Cel mai bun mod de a accesa Exchange folosind PHP?

Scriu o aplicație CMS în PHP și una dintre cerințe este că trebuie să poată interfața cu serverul clientului Exchange. Am scris această funcție de câteva ori înainte și am folosit întotdeauna WebDAV pentru ao face, dar acum mă înclin.

Voi rula site-ul pe IIS sau Apache (fără preferințe) pe serverul Windows 2008. Câteva lucruri pe care ar trebui să le fac sunt adăugarea de contacte în agenda telefonică a unui anumit utilizator, trimiterea de e-mailuri ca utilizator dat și rularea rapoartelor pe contacte utilizator.

Toate acestea sunt destul de ușor de făcut cu WebDAV, dar dacă există o modalitate mai bună care nu necesită nicio funcție care este probabil să fie depreciată în orice moment în curând.

Vreo idee?

Actualizați:

Justin, îmi place ideea folosirii obiectelor com, îmi fac griji pentru a menține un produs 3 pentru a face totul să funcționeze ...

John, pot să scriu un serviciu web în C# pentru a interfața cu aceste funcții și pentru a le accesa cu aplicația mea PHP, dar este, de asemenea, puțin cam în afara.

Până acum, nu sunt 100% convins că oricare dintre acestea este mai bună decât WebDAV ...

Poate cineva să-mi arăt unde sunt prost?

0
fr hi bn
@Dave: Salvați doar jocuri
adăugat autor Polsonby, sursa
Vot pentru WebDAV. Dacă poate face ceea ce aveți nevoie, rămâneți cu el. Este o interfață simplă și bine definită. COM și consorturile sunt cele mai flexibile, dar slab documentate și adesea instabile.
adăugat autor Pekka 웃, sursa
Cineva ar trebui să găsească o modalitate de a le înlocui/reîncărca, în caz contrar colecția mea va devaloriza serios înainte de a deveni serioși de colecție :-p
adăugat autor Brian, sursa
Aș vrea să pot vota de mai multe ori. ;)
adăugat autor blcArmadillo, sursa
Puteți să indicați un exemplu de conectare la serverul de schimb cu WEBDAV în php? Aș dori să adaug un eveniment din calendar pentru a schimba serverul.
adăugat autor shasi kanth, sursa
@Mechko: le-au înlocuit de ani de zile: the9thkey.com/games/Nesbatt.htm
adăugat autor rfunduk, sursa
Ce? Vrei să spui că sunt acționate de baterii și pierde toate numele de salvare atunci când bateria moare? Oo Asta afectează doar jocurile de siguranță sau va face ca întregul joc să nu poată fi jucat?
adăugat autor svec, sursa

9 răspunsuri

În conformitate cu această pagină , bateriile durează 15-20 de ani.

31
adăugat
Wow. Calitatea cu adevărat impresionantă, având în vedere 5-10 ani, nu i-ar fi afectat vânzările în cele mai mici.
adăugat autor rfunduk, sursa
pot veni la îndemână într-o zi
adăugat autor Keaanu, sursa

Nu am folosit PHP pentru a face acest lucru, dar am experiență în utilizarea C# pentru a obține același lucru.

API-ul Outlook este o modalitate de automatizare a Outlook-ului, mai degrabă decât conectarea directă la Exchange. Am adoptat anterior această abordare într-o aplicație C# și funcționează, deși poate fi buggy.

Dacă doriți să vă conectați direct la serverul Exchange, va trebui să căutați un MAPI extins.

În trecut, am folosit această împachetare MAPIEx: extindere MAPI Wrapper .

Este un proiect C#, dar cred că puteți folosi un cod .NET pe un server PHP5 Windows. Alternativ, acesta are un DLL core C ++ pe care îl puteți folosi. Am descoperit că este foarte bună și există câteva exemple de aplicații bune.

Actualizați:

Ne pare rău pentru întârzierea în care nu există nici un mod curent de a urmări postările încă.

