De ce regele de noapte este atât de lent?

Follow-up question to Why did the Night King attack the furthest target first?


În "Dincolo de perete" ( Jocul de tronuri , S07E06), Night King

ucide Viserionul dragonului cu o suliță.

De ce se mișcă atât de încet, când ar fi putut elimina cu ușurință toate țintele? De asemenea, în episoadele anterioare, l-am văzut plimbându-se, de ex. când atacă ascunzătorul lui Bran. Există vreo explicație în univers despre ce se mișcă încet sau este el prea ... prea răcoros să se grăbească?

Scope: I'm not asking about this specific episode but in general. We have seen him act slowly in previous episodes.

8
Nu simt timpul ca noi. Ei nu sunt foame sau au nevoie de somn și sunt aparent nemuritori. Ei nu au nici un motiv să nu fie lenți, deliberați și, mai presus de toate, răbdători.
adăugat autor Ramesh, sursa
A trăit mii de ani și nu a făcut prea multe progrese în atingerea scopului său. Lethargia indusă de depresie?
adăugat autor Learning, sursa
@GhotiandChips: Asta înseamnă că încă nu știm nimic despre ele și orice întrebare despre ele va primi același răspuns? - E personalitatea lui.
adăugat autor Lars Ebert, sursa
El afișează deseori acest comportament amenințător. Ar putea fi faptul că el este un clutz neinteligibil - banii mei sunt pe el fiind extrem de încrezători în abilitatea sa de a distruge lumea celor vii (chiar dacă în timp util) și asta duce la el înspăimântătoare, cum ar fi să uiți peste grupul de eroi de pe insulă peste noapte, mai degrabă decât să-i ucizi, și să privești cu atenție la grup imediat după ce a ucis un dragon și la lăsat pe Sam să privească armata morților în teroare (S02E10) ca ranger în S01E01). Cei de la White Walkers sunt realiști
adăugat autor Ghoti and Chips, sursa
Orice răspuns va fi în mod inevitabil speculație, dar ceea ce putem spune cu încredere în toate dovezile este că este caracteristic pentru el să acționeze în acest fel (deși nu este o concluzie foarte utilă, deoarece tu știați deja acest lucru, iar întrebarea dvs. cere De ce? ). Cred că sunt extrem de încrezător că poți distruge lumea celor vii, trăind de atâtea secole cu această putere asemănătoare cu dumnezeul, îți poate face asta.
adăugat autor Ghoti and Chips, sursa

6 răspunsuri

I will repeat down here, my answer to your linked question because I feel that IMO it also answers your question: Why did the Night King attack the furthest target first?


Doar propriile convingeri, dar asta explică întotdeauna fiecare întrebare cu privire la decizia White Walker către mine:

Chiar cred că regele de noapte îi provoacă mereu. Simt că nu se grăbește, deoarece crede că a câștigat deja războiul. De cîteva ori se pare că întotdeauna îi îndurește pe toți. El se arată întotdeauna. Ea mereu simte că numai dacă Walkerii albi se mișcă mai repede, ar putea termina totul.

În Sezonul 7 Episodul 6 Walkerii albi ar fi putut termina totul de atâtea ori. L-au lăsat pe echipajul lui Jon să rămână pe acea mică insulă pentru ceea ce părea a fi zile până când pământul a înghețat și Wights decide să atace. Ar fi putut arunca sulițele și bănuiesc că ar putea chiar să-și folosească puterile pentru a îngheța terenul mai repede - nici una din ele nu a făcut-o.

Ar fi putut să ia orice dragon, IMO, dar el a decis să se arate prin a lua altul doar pentru a crea panică în ele. Nu simt că se grăbește să-i omoare pe oricare dintre ei. Nu cred că plimbătorii albi simt nevoia de a ucide pe toți doar pentru că pot. Simt că vor acest război, dar vor să-l aprecieze. Acesta este genul de personalitate pe care o simt de la ei: îi place să-și răspândească teama. Amintiți-vă că, odată ce au trecut de Sam și l-au lăsat acolo, mi sa părut mai plăcut să-l văd speriat de moarte .

De asemenea, un moment spectaculos, IMO, a fost atunci când Night King a văzut pe Jon plecând în barcă în Sezonul 5 Episodul 8, și a ridicat mâinile pentru a convoca pe fiecare mort în luptă.

