Ce să caute într-o scară de bucătărie

Ma gandesc sa cumpar o scara moderna, probabil electronica, pentru a-mi inlocui mecanicul antic mecanic. Sunt în Bombay, India.

Mă întreb ce considerente trebuie să-mi informez decizia. Punctele posibile includ:

 1. Scala trebuie să fie impermeabilă la apă? Este util?

 2. Într-o notă asemănătoare, ce considerații ar trebui să fie ușor de curățat?

 3. Aparent, dacă butonul de tară se află pe suprafața de cântărire, poate distorsiona/împiedica măsurarea greutății cu câteva grame. Nu este neapărat clar pentru un anumit element dacă va fi o problemă sau nu. Este probabil doar o problemă dacă cântărirea este foarte rapidă.

 4. Ar trebui să existe o platformă pentru cântărire, care este separată de mașina principală? Consultați punctul anterior. De asemenea, dacă este aceeași platformă, atunci orice doriți să greutate poate bloca afișajul. Deși unele unități, cum ar fi Soehnle Page Profi (vezi mai jos), au un buton de așteptare pentru a face față acestei situații.

În prezent mă gândesc la Soehnle Scala de bucătărie digitală Soehnle KSD și Scala de bucătărie Soehnle KSD Fiesta Digital . Deși prima pare să fie de fapt Page Profi. "Pagina KSD" nu are alte rezultate.

22
Orice motiv nu vă gândiți la o scară mecanică modernă?
adăugat autor Sachin_ruk, sursa
Unul dintre considerentele de a arunca în mix este sursa de energie. Cântarele electrice diferite iau fie alimentarea cu energie electrică, bateriile de tip "buton", fie bateriile standard. Pare o preocupare minoră până când scoateți scara din dulap și vă dați seama că ați deplasat greșit adaptorul de rețea sau că bateriile au murit în depozit. Este posibil să doriți să alegeți una ușor de înlocuit atunci când realizați problema în mijlocul preparării produselor alimentare.
adăugat autor Eddie, sursa
@barbecue Sunt bucuros să ia în considerare o scară mecanică, dar practic totul în ofertă este electronic. Prin urmare, cuvintele "probabil electronice".
adăugat autor ricky, sursa

12 răspunsuri

Bucătăria Americii de Teste a făcut un segment pe cântare digitale de bucătărie . Criteriile lor de evaluare au fost:

 • Accuracy: Does the scale display the correct weight?
 • Button usability: Are the buttons in an accessible location? Can they be pressed without too much force?
 • Display visibility: Can you see the display when a large bowl is on the scale? Are the numbers large enough to read clearly?
 • Easy to clean
 • Stability: When you push the buttons, does the scale move?

Pentru a răspunde la întrebările dvs. specifice:

 1. Niciuna dintre cele 10 scale pe care le-au testat nu a fost rezistentă la apă - se pare că ar putea fi o caracteristică rară.

 2. Dacă detașați platforma de cântărire de restul scalei, va fi ușor de curățat.

 3. Nu au avut probleme cu butonul de tara care influenteaza greutatea.

 4. O platformă de cântărire separată de mașina principală facilitează afișarea afișajului și apăsarea butoanelor, chiar și atunci când un castron mare este pe scară.

23
adăugat
Afișarea vizibilității tinde să fie unul dintre cele mai problematice lucruri pe care le-am întâlnit. A trebuit să fac niște acte stranii de echilibrare pentru a ridica un castron suficient de înalt încât să nu blocheze afișajul pe câteva dintre cele pe care le-am avut. De asemenea, un considerent pe care nu l-ați menționat - precizie. Când este în modul "gram", măsoară efectiv grame individuale sau conta cu 3 sau 5 sau un alt număr?
adăugat autor Rex M, sursa
Vă listați ușor de curățat, care este cel mai important lucru pe care l-am avut. Aș spune, de asemenea, că designul butonului este foarte important pentru capacitatea de curățare. Modelele cu butoane fără sudură sau cu sticlă sensibilă la atingere sunt cele mai bune. Dacă există o fisură în jurul butonului - este o fisură care este aproape imposibil de curățat.
adăugat autor ggambett, sursa
Un avertisment. 2: Asigurați-vă că platforma nu se va învârti sau se va înclina dacă plasați un castron sau ceva similar în afara centrului.
adăugat autor Stephie, sursa
Am acoperit liber întreaga scară cu un strat de film plastic (SaranWrap) atunci când lucrurile se vor dezordonate. Nu este nevoie să îl înfășurați.
adăugat autor Martin Thoma, sursa
Aș adăuga capacitate la lista de considerații. Greutatea maximă a alimentelor așteptată, plus un container suficient de mare pentru ao menține, plus cel puțin 10-20% pentru supratensiune.
adăugat autor ck-, sursa

În general, aș sugera să încercați să vă asigurați că afișajul și butoanele sunt ușor accesibile, chiar dacă aveți ceva mare pe el. Asta adesea înseamnă ceva care arată mai mult ca cel din stânga decât cel din dreapta:

scale with raised platform totally flat scale

Dacă butoanele și afișajul se află pe o singură suprafață plană împreună cu ceea ce cântăreți, lucru care poate funcționa, încercați să vă asigurați că este destul de mare.

