Dezvoltarea addins pentru World of Warcraft - Noțiuni de bază?

Ca un jucator al World of Warcraft de mult timp, si un dezvoltator pasionat, am decis ca as vrea sa imbinam cele doua si sa ma ocup de dezvoltarea unor addins. Nu numai pentru a-mi îmbunătăți experiența de joc, ci și pentru a învăța ceva nou.

Are cineva sfaturi despre cum să începeți?

Există un IDE pe care îl poți folosi? Cum se face testul? Există biblioteci disponibile deja disponibile? Sau aș avea o experiență mai bună de învățare ignorând bibliotecile și clădirea de la zero? Cum mă împușc pe Hogger?

V-ar plăcea să vă audă sfaturile, experiențele și punctele de vedere.

0
fr hi bn
Pentru a-ți lua o clipă, te-aș sugera să ajungi la un nivel înalt. Nivelul 40 ar trebui să fie suficient.
adăugat autor user7393973, sursa

3 răspunsuri

This article explains how to start pretty well.

Primul dvs. marcaj este, probabil, Forumul de interfață american, în special Stickies pentru că:

http://us.battle.net/wow/ro/forum/1011693/

Apoi, apuca unele addons simple pentru a afla cum interacționează xml și LUA. Lista WOWWiki HOWTO este un bun punct aici, de asemenea.

Un lucru important de retinut: World of Warcraft este disponibil in mai multe limbi. Dacă aveți un cont UE, aveți un test excelent, descărcând pachetele de limbă spaniolă, germană și franceză. Dacă sunteți un tip american, verificați dacă puteți obține versiunea America Latină. În acest fel, puteți să-l testați împotriva unei alte versiuni lingvistice.

Odată ce ați făcut 1 sau 2 add-uri foarte mici și simple doar pentru a afla cum să le folosiți, aruncați o privire asupra diferitelor cadre. WowAce este una populară, dar există și altele.

Doar păstrați un lucru în minte: A face un Addon este de lucru. Menținerea unuia este chiar mai mult de lucru. Cu fiecare nou Patch, pot apărea schimbări de rupere, iar următorul Addon va provoca cu siguranță un Exodus mare de Addons, la fel ca Patch 2.0.1.

0
adăugat

Am învățat arta add-on-urilor în primul rând, uitandu-mă la codul de interfață al lui Blizzard. Puteți vedea acest cod prin extinderea interfeței de utilizator implicite sau găsirea unei copii a interfeței utile implicite online . Dezvoltatorii adiționali preferă uneori să-și inginerizeze proiectele de animale de companie (care nu?), În timp ce codul lui Blizzard este, de obicei, destul de lipsit de sens și simplu. În plus, Programarea în Lua este o referință destul de utilă (dacă este puțin depășită) pentru limba actuală Lua.

0
adăugat

Cel mai bun mod de a începe este cu cartea World of Warcraft Programming . Acesta acoperă LUA, XML, WarcraftAddOnStudio și API-ul WoW. Cartea conține, de asemenea, secțiuni privind cele mai bune practici și evitarea greșelilor comune.

0
adăugat