Dezvoltarea geografică distribuită

Compania mea mă folosește ca un fel de cobai pentru a avea dezvoltatori pe ambele maluri ale SUA. Biroul principal este situat în Denver, iar eu sunt în Louisville, KY. Am incercat sa vad idei pentru a face din experienta de dezvoltare de la distanta mai bine cu experienta din biroul principal. În mod evident, nu va fi niciodată perfect, dar cred că putem să o facem mai bine.

Pentru referință, lucrăm în primul rând în Java, cu Eclipse fiind IDE-ul preferat.

Până acum am venit cu:

  • Mesagerie instantanee / Skype - Poate acționa atât ca sistem de bază in / out / busy, cât și ca sistem rapid de comunicare.
  • Portal de dezvoltare - o pagină web simplă, cu linkuri către documente sau referințe importante pentru pachetele pe care le folosim în fiecare proiect și orice alte informații utile.
  • Controlul vitezei de croazieră - Deci nu pierdem prea mult timp când tragem în jos și apoi ne îngrijorăm despre construcțiile rupte.
  • VNC - pentru momentele în care vreau să arăt cineva un cod care nu are afaceri încă verificate în Git sau când trebuie să trec printr-o serie de ecrane pentru critică / consiliere.

Ce alte instrumente sunt disponibile pe care le putem folosi pentru a mă ajuta să mă simt mai puțin că sunt blocată pe o insulă deșartă?

0
fr hi bn

6 răspunsuri

Ar trebui să mențineți o modalitate de a comunica deciziile de proiectare printr-un mediu care păstrează fluxul și conținutul conversației. Sunt în curs de dezvoltare într-o echipă care comunică oarecum informal prin blogurile noastre (cu intrări și comentarii după), dar probabil că ar fi mai eficient să folosești un wiki sau un sistem de discuții cu filet.

Ceea ce mă privește este cel al alegerilor de mai sus, singurul lucru aproape de acest tip de funcționalitate este conceptul de portal de dezvoltare. Dacă nu aveți un mijloc foarte convenabil de exprimare a opiniilor și planurilor, puteți pierde unele detalii detaliate discutate prin telefon sau printr-un IM rapid. De asemenea, este frumos să ai un format în care poți să iei timp să te gândești mare înainte de a posta.

Dacă este practic, probabil că ar ajuta într-adevăr într-un anumit moment să aibă o întâlnire față-în-față.

0
adăugat

M-aș uita la:

  • Campfire for instant messaging. It makes all transcripts for all workers searchable, is web based and is just a really nice way to do online collaboration by IM.
  • If you're going to have a dev portal, I'd strongly recommend a wiki type interface... and if I can make a personal recommendation, Fogbugz is a fantastic option for this.
  • One thing I'd also take a look at is Groove from Microsoft for synching documentation. I've used it in the past and found it worked really well for making sure everyone had the same version of documents. A wiki would also help with this, but some things just need to go in word docs sometimes.
0
adăugat

Aș recomanda un fel de tablou de bord de urmărire pe care ambele părți îl pot vedea care vor arăta munca depusă astăzi pretutindeni și progresul general. De preferință online, astfel încât oamenii să poată vedea "în direct" ceea ce se întâmplă.

De asemenea, wiki / forum-urile sunt o necesitate.

Există pluginuri pentru eclipsa care permit programarea la distanță a perechilor, care poate fi un pic dificilă pentru programarea reală, dar este mare pentru recenzii de cod. Am spus că trebuie să codificați recenzia între echipe? :)

0
adăugat

Am găsit aplicații tip WIKI destul de utile. Acestea vă permit să aveți discuții în fișiere, fără a spama pe toată lumea prin e-mail.

0
adăugat

Avem biroul nostru pentru dezvoltare în Maroc și folosim Skype pentru mesagerie instant (nu pentru telefon, rețeaua este prea rea).

Celălalt instrument pe care îl putem folosi este Mikogo ( http://www.mikogo.com ), pentru partajarea de ecran și întâlniri online.

0
adăugat

Unii oameni din compania noastră folosesc IRC , astfel încât să poată rămâne în sincronizare și să evite cuvintele poștale inundabile.

0
adăugat
Am pe secunda asta. Lucrez la un proiect în timpul liber cu trei dezvoltatori, eu (în SUA), un tip în Franța și un tip în Australia. IRC-ul este perfect pentru că toată lumea (nu doar coderii) poate să stea și să aibă o discuție completă. Puteți, de asemenea, să vă uitați la un logger IRC pentru a salva conversațiile.
adăugat autor Bob Somers, sursa