Dacă este totul plat și prea mic, atunci va fi o durere la un moment dat când cântăriți ceva mare. Dacă butoanele și afișajul se află în față, cu puțin spațiu sub suprafața de cântărire și înclinate, vor fi mai ușor de parcurs. Între cele două opțiuni, cel plat se va ridica probabil puțin mai departe în această privință, pentru că cel cu o platformă ridicată are calea de afișare în apropierea platformei oricum, în loc să se afle în față unde este ușor de văzut.

Dincolo de asta, cel mai mult totul este probabil bine - totul va fi suficient de precis și este un dispozitiv simplu, nu ca și cum ar fi vreun clopot și fluier să vă faceți griji.

Pentru impermeabilizare, rezistența la apă pare suficientă pentru mine; este puțin probabil că va trebui vreodată să faceți mai mult decât să ștergeți.

Dacă faceți vă place într-adevăr unul dintre cele plate sau dacă vreți cu adevărat ceva pe care îl puteți păstra într-un spațiu mai restrâns, trebuie doar să dați seama de dimensiunile și să comparați mărimea lucrurilor pe care le puteți pune-o pe ea. Multe dintre ele vor fi probabil destul de mari pentru cele mai multe boluri, dar atunci va fi acel moment în care, din anumite motive, doriți să cântăriți ceva gigantic și nu funcționează. Indiferent dacă vă pasă sau nu va depinde de modul în care gătiți.

În cele din urmă, rețineți că există în general două categorii: mari și mici. Întrebarea dvs. pare că sunteți în căutarea unor lucruri mari (multe grame, până la kilograme), așa că am abordat acest lucru. Dacă doriți o mare precizie pentru lucruri mici (câteva grame), majoritatea nu mai reprezintă o preocupare.

13
adăugat
Acesta este, de fapt, cel mai mare animal de companie. Chiar și atunci când ai unul care e la un unghi, dacă e LCD și nu lumină de fundal, va trebui să apuc o lanternă și să mă aplec pentru a vedea lectura, pe măsură ce încerc să adaug făina, zahărul, orice altceva.
adăugat autor Rex M, sursa

Un lucru care nu a fost menționat până acum, dar este menționat ca "caracteristică" a primei scale pe care ați legat-o este auto-off .

Mă aștept ca un producător precum Soehnle să poată implementa acest lucru într-un mod util , dar verificați mai bine cum funcționează și dacă acest lucru este potrivit pentru fluxul de lucru.

Am întâlnit scale cu auto-oprire declanșată de timp care au fost extrem de : când cântăriți mai multe ingrediente într-un castron mare succesiv, scara se oprea la un moment dat. Dacă acest lucru se întâmplă între adăugarea de lucruri, nu este atât de frumos, dar OKish: porniți-l și lăsați-l din nou tare și continuați. Dacă se întâmplă acest lucru în timp ce sunteți în proces de adăugare, trebuie să continuați ca și când nu ar exista scară ...

12
adăugat
Nu va ajuta postmanul, dar atunci când am primit un telefon sau am realizat că altceva trebuie să se ocupe de ea, voi împinge sau ridica castronul atât de des, astfel încât scara vede activitatea și nu inchide-o. (deosebit de importantă atunci când alergi fără făină și trebuie să scoți o altă pungă din cămară, să o deschizi, să faci o mizerie, să încerci să o curăiești, să realizezi că scara a fost oprită și nu știi cât de mult ai avut adăugat până acum, etc.)
adăugat autor Rex M, sursa
Ei bine, ați dori auto-off pentru a economisi baterii, dar perioada ar trebui să fie suficient de lungă, să zicem 60 de minute.
adăugat autor Jan Doggen, sursa
da: 3 sau 5 min nu este mare dacă, de ex. veți găsi că nu este suficientă făină în cutie, așa că trebuie să mergeți și să aduceți mai mult de la subsol sau să întrebați vecinul. Sau telefonul/poștașul sună, sau afli doar că nu vrei să te compari cu o altă rețetă și așa mai departe.
adăugat autor cbeleites, sursa
Este adesea mai mult de cinci minute, ceea ce pare să fie suficient de lung, dar nu este. Ai pierdut tara originala, si uneori ai vrut asta.
adăugat autor Primus, sursa

Din experiența mea, singura caracteristică pe care o adaug la considerente este:  - Abilitatea de a comuta între diferite sisteme de măsurare (US/Imperial vs.    Metric)

