Controlul arborelui genealogic

Am fost însărcinată (de către soția mea) să creez un program care să îi permită să urmărească copacii de familie de pe ambele părți ale familiei noastre.

Știe cineva un control eficient (gratuit) pentru a reprezenta acest tip de informații.

Ceea ce caut este o diagramă / arbore tip de org-diagramă modificată. Modificarea este că orice nod ar trebui să aibă 2 noduri părinte (E.G. un copil ar trebui să aibă o mamă / tată).

Soluția pe care am venit până acum este să ai 2 copaci, un copac strămoș și un copac descendenți, cu individul fiind inspectat ca nodul rădăcină pentru fiecare copac. Funcționează, dar este cam nebun.

Lucrez în primul rând în C# WinForms, deci controalele de tipul .Net sau codul sursă sunt preferabile.

0
fr hi bn

7 răspunsuri

I'm all for writing your own software when something doesn't suit your needs and a frequent re-inventer of the wheel. But this honestly seems like one of those things were the solution is readily available, in this case in the form of Family Tree Maker And at a mere $40 I would venture to guess that you'd come out ahead compared to the hours you would spend trying to get your own program doing exactly what you need.

I currently use the software and it works great.

Acum, dacă sunteți interesat să-l scrieți parțial în scopul de ao face doar pentru că puteți și să învățați ceva ... atunci, prin toate mijloacele, vă salut voința de a învăța și de a speranța că veți găsi controlul pe care îl căutați.

0
adăugat

Geni is probably what your looking for.

0
adăugat
@ AnoopK.Prabhu Deoarece MyHeritage a pus mâna pe ea, nu mai este liberă.
adăugat autor Shimmy, sursa
Geni este cel mai bun. Plata absolut gratuită și, desigur, oferă diferite opțiuni. Site-ul este bine întreținut, iar moderatorii sunt atât de utile și răspund rapid, chiar dacă suntem un utilizator gratuit. Ce mai interesant este faptul că, dacă întâlnim o rudă de familie care are deja un cont în geni, cei doi copaci se pot uni și, astfel, pot ajuta pomul să crească enorm.
adăugat autor Anoop K. Prabhu, sursa

Nu m-am gandit prea mult la asta, dar cred ca ai putea obtine o vizualizare personalizata a copacilor in wpf pentru a face ceea ce vrei. Am citit un articol despre un proiect de cod, un timp înapoi care a implementat o diagramă org pe aici...

0
adăugat

Dacă sunteți într-adevăr căutați o aplicație pe care o puteți modifica, încercați Family.Show pe CodePlex.

0
adăugat

Au fost multe sugestii de software de folosit, dar aș dori să adaug o recomandare pentru Genealogistul Master >. Mi se pare că se potrivește mentalității mele tehnice mai mult decât majoritatea.

Există puțin online pentru a se potrivi flexibilității instrumentelor genealogice independente, dar TNG (The Next Generation of Genealogy Sitebuilding) este destul de bună.

0
adăugat

Family.Show is a very successful genealogy application and open-source you can get it from Codeplex

0
adăugat

De fapt, am văzut GRAMPS doar a doua zi.

0
adăugat