc.exe /noconfig /nowarn:1701,1702 /errorreport:prompt /warn:4 /define:DEBUG;TRACE /main:CleanerMenu.Program /reference:"C:\Documents and Settings\Dan\Desktop\Rowdy Pixel\Apps\CleanerMenu\Infralution.Licensing\bin\Debug\Infralution.Licensing.dll" /reference:..\NotificationBar.dll /reference:..\PSTaskDialog.dll /reference:C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727\System.Data.dll /reference:C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727\System.dll /reference:C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727\System.Drawing.dll /reference:C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727\System.Windows.Forms.dll /reference:C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727\System.Xml.dll /reference:obj\Debug\Interop.IWshRuntimeLibrary.dll /debug+ /debug:full /optimize- /out:obj\Debug\CleanerMenu.exe /resource:obj\Debug\CleanerMenu.Form1.resources /resource:obj\Debug\CleanerMenu.frmAbout.resources /resource:obj\Debug\CleanerMenu.ModalProgressWindow.resources /resource:obj\Debug\CleanerMenu.Properties.Resources.resources /resource:obj\Debug\CleanerMenu.ShortcutPropertiesViewer.resources /resource:obj\Debug\CleanerMenu.LocalizedStrings.resources /resource:obj\Debug\CleanerMenu.UpdatedLicenseForm.resources /target:winexe /win32icon:CleanerMenu.ico ErrorHandler.cs Form1.cs Form1.Designer.cs frmAbout.cs frmAbout.Designer.cs Licensing.cs ModalProgressWindow.cs ModalProgressWindow.Designer.cs Program.cs Properties\AssemblyInfo.cs Properties\Resources.Designer.cs Properties\Settings.Designer.cs Scanner.cs ShortcutPropertiesViewer.cs ShortcutPropertiesViewer.Designer.cs LocalizedStrings.Designer.cs UpdatedLicenseForm.cs UpdatedLicenseForm.Designer.cs
error CS1583: 'C:\Documents and Settings\Dan\Desktop\Rowdy Pixel\Apps\CleanerMenu\CleanerMenu\obj\Debug\CSC97.tmp' is not a valid Win32 resource file

Compile complete -- 1 errors, 0 warnings
------ Skipped Build: Project: CleanerMenu Installer, Configuration: Debug ------
Project not selected to build for this solution configuration 
========== Build: 1 succeeded or up-to-date, 1 failed, 1 skipped ==========

I have also uploaded the icon I am using. You can view it here.


@ Mike: Mulțumesc! După ce am eliminat totul, cu excepția imaginii 32x32, totul a funcționat excelent. Acum mă pot întoarce și voi adăuga alte dimensiuni unul câte unul pentru a vedea care dintre ele mă provoacă durere. :)

@Derek: Deoarece am primit prima eroare, am făcut o reinstalare completă a Windows (și împreună cu aceasta, SDK.) Nu a fost motivul principal pentru reinstalare, dar am avut o speranță subțire că s-ar rezolva problema.

Acum, dacă numai pot să-mi dau seama de ce a lucrat anterior cu toate celelalte dimensiuni ...

0
fr hi bn
Vă rugăm să adăugați răspunsul dvs. sau să vă mulțumiți în comentariile care nu sunt în discuție.
adăugat autor Rais Alam, sursa

4 răspunsuri

Este un fișier pe care l-ați creat și l-ați adăugat la proiect sau ați arătat în mod misterios?

Puteți să verificați fișierul .csproj și să vedeți cum se face referire (ar trebui să fie un fișier xml simplu și puteți căuta CSC97.tmp).

Poate postați informațiile pe care le găsiți, astfel încât să putem avea mai multe detalii pentru a vă ajuta să vă rezolvați problema

0
adăugat

Nu știu dacă acest lucru va fi de ajutor, dar de la acest forum :

Adăugați un fișier .ico în secțiunea de aplicații a paginii de proprietăți și ați primit eroarea care a fost descrisă, când am verificat fișierul Icon cu un editor de pictograme, se dovedește că fișierul conține mai multe versiuni ale imaginii adică (16 x 16, 24 x 24, 32 x 32, 48 x 48 vista comprimat), am eliminat celelalte formate pe care nu am vrut să le resavat (doar cu 32x32) și aplicația se compilează fără eroare. >

Încercați să deschideți pictograma într-un editor de pictograme și să vedeți dacă vedeți alte formate ca cele descrise (de asemenea, încercați să eliminați pictograma și să vedeți dacă proiectul se va construi din nou, doar pentru a verifica dacă pictograma o cauzează).

0
adăugat

Privind în jur, se pare că unii oameni au rezolvat această problemă prin repararea sau reinstalarea SDK-ului .NET. S-ar putea să vrei să încerci asta.

P.S. Văd de ce nu ați inclus mai mult de ieșirea compilatorului acum. Nu prea mult să vezi acolo. :)

0
adăugat

Am avut o problemă similară cu un fișier "obj / debug / * .tmp" care eroare în jurnalul meu de construire. Se pare că unitatea C: \ a fost în afara spațiului. După ce am eliminat spațiul, clădirile mele au început să funcționeze.

0
adăugat