7
adăugat
@Criggie Aceasta este o scară de bucătărie, nu o rețetă. Nu este nevoie să se măsoare galonii. Lire și uncii vs kilograme și grame este în măsura în care trebuie să meargă. Nimeni nu folosește pennyweights, uncii troy, carate sau drams în gătit.
adăugat autor Sachin_ruk, sursa
Există mai multe unități de dimensiuni diferite în standardul US/imperial/standard care nu există în metric. Are rețeta apel pentru galoane din SUA sau Marea Britanie cu o variație de 20%? Pentru o locație care folosește metric în mod normal, sistemele mai vechi nu au valoare și toate rețetele vechi ar trebui să fie convertite, testate și modificate.
adăugat autor A.L, sursa

Unele scări par să încerce să facă afișarea mai stabilă (sau să compenseze în mod clandestin pentru o problemă de derivație de calibrare?) Decât prin faptul că nu reacționează la modificări foarte mici ale greutății până la atingerea unui prag - de exemplu, dacă încercați să adăugați copt pudră de gram nu veți avea nici o schimbare în afișare pentru primele câteva grame, apoi un salt brusc (sau greutatea mică nu se înregistrează niciodată!). O caracteristică nedorită.

De asemenea, evitați modelele în care suprafața de cântărire este montată în orice fel încât să o puteți lovi cu ușurință de o parte a bazei - acest lucru vă poate oferi rezultate greșite, greșite, care încă arată destul de plauzibile.

Analizând cu atenție proiectele care par să aibă butonul tare într-un loc în care ar influența măsurarea este într-adevăr înțelept: Probabil există o anumită implicare în software (prima mea ghicire cu privire la modul de a face acest lucru: Să scrii periodic o scală de la 100 la -200 de milioane de milisecunde în urmă și de fapt, folosiți această valoare în momentul declanșării butonului tare) - care ar putea fi buggy în tot felul de moduri.

De asemenea, evitați caracteristicile suplimentare (cronometre, conversie) etc - veți fi uitat cum să reveniți la modul de cântărire și aruncați manualul, când vine ziua când le activați accidental.

Ps. Există de obicei câteva greutăți simple de verificare a sanatații în bucătărie: sucul de 1 litru nedeschis și cutiile de lapte se vor situa de obicei în limita a 10% din kilogram; (cu excepția cazului în care s-a udat) .... acestea cu siguranță vă vor arăta dacă scala dvs. cântărește în mod grav LOW (ceea ce este cel mai probabil să se întâmple cu defecte mecanice).

De asemenea, dacă aveți un spațiu scăzut pe raft: Asigurați-vă că există un orificiu de suspendare pe perete. Și obțineți o scară care este suficient de robustă pentru a supraviețui ocazional să fie aruncată pe podea (dacă se întâmplă de fapt, verificați sănătatea!) Atunci când lipsește cârligul :)

4
adăugat
Lol nu - cu cât aveți mai multă abilitate cu dispozitivele electronice, cu atât răbdarea pe care o păstrați pentru interfețele ilogice ale utilizatorilor cu dispozitive simple supraîncărcate cu caracteristici. Lăsați butoanele să facă ceea ce este scris pe ele.
adăugat autor rackandboneman, sursa
Am avut una dintre acele scale care ignoră creșterile mici și m-aș gândi să evit asta ca fiind unul dintre cele mai importante criterii: ai putea adăuga peste 10g foarte lent și încă ai citit 0g. Și când aveți nevoie de o măsurătoare foarte precisă, probabil că o veți adăuga încet. În ceea ce privește caracteristicile suplimentare, acestea sunt doar o problemă dacă aveți dificultăți în utilizarea dispozitivelor electronice.
adăugat autor user66410, sursa

Dacă doriți rezultate consecvente foarte precise, puteți obține un model care vă permite să calibrați scara folosind greutăți cunoscute. Acest lucru este util în special când înlocuiți bateriile.

MyWeigh i2600 are caracteristica de calibrare; greutățile reprezintă o caracteristică opțională.

2
adăugat

Mă întreb ce considerații ar trebui să-mi informeze decizia.

 • Cea mai mare considerație pentru mine este să ai un buton separat. Modelele cu un singur buton pentru tara față de "off" necesită să apăsați lung butonul pentru a obține oricare dintre funcții și care doar deranjează.
 • Mi-ar lua un plat, cu un buton/zona de afișare încastrat. De exemplu, nu unul ca Soehnle 67080. Dacă puneți un recipient mare (de ex. O tavă) pe el, nu veți mai putea face nimic.

Scala trebuie să fie impermeabilă la apă? Este util?

Nu știu dacă balanțele mele electronice de-a lungul anilor erau impermeabile, nu aveam nevoie de acea caracteristică.