11
adăugat
"Amintiți-vă că au trecut o dată pe Sam și l-au lăsat acolo", nu cred că l-au văzut pe Sam acolo! ca pe acest movies.stackexchange.com/întrebări/11810/& hellip;
adăugat autor Brian Low, sursa
@ashveli Sunt puternic de acord cu acest răspuns în orice fel. IMO a fost clar că au schimbat contactul cu ochii și de aceea Sam își scapă capul de teamă.
adăugat autor LeonX, sursa
@KallumTanton Oh, cred, de fapt, că a existat o eroare de producție. O greșeală, așa cum ați spus. Nu este rar să vezi erori de poziționare. Pentru mine, au schimbat contactele cu ochii, iar când sa produs tigaia, piatra era mai îndepărtată decât se intenționa. Îmi pare rău, dar schimbul de camere între ele, IMO, nu poate însemna nimic altceva.
adăugat autor LeonX, sursa
@ KallumTanton Haha ... Ei bine. Tot ce putem face este să speculați, pentru că singura modalitate prin care o vom ști sigur va fi ca un producător să confirme orice teorie. Dar am făcut legătura cu videoclipul, astfel încât oricine să poată lua propriile concluzii. ;)
adăugat autor LeonX, sursa
@LeonX Rock-ul din față din WW și calul lui par destul de concret pentru răspunsul respectiv - nu sunt sigur cum puteți argumenta că, fără a spune că a fost o greșeală a producătorilor.
adăugat autor Kallum Tanton, sursa
@LeonX Bine, voi ceda din moment ce nu am un contra-argument mai bun :)
adăugat autor Kallum Tanton, sursa

Se pare că toți Walkerii se mișcă încet până când încep să se lupte. Ceea ce înseamnă că pot să se miște repede, că nu aleg. Cred că există două motive principale. În primul rând este mult mai important și este vorba despre războiul psihologic. Mergând încet ca și ei, arată încrederea și sparge inamicul, pe lângă faptul că are o mare armată. Imaginați-vă că au alergat înainte strigând "Încărcați!". Veți fi încă speriat de un inamic mai mare, deoarece nu vă puteți aștepta să supraviețuiți, dar nu există nimic amenințător sau de neimaginat în el. Doar un comportament militar normal. Această mișcare lentă arată că, indiferent de ce faceți și cât de bine și de neînfricat vă luptați, ei pur și simplu nu le pasă. Nu poți schimba nimic și asta te va speria chiar dacă nu te gândești la asta.

Ei au arătat acest lucru de multe ori, mai ales prin ridicarea a mii de morți în Hardhome, așa cum LeonX a răspuns deja. Dar strategia militară normală ar putea să nu fie să le ridici în timp ce inamicul se uită pentru a-ți ascunde numerele. Cu toate acestea, ele întotdeauna aleg spectacolul și merge încet. Nu știm exact care este motivul lor, dar ei își iau în mod evident timpul. În plus, când au apărut dragoni și au distrus valurile de mii, îi vedeți panică sau nervi? Nu. Sunt ca "Oh, aici sunt niște dragoni, să folosim sulițele". Și este eficient. De fapt, singura dată când ai văzut vreunul care a căzut din răcoarea lor este în Hardhome când Jon a blocat cu succes arma lui Walker cu Longclaw.

Ceea ce mă întreb este că ei doresc cu adevărat să omoare fiecare om și de ce folosesc războaie psihologică dacă sunt atât de invincibili ... Mai mult ca și cum ar vrea să sperie pe toți, dar nu sunt sigur că este vorba de a deteriora moralul sau ceva altfel este în joc.

Oh, da, și al doilea motiv pentru a fi lent este mult mai puțin important: arată mai bine pentru spectacol: D De fapt, urăsc aceste noi valuri introduse în sezonul 4 sau 5. Acum sunt la fel ca zombii out-of-the-mill ai văzut în toate aceste filme zombie moderne și cred că e de rahat. Ca tot suge. Ei se mișcă repede și fac acele zgomote de gnarling, trebuie doar să adauge "Braaaiiiiin" și asta este, fără nici o diferență. Înțeleg că este mai ușor pentru publicul larg să privească, de vreme ce este ceva la care toată lumea este obișnuită, dar cred că a redus efectul spectacolului. Amintiți-vă de prima întoarcere în Castelul Negru sau atacați pe Pumnul Primului Om, atunci când aceștia pleacă de la Sam și "acuză" pe deal? Toate jocurile erau incredibil de lente, Walkers avea viteza normală. Și așa este și în cărți. Zeci de mii de valuri, se apropie cât mai lent posibil, fără un sunet. La început, ar putea părea slabă, dar atunci, indiferent cât de mulți ucizi și indiferent de ce apărare ai pus, nu există nicio speranță. Doar continuă să vină. Și vine. Și ești mai rapid, îi poți lovi de câteva ori și apoi vezi că nu are nicio importanță. Ei