Ce client (i) trebuie să fie vizat în implementarea exportului de cadre pentru evenimente?

http://ro.wikipedia.org/wiki/ICalendar

Lucrez să implementez o caracteristică de export pentru evenimente. Linkul de mai sus listează tone de clienți care suportă standardul ICalendar, dar "cele trei mari" pe care le pot vedea sunt iCal-ul Apple, Outlook-ul Apple și Gmail-ul Google.

Încep să-mi dau seama că fiecare dintre acești clienți implementează diferite părți ale "standardului" și nu sunt sigur ce informații trebuie să încercăm să exportăm din aplicație, astfel încât cineva să le poată pune în calendar (în special în ceea ce privește recurența).

De exemplu, din ceea ce înțeleg că Outlook nu acceptă repetarea orară.

Ar putea oricare dintre voi să vă ofere îndrumarea "mediului fericit" aici dintr-un punct de implementare a caracteristicilor?

Întrebarea secundară, dacă decidem să reducem caracteristicile din export (cum ar fi repetarea orară) pentru că nu este acceptată în Outlook, ar trebui să o sprijinim și în aplicație? (este o aplicație de programare a evenimentelor cu scop general, fără a avea nevoie de o utilizare specifică a afacerii ... deci căutăm într-adevăr mediul fericit).

0
fr hi bn

2 răspunsuri

Trebuie să spun că nu utilizez caracteristica de repetare pe oră ca într-adevăr câte persoane au evenimente care se repetă în aceeași zi? Am putut vedea dacă cineva urma să programeze când trebuia să ia un anumit medicament în momente recurente pe tot parcursul zilei.

Aș spune că suportă caracteristici complete în aplicația însăși, dar oferă un avertisment atunci când merg la exportul calendarului că toate detaliile evenimentului ar putea să nu funcționeze așa cum era de așteptat sau să găsească o modalitate de a exporta într-o manieră diferită doar pentru Outlook care oferă repetarea orară caracteristică.

0
adăugat

Eu folosesc iCal în Lightning (Thunderbird) și Rainlendar .

Am folosit software-ul Calendaring de ani de zile (decenii) și nu am avut niciodată nevoie de repetarea evenimentelor în aceeași zi. Este simplu să adăugați evenimente suplimentare repetitive zilnice în aceeași zi dacă este într-adevăr necesar.

0
adăugat