Pe o notă asemănătoare, ce considerații ar trebui să se facă pentru a fi ușor de curățat?

Prefer tipul cu o suprafață curată, curată (fără creastă etc.). O lovitură bună, asta-i tot. Nu intră în contact cu alimentele, așa cum le folosesc (cu excepția cazului în care le varsă pe ele în timp ce o dau în containerul așezat deasupra).

Aparent, dacă butonul de tară se află pe suprafața de cântărire, poate distorsiona/împinge măsurarea greutății cu câteva grame.

Cred că ar fi un design destul de nefericit ...

Scala de bucătărie digitală Soehnle KSD

Doar o singură suprafață plană. Ce se întâmplă dacă potul este doar un pic prea mare?

Scala de bucătărie Soehnle KSD Fiesta Digital

S-ar putea să fiu între părțile separate ...

În sfârșit: Îmi place eu Soehnle 67079. Mi-a lovit toate petele dulci pentru mine. Curățați suprafața, designul simplu, nimic să ieșiți, să cădeți etc., baterii reale AAA în loc de celule de buton, aproape indestructibile. Din păcate, cel puțin amazon.de nu o mai oferă, deci ar putea fi întreruptă (?).

1
adăugat
@FaheemMitha, am fost proprietarul și folosesc un 67079 unul de 6 ani acum (yay pentru păstrarea e-mail-uri vechi;)). Când comparăm cu pagina KSD, cred că este un pic de preferință personală. Aceasta ar depinde de sentimentul și receptivitatea butoanelor lor "virtuale", cred. Încă mai îmi place proiectul meu cu afișajul ușor înclinat.
adăugat autor Dscoduc, sursa
Soehnle-67079 este de fapt disponibil aici. Credeți că este o alegere mai bună decât Soehnle KSD Page Digital Kitchen Scale? Aproape indestructibil este bun. Ți-ai deținut unul singur?
adăugat autor ricky, sursa
Bună ziua @AnoE. Pagina KSD este disponibilă mult mai ieftină aici, cel puțin în prezent, și este acoperită de o garanție de 1 an, pe care 67079 nu pare să o aibă. Deci, în ansamblu, arată ca o afacere mai bună. Multumesc pentru feedback.
adăugat autor ricky, sursa

Am unul care include un ceas digital. Asta înseamnă că se termină bateria de fiecare dată când am nevoie de ceva important.

Dacă aș fi fost conștient de asta, aș fi ales un model, care nu consuma energie atunci când nu este folosit.

Deci, adu unul, în cazul în care înseamnă off off.

1
adăugat
Acest lucru ar fi fost acceptabil dacă designerii ar fi inclus un mic panou solar cu o capacitate suficientă pentru a alimenta ceasul. Nu este atât de bună dacă unitatea este ținută într-un dulap închis.
adăugat autor A.L, sursa

Pentru o scară mai mare, ar trebui să existe o platformă suficient de mare pentru a putea pune în siguranță un container mai mare.

Butoanele și afișajul trebuie să fie ușor accesibile în orice moment.

0
adăugat

O caracteristică minoră este o funcție de așteptare și un bip.

Aceasta păstrează ultima măsurătoare pentru o anumită perioadă de timp, astfel încât să puteți descărca scala și apoi citiți numărul.

Prin comparație, un echilibru vechi de primăvară ar pierde măsura de îndată ce elementul a fost ridicat, deci dacă cântăriți un lucru mare, poate fi greu să vedeți afișajul.

Bipul vă anunță că senzorul sa instalat și că citirea a fost făcută din nou, fără a putea vedea afișajul.

0
adăugat

Toate sugestiile bune.

Aș adăuga verificarea capacității maxime de greutate a scalei. Cele mai multe cântare de gătit depășesc o greutate surprinzător de mică și depășesc acest lucru, ceea ce va deteriora mecanismul.

A trebuit să fiu atent la asta când făceam un lot dublu.

0
adăugat

Ia ceva cu butoanele potrivite. Am avut o scară veche în cazul în care butoanele în care stilul de control atinge și abia a lucrat în cele mai bune de ori, uneori adăugând greutate la cântare ar reseta-l.

Rezistent la apă Nu aș spune că este o preocupare uriașă, nu mă pot gândi la un moment în care aș fi fost atât de îngrijorat de a avea o scară umedă.

Ușor de curățat este la îndemână, dar depinde cum vă greutăți lucrurile. De obicei, pun un castron înainte de a pune ceea ce cântresc, astfel încât să nu se murdărească, de obicei, dar dacă cântăriți lucruri ca untul direct pe scară, curățarea ușoară este mai bună.

N-am avut niciodată nici o problemă cu butonul pare, deci nu sunt sigur dacă este ceva de care să fie îngrijorat.

0
adăugat