Cum să introduceți un proiect existent?

În ultima vreme m-am gândit foarte mult la cea mai bună modalitate de a intra rapid într-un proiect existent. Am scris câteva dintre gândurile mele aici , și ar dori cu adevărat să audă sfaturile altor persoane Care sunt lucrurile pe care le găsiți o necesitate? Sunt interesat în special de proiectele open source, dacă există vreo diferență.

0
fr hi bn

3 răspunsuri

Sună bine. Aș adăuga faptul că ar trebui să citească documentația actuală privind proiectul.

0
adăugat

Citirea oricărei documentații actuale (codul inclus) este un loc minunat pentru a începe, dar aș spune că găsirea unui bun mentor ar putea fi cel mai bun pariu. Găsirea unei persoane care are cunoștințe despre proiectul care dorește să vă ajute să vă ghideze pentru un timp și vă va ajuta să vă ducă la răspunsuri la întrebările dvs. vă va ajuta să vă așezați pe picioarele cel mai rapid.

0
adăugat

Desigur, orice documentație (recentă) ar ajuta.

Cel mai important pentru mine ar fi proiectarea modelului (ceva ca diagramele UML). Odată ce înțeleg acest lucru, pot înțelege foarte bine proiectul. Dacă nu este disponibil (pentru că nu a fost făcut), schema bazei de date poate ajuta la înțelegerea relațiilor dintre diferitele obiecte ale proiectului. O conversație cu ceilalți dezvoltatori implicați este de asemenea un început bun. După asta, cred că doar săpat codul va funcționa.

0
adăugat