Visual Studio și monitoare dual / multiple: cum pot obține utilizarea optimizată a monitorilor?

Ultramon is a great program for dual monitors (stretching screen across monitors), but I was wondering if there is any way do to something in Visual Studio like have one tab of code open on one monitor and a second tab of code open on the second monitor with only one instance of Visual Studio running?

Sau există alte sugestii privind obținerea celei mai multe lovituri pentru buck pe monitoarele dual și Visual Studio?

0
fr hi bn
Sunt surprins că Visual Studio nu este considerat software "utilizat în principal pentru programare".
adăugat autor timbo, sursa

10 răspunsuri

Am VS în monitorul din stânga și fereastra GUI / de rulare în dreapta. Cu toate acestea, dacă doriți să trebuiască să deschideți fișierele de coduri pe fiecare monitor, puteți utiliza opțiunea lui UltraMon de a extinde o fereastră de-a lungul ambelor monitoare, apoi glisați o pagină de cod în așa fel încât să plaseze un divider. Apoi, aliniați divizorul cu pauza din monitoare.

Am mai făcut-o înainte, doar pentru a testa. Nu este o configurație proastă.

0
adăugat

Am trei monitoare, așa că de obicei rulez cu această configurație:

  • Monitorul din stânga: documentație / cărți electronice.
  • Monitorul mijlociu: cod / depanare
  • Monitorul drept: aplicația de testare / fișierele de jurnalizare (dacă este necesar)

Aceasta funcționează de obicei destul de bine și, deoarece monitoarele sunt destul de mari, rareori trebuie să folosesc aplicația de testare pe ecran complet, astfel că există mult spațiu pentru coada mea - ferestre.

De asemenea, folosesc funcția AutoHotkey pentru a atribui fișierele rapide care se rotesc în cele mai importante ferestre, cum ar fi Firefox sau sesiunea mea SSH. În acest fel, pot folosi o tastă rapidă pentru a le accesa atunci când este necesar.

Monitorul din stânga este de fapt un computer separat care rulează Linux și tastatură / mouse împărtășită cu Synergy, așa că am mai multe pagini electronice sau pagini de documentație deschise, câte unul pe fiecare desktop virtual ... Pot să mișc documentația prin deplasarea mouse-ului spre stânga și utilizând o tastă rapidă.

0
adăugat

Trei monitoare - toate cele 1600x1200

  • Stânga: E-mail, IM, SQL Server Management Studio, Remote Desktop la servere
  • Orientul Mijlociu: VisualStudio - poate instanțe multiple - explorator de soluții maximizate, explorator de echipă și explorator de echipă conectat în dreapta, erori / ieșire de andocare în jos, altele ascunse
  • Dreapta: browsere web - depanare aplicații și lucrul web normal, ADUC (dacă este necesar)

Alte aplicații se deplasează în funcție de ce lucrez și cât de aglomerate sunt monitoarele și de interacțiunea dintre aplicația deschisă și de ce am nevoie de informațiile de la ea.

0
adăugat
hurray pentru un alt utilizator triplu monitor 4: 3 ... Îmi place acest lucru pentru codificare și am două în potrait și 1 în regulă pentru testarea UI.
adăugat autor SheldonH, sursa

Când am obținut două monitoare pe care am vrut să le fac la fel ca tine, folosești tot spațiul pentru studio vizual, dar cred că ai ajuns să înțelegi că este mai bine să ții VS pe un monitor și să folosești al doilea monitor pentru documentație, resurse externe etc Nu v-ați gândi la început, dar toate atingerile mici, cum ar fi doar posibilitatea de a maximiza alte resurse fără a le ascunde codul este o caracteristică mare.

0
adăugat

Ați putea încerca să faceți clic dreapta pe un fișier în exploratorul de soluții, Deschideți cu, și apoi să găsiți devenv.exe. Aceasta o va deschide într-o nouă instanță a VS. În plus, salvează devenv ca una dintre opțiunile dvs. implicite în viitor, deci nu trebuie să te duci de vânătoare pentru a deveni tot timpul. Nu frumoasă, ci o opțiune.

0
adăugat

Consider că fereastra de definire a codului este absolut neprețuită pentru a fi deschisă în celălalt monitor. Pe măsură ce cursorul se mișcă peste un nume de tip în editorul dvs., cealaltă fereastră arată definiția acestuia.

