Listă de verificare pentru autentificarea Windows IIS 6 / ASP.NET?

Am avut probleme în a obține aplicația ASP.NET pentru a înregistra în mod automat utilizatorii în site-ul Intranet pe care îl construiesc. Indiferent de googling sau de experimentarea pe care am aplicat, există întotdeauna o casetă de login afișată de IE7.

Am setat modul de autentificare Windows în Web.config, am dezactivat accesul anonim și am configurat domeniul implicit corect în IIS, dar încă solicită utilizatorilor să se conecteze și, mai deranjant, utilizatorul trebuie să furnizeze și domeniul ( DOMAIN \ auser ), ceea ce cauzează probleme cu vizitatorii non-tehnici. Mulțumim lui Zeus pentru funcția de reamintire a parolei.

Nu sunt administratorul rețelei, astfel încât este posibil ca ceva despre Active Directory să fie configurat incorect sau ar putea să-mi lipsească ceva foarte simplu. Rețineți că nu vreau să impersonați utilizatorul, trebuie doar să știu că proprietatea IPrincipal.Name se potrivește cu cea a unei înregistrări valide în baza de date a utilizatorului meu, prin urmare autentificarea utilizatorului în aplicația mea.

În acest scop, ar fi foarte util să avem o listă de verificare a tuturor cerințelor de configurare pentru AD, ASP.NET și IIS pentru a colabora în acest mod ca referință pentru depanare și, sperăm, pentru a reduce anumite frecare ale utilizatorilor.

0
fr hi bn

7 răspunsuri

Singurul lucru pe care l-aș adăuga la răspunsul lui EAMann este că ați putea dori să configurați o versiune de testare a site-ului, astfel încât să puteți face o actualizare machetă fără consecințe. Apoi, dacă există probleme, le cunoașteți înainte de a face orice schimbare și (sperăm) să știți cum să le rezolvați. Acest lucru nu este un substitut pentru backup de multe ori și bine, deși.

3
adăugat
Ditto asta. Creați un site de testare, instalați cea mai recentă versiune de WordPress, apoi utilizați site-ul de testare pentru a verifica dublu tema și plug-in-urile pe care le utilizați. Dacă un dezvoltator nu a verificat dacă un plug-in este compatibil cu versiunea 3.0.1, aceasta este o modalitate foarte bună de a verifica!
adăugat autor sven, sursa

Nu ar trebui să aveți probleme ... dar înainte de a face upgrade vă recomandăm să faceți următoarele:

Copiați totul

  1. Creați o copie de siguranță a temei
  2. Creați copii de rezervă pentru toate pluginurile
  3. Creați o copie de rezervă a bazei dvs. de date existente

Acest lucru vă va permite să "anulați" actualizarea, dacă este necesar.

Verificați compatibilitatea temelor

Dacă utilizați o temă disponibilă în mod obișnuit, verificați dacă este compatibil cu WordPress 3.0.1 înainte de actualizare. Șansele sunt bune că va fi, dar dacă puteți verifica dublu înainte de actualizare, puteți salva o potențială durere de cap. Am văzut că oamenii încearcă să treacă de la versiunea 2.0 la versiunea 2.9 cu teme care s-au rupt după aceea ...

Verificați compatibilitatea plug-in-ului

Unele plug-in-uri ar putea să nu funcționeze cu noua versiune de WordPress. Verificați dacă sunt evaluate ca compatibile înainte de actualizare - dacă nu sunt, pregătiți-vă pentru un plug-in pentru a întrerupe potențial ... deci, dacă este o necesitate absolută, căutați o alternativă potențială în cazul în care nu " t work.

Am avut diferite plug-in-uri de calendar nereușite pe noua versiune de WordPress ... deci asigurați-vă că aveți o opțiune disponibilă dacă ceva nu merge bine.

Fiți pregătiți ca totul să funcționeze oricum

Am modernizat mai multe sisteme de la 2.7.X la 3.0 în ultimele câteva săptămâni fără probleme. Așadar, există o șansă foarte bună că actualizarea dvs. va dispărea fără a fi necesară, iar acești pași de precauție au fost o pierdere de timp. Dar mai bine să pierdeți timpul acum decât să trebuiască să reparați un site rupt după actualizare.

Sugestie finală

Îmbunătățiți-vă plug-in-urile unu-la-timp. Dacă actualizați o mulțime de lucruri dintr-o dată, poate fi mai greu să urmăriți ce a cauzat erori (dacă există). Actualizarea plug-in-urilor o singură dată vă va ajuta să izolați și să remediați orice probleme. Dacă un plug-in nu funcționează după actualizare, puteți întotdeauna să vă întoarceți la back-up-ul pe care l-ați făcut mai devreme.