Sunt de acord ca adăugați mai mult strat la cererea dvs. și bazându-vă pe codul terță parte poate fi înfricoșător (și pe bună dreptate.)

Astăzi am citit un alt post interesant etichetat ca MAPI care se află pe un subiect diferit. Totuși, cheia importantă este că a legat acest articol important din MS . Nu am fost conștienți de problemele de până acum cu privire la folosirea codului gestionat pentru a interfața cu MAPI, deși codul C din componentă nu ar trebui să fie afectat de această eroare, deoarece este neangajat.

Această intrare de blog sugerează și alte modalități de conectare la serverul MAPI / Exchange. În acest caz, datorită acestor noi fapte, http://us3.php.net/imap poate fi răspunde după cum sugerează celălalt utilizator.

0
adăugat

Clientul dvs. utilizează Exchange 2007? Dacă da, aș arunca o privire la Exchange Web Services . Dacă nu, la fel de păros ca și cum ar putea fi, cred că WebDAV este cel mai bun pariu.

Personal nu îmi place să folosesc ruta obiect Outlook.Application COM, deoarece solicitările sale de securitate ("O aplicație încearcă să acceseze contactele dvs. Permiteți acest lucru?" Etc.) poate cauza probleme pe un server. De asemenea, cred că ar fi dificil să îți îndepliniți sarcinile asemănătoare impersonării folosind Outlook, cum ar fi trimiterea poștei ca utilizator dat.

0
adăugat

Nu sunt un PHP dev, dar Google spune că PHP 5+ poate instanțiate componentele COM. Dacă puteți instala Outlook într-o cutie, puteți scrie un serviciu web PHP în jurul componentei COM pentru a face față cererilor de care aveți nevoie.

$outlook = COM("Outlook.Application")

Referință API Outlook

0
adăugat

Această extensie Zarafa PHP MAPI pare să funcționeze.

0
adăugat

I would recommend using "PHP Exchange Web Services" or short php-ews.

Suma echitabilă a documentației din wiki ma ajutat foarte mult.

0
adăugat

Nu pot recomanda Obiecte Răscumpărarea de date bibliotecă destul de mare. Este o componentă COM, care oferă un API sănătos la Extended MAPI și este o bucurie de a utiliza. Stalpii portii de schimb API muta de la o versiune la alta:? Utilizați M: conduce! Nu, utilizați WebDAV! Nu, folosiți ExOLEDB !? Nu, folosiți serviciile Web !? cu singura constantă fiind MAPI bun vechi.

0
adăugat

M-aș uita la IMAP

IMAP, POP3 și NNTP

0
adăugat

Am lansat o bibliotecă licențiată MIT cu licență deschisă, care vă permite să efectuați câteva operații de bază în PHP utilizând Exchange Web Services.

Servicii Web Exchange pentru PHP

Am testat-o ​​doar pe Linux, dar nu văd niciun motiv pentru care nu ar funcționa și pe o instalare Windows de PHP.

0
adăugat
Bună, puteți elabora cum pot crea un eveniment calendar pe serverul de schimb din script-ul meu php?
adăugat autor shasi kanth, sursa
Mulțumesc, așadar trebuie să găzduesc serverul de schimb și să îl integrez cu site-ul meu php? Și, de asemenea, să integreze serverul Outlook și serverul de schimb manual? Aveți o idee despre integrarea serverului php-exchange?
adăugat autor shasi kanth, sursa
Există o funcție numită „create_event“. Ar trebui să fie destul de explicativă. github.com/rileydutton/Exchange- Web-Servicii-pentru-PHP / BLOB / & hellip;
adăugat autor Riley Dutton, sursa
PHP România, Moldova
PHP România, Moldova
173 participanți

Vorbim despre Yii, Laravel, Symphony, MySQL, PgSQL, WP, OpenCart... Pentru confort, opriți notificările. Parteneri: https://ciupacabra.com @js_ro @node_ro @python_ro @seo_ro @Romania_Bot Offtop: @holywars_ro Joburi: @php_job @Grupuri_IT