0
adăugat

au o singură filă de cod deschisă pe un singur monitor și oa doua filă de cod deschisă pe al doilea monitor cu o singură instanță a Visual Studio care rulează

puteți trage pur și simplu o filă în afara VS pe celălalt ecran.

ca aceasta

0
adăugat
de acord. +1 pentru a răspunde la întrebare, un sfat excelent. doh! ar fi trebuit să se gândească la asta
adăugat autor TheZenker, sursa
Simplu și foarte eficient. Acesta este probabil singurul răspuns care abordează întrebarea reală.
adăugat autor valsidalv, sursa
Actualizare septembrie 2016: A venit aici prin Googling această întrebare și acest lucru nu pare să funcționeze. Acum trebuie să trageți fila în fereastră nouă (pe care ați găsit-o creată prin clic-dreapta pe pictograma barei de activități și selectând fereastră nouă).
adăugat autor Tom.K, sursa
@BillF - Hm interesant! Va trebui să-l încerc, înainte că nu am reușit să-l duc la lucru :)
adăugat autor Tom.K, sursa
@ Tom.K, doar verificat în v2017, și am fost capabil de a trage tab-uri în afara IDE doar bine.
adăugat autor BillF, sursa
Nu mai funcționează. Nici una dintre căile descrise. Atunci când trageți pe Desktop creează un fișier txt și în interiorul VS CODE nu face nimic.
adăugat autor Matthis Kohli, sursa

Deși folosesc StudioTools pentru alte scopuri, are un "Editor de tăiere" cu care puteți "rupe" fișierul într-o fereastră și redimensionați fereastra. Găsiți-o destul de util

0
adăugat

Personal, am ferestrele mele configurate, astfel încât unul monitorul meu principal, am monitor principal monitor de studio, așa că, prin urmare, fereastra de cod, maximizat, cu doar cutia de instrumente legat, în stânga. Aceasta înseamnă că fereastra de coduri ocupă cât mai mult spațiu posibil, păstrând în același timp marginea din stânga a codului aproape de mijlocul ecranului, unde ochii mei arata natural. Monitorul meu principal este un ecran lat, așa că mi se pare că îmi dă mai mult decât suficient spațiu pentru codul meu.

Monitorul meu secundar are oa doua fereastră, care conține ferestrele de instrumente pe care le folosesc. Așadar, am soluția explorer, lista de erori, lista de sarcini (// todo: comments), fereastra de ieșire, rezultatele găsite etc., toate ocupând tot spațiul pe care îl plac pe monitorul meu secundar.

Când se depanează, exploratorul soluției deplasează monitorul principal, iar ferestrele de ceas, autovehicule și localnici își înlocuiesc locul.

Mi se pare că acest lucru îmi oferă o zonă foarte mare pentru a scrie cod și chiar ajută la utilizarea tuturor acestor ferestre suplimentare, oferindu-le mai multe imobile decât le-ar fi avut de obicei.

Update: In response to everyone talking about using the second monitor for documentation or running the app, I wholeheartedly agree, and forgot to mention how I do that. I use PowerMenu alot to acheive this. Basically I can right-click on any window and set Always On Top. So while i'm debugging, i want to see my output window, but then if I have to refer to some documentation, I just flick to Mozilla (on the second monitor), set it on top, and go back to visual studio. I find this lets me manage the tool windows without having to either shuffle them around a lot, or take up valuable space in the code window.

0
adăugat
Cum puneți controalele pe formulare fără setul de instrumente? Modificați manual codul generat de Form Designer?
adăugat autor recursive, sursa
Setul de instrumente este în partea stângă a monitorului meu principal.
adăugat autor David Wengier, sursa

Am trei monitoare, configurate în cazul în care Visual Studio este pe ecran complet pe monitorul de mijloc, monitorul din dreapta are toate ferestrele de instrumente configurat, iar monitorul din stânga este pentru browser, ajutor, SSMS, e-mail etc.

Funcționează bine, cu excepția cazului în care trebuie să telecomanda, deci am o configurație separată exportată pentru a readuce ferestrele de instrumente înapoi în Visual Studio și una pentru a le seta înapoi pentru mai multe monitoare.

0
adăugat