3
adăugat
+1 răspuns foarte util pentru mine. Tema mea este personalizată și foarte personalizată, deci ce ar trebui să fac. Și cum să știu că orice va funcționa sau nu dacă am upgrade versiunea WP.?
adăugat autor TimM, sursa
@EAMann, @John P Bloch - Ar trebui să actualizez toate pluginurile care afișează mesajul "Upgrade" înainte de a actualiza versiunea wordpress sau după?
adăugat autor TimM, sursa
@Eamann - Actualizarea manuală este întotdeauna preferabilă în comparație cu actualizarea automată?
adăugat autor TimM, sursa
Răspunsul de mai jos din partea lui John ar fi de ajutor - configurați un alt site WordPress (fie printr-un sistem cum ar fi WAMP de pe computerul dvs. sau doar un site inactiv) cu WordPress 3.0.1. Apoi, instalați tema și toate plug-in-urile pentru a vă asigura că funcționează cu noua versiune. Dacă totul merge bine, ești stabilit. Dacă se sparge ceva, postați o altă întrebare aici sau pe forumurile de asistență WP ( wordpress.org/support ).
adăugat autor sven, sursa
Dacă faceți toate upgrade-urile simultan (spre deosebire de așteptarea a câteva ore sau zile între ele) atunci nu contează. Vă recomandăm să dezactivați plug-in-urile înainte de a actualiza WordPress, deoarece acestea ar putea avea probleme de compatibilitate cu privire la salturi mari de versiuni WP.
adăugat autor sven, sursa
Fiți foarte atent cu termenul "actualizare automată", deoarece unii oameni consideră că aceasta înseamnă o actualizare "automată" (adică nu faceți nimic și actualizați site-ul din timp în timp fără intervenția dvs.). Folosesc actualizarea "automată" (adică meniul Actualizare) pentru toate și recomand că peste metoda manuală a FTP de toate vârstele.
adăugat autor sven, sursa

Știu că Brightwork's pmPoint va face # 1. Nu sunt sigur de numărul 2. Vrei o singură listă de sarcini pe care să o aibă toate sarcinile? De ce să nu o despărțiți de departament și apoi să vă răsturnați sarcinile într-o altă pagină dacă aveți nevoie de acel tip de vizibilitate? Dacă o despărțiți de departamente și apoi aveți o viziune executivă care face rost de toate sarcinile, atunci sunt sigur că lucrarea strălucitoare va face ceea ce cereți.

1
adăugat
Ne pare rău, nu am experiență cu serverul de proiect.
adăugat autor Ray, sursa
Ar putea serverul de proiect să îmi îndeplinească cerințele?
adăugat autor engtech, sursa

MS Project cu sau fără Project Server va îndeplini aceste cerințe și va oferi mult mai mult. Cu aceste instrumente puteți utiliza mai multe ierarhii, astfel încât sarcinile să poată fi prezentate în diverse grupări pentru a răspunde nevoilor diferiților utilizatori.

1
adăugat

În IIS, permiteți accesul anonim și permiteți site-ului web.config să gestioneze autentificarea utilizatorului.

Dacă acest lucru nu funcționează, vă rugăm să trimiteți un exemplu de web.config.

0
adăugat

It sounds like you've covered all the server-side bases--maybe it's a client issue? I assume your users have integrated authentication enabled in IE7? (Tools -> Internet Options -> Advanced -> Security). This is enabled by default.

De asemenea, site-ul dvs. este recunoscut corect de IE7 ca fiind în zona Intranetului Local? IE7 implicit este de a permite conectarea automată numai în acea zonă, astfel încât utilizatorii ar fi îndemnați dacă IE crede că site-ul dvs. este pe internet. Cred că folosind un nume de gazdă cu un punct în el provoacă IE să plaseze site-ul în zona de Internet.

0
adăugat
Am obținut în sfârșit șansa de a testa acest lucru și de a schimba domeniul la unul fără un punct lucrat instantaneu!
adăugat autor tags2k, sursa
Ha! Credeam că ai uitat de mine. Mă bucur că e rezolvată.
adăugat autor Mike Powell, sursa
  1. Deschideți Utilizatorii și computerele Active Directory snap-uri MMC

  2. Extindeți secțiunea calculatoare de la TreeView (partea stângă)

  3. Verificați dacă computerul este înregistrat în domeniul dvs.

De asemenea, trebuie să vă conectați cu un cont de domeniu pe computerul respectiv, altfel va fi afișată caseta de autentificare.

0
adăugat