mailto link pentru corpuri mari

Am o pagină pe care un utilizator poate alege până la multe puncte diferite. Când se face clic pe link (sau pe buton), se va deschide un e-mail și se pun toate paragrafele în corpul e-mailului, se va adresa și se va completa subiectul. Cu toate acestea, textul poate fi prea lung pentru un link mailto.

În orice sens?


Ne-am gândit să avem un server SP de la serverul SQL, dar utilizatorul are nevoie de o modalitate frumoasă de a "vedea" e-mailul înainte să spargă 50 de angajați la nivel de executiv cu elemente care nu ar trebui trimise ... și bineînțeles că există întregul este vorba de a face IT pentru IT mai degrabă decât de a face programare software. 80 (

Când construiți lucruri pentru IT, nu (nu se spune că ar trebui) trebuie să fie destul de funcționale. Cu alte cuvinte, aceasta nu este hrana pentru câini pe care ne-am trezit că este doar hrana pentru câini pe care trebuie să o mâncăm.


Am început să vorbim despre asta și am decis că "formularul de poștă" ne va oferi exact ceea ce căutăm.

1. O privire foarte diferită pentru a permite utilizatorului să știe că arma este încărcată și îndreptată. 2. Abilitatea de a schimba / adăuga text la e-mail. 3. Trimiteți o copie sau nu. 4.Poate fi codificat rapid.

0
fr hi bn
Lungimea maximă a legăturii din Chrome pare să fie 2027 conform scriptului JS din acest răspuns: stackoverflow.com/a/26473446/148844
adăugat autor Chloe, sursa

2 răspunsuri

Prin punerea datelor într-o formă, am reușit să fac corpul în jur de 1800 de caractere cu mult timp înainte ca formularul să nu mai funcționeze.

Codul arăta astfel:

<form action="mailto:[email protected]">
    <input type="hidden" name="Subject" value="Email subject">
    <input type="hidden" name="Body" value="Email body">
    <input type="submit">
</form>

Edit: The best way to send emails from a web application is of course to do just that, send it directly from the web application, instead of relying on the users mailprogram. As you've discovered, the protocol for sending information to that program is limited, but with a server-based solution you would of course not have those limitations.

0
adăugat
Folosirea unui formular nu este mai bună decât utilizarea unui link lung codificat pentru URL-uri și, de fapt, pare să fie mai rău (mai puține caractere).
adăugat autor Chloe, sursa

Conținutul e-mailului trebuie să fie în e-mail? Puteți să stocați conținutul mare undeva centralizat (site-ul de distribuire a fișierelor / site-ul FTP), apoi trimiteți doar un link către conținut?

Acest lucru face ca destinatarul să aibă un pas suplimentar, dar aveți o dimensiune e-mail consistentă, astfel încât nu se va întâmpla în probleme de fiabilitate din cauza conținutului neașteptat de mare sau excesiv.

0
adăugat