Java + SQL Server - o soluție viabilă?

Voi începe un nou proiect - rescrierea unui sistem existent (PHP + SQL Server) de la zero din cauza unor limitări foarte grave prin design.

Avem câteva cunoștințe destul de bune despre SQL Server (în prezent, folosim SQL Server 2000 în sistemul existent) și am dori să folosim noua sa versiune (2008 Cred că) în noul nostru proiect.

Sunt foarte multumit de tehnologiile oferite de Java - in special de Spring Framework si Wicket si sunt destul de familiar cu Java din alte proiecte si misiuni inainte. Prin urmare, luăm în considerare utilizarea Java și Microsoft SQL Server.

There are two JDBC drivers for SQL Server - jTDS and Microsoft's one - http://msdn.microsoft.com/en-us/data/aa937724.aspx. I think we should test both of them.

Există vreo limită în soluția la care ar trebui să știu? Are cineva experiență cu o astfel de combinație tehnologică?

0
fr hi bn

6 răspunsuri

I don't know about Java and 2008... but you shouldn't have too much trouble with Java and SQL2000. As lubos suggested, you'd be doing yourself a favour to look at C# but if you're much more comfortable with Java then there shouldn't be any real limitations as the JDBC connector is supported by Microsoft

0
adăugat

Am rulat o aplicație utilizând Hibernate vorbind cu mai multe instanțe MSQL Server de la distanță pentru câțiva ani și am trecut, de asemenea, la driverul jTDS mai devreme după câteva probleme cu driverul M $. De la schimbare nu am avut deloc probleme. Totuși, nu este o aplicație complicată, așa că nu folosește nici un LOB. Sper că vă ajută.

0
adăugat

jTDS este excelent. Am folosit-o ani de zile fără probleme în medii de producție cu disponibilitate ridicată.

0
adăugat

Am lucrat la un proiect folosind serverul MSQL împreună cu un Java Stack. Funcționează foarte bine și atâta timp cât JDBC nu ar trebui să aibă grijă de baza dvs. de date. Am folosit ehcache împreună cu Hibernate și am avut probleme cu MS JDBC Driver, așa că am trecut la jtds și funcționează foarte bine.

E destul de mult timp în urmă, ca să mai dorești să oferi șoferului MS o șansă ...

0
adăugat

M-aș sprijini spre driverul jTDS. Driverul MSSQL are o limitare în care nu puteți re-citi aceeași coloană de două ori. Acest lucru se întâmplă frecvent când utilizați Hibernate.

0
adăugat

Driverul JDBC funcționează bine cu SQL Server 2008, nu am avut probleme cu el. Versiunea pe care trebuie să o descărcați depinde de versiunea JRE pe care ați instalat-o. JRE6 utilizează JDBC4, JRE7 utilizează JDBC4.1, etc. După ce descărcați driverul corect de la Microsoft și executați programul de instalare, va trebui să copiați sqljdbc_auth.dll din directorul \ auth în directorul c: \ windows \ system32 . Apoi puteți folosi acest cod pentru a face o conexiune:

În antetul dvs.:

import java.sql.Connection;
import java.sql.DriverManager;
import java.sql.ResultSet;
import java.sql.SQLException;
import java.sql.Statement;

și în clasa ta:

public class connectToSQL {

  public void connectToDB() throws Exception {
    Class.forName("com.microsoft.sqlserver.jdbc.SQLServerDriver");
    String connectionUrl = "jdbc:sqlserver://:;DatabaseName=;IntegratedSecurity=false";  
    Connection con = DriverManager.getConnection(connectionUrl, "", "");
    Statement s = con.createStatement();
    ResultSet r = s.executeQuery("SELECT * FROM <tableNAME TO SELECT FROM>");
    while (r.next()) {
      System.out.println(r.getString(1));
    }
  }
}
0
adăugat