Cum pot edita elemente de lucru în editorul Visual Studio 2008 xml?

Încerc să personalizez anumite elemente de lucru TFS prin intermediul editorului xml VS2008, dar de fiecare dată când deschid un fișier xml de lucru, acesta sare către designerul grafic. Tot ce îmi dă este un buton "Vizualizați XML" care nu vă permite să editați direct xml.

0
fr hi bn

4 răspunsuri

Ah, looks like you have to go to File->Open and click the down arrow next to the Open button to "Open With" the xml editor. If someone wants to copy and paste this, free accepted answer :P

0
adăugat

Nu am TFS, dar știu în VS regulat că există o opțiune Deschis cu ... în meniul contextual al majorității elementelor care chiar vă permite să schimbați editorul implicit. Foarte util atunci când te-ai săturat de deschiderea designerului în loc de fișierul Code pe formularele Windows.

0
adăugat

Citind acest lucru - cred că nu vă dați seama - că nu este nevoie să editați xml - de fapt, este foarte dificil să faceți acest lucru. Designerul grafic vă va permite de fapt să modificați tipul de articol de lucru, să adăugați câmpuri noi, să schimbați fluxul de lucru, regulile etc.

Singurul motiv pentru a modifica XML-ul este dacă există o eroare în Editorul de procese (instrumentul care dă designerului grafic). Am făcut modificări ample ale tipurilor de Articole de Lucru și am avut doar o instanță în care trebuia să schimb XML.

0
adăugat

Conform răspunsului Coincoin, această caracteristică este excelentă și pentru setarea editorului implicit pentru ASPX. Dacă doriți să mergeți mai frecvent la editorul de coduri, atunci acesta este un set prestabilit pe care doriți să îl modificați.

0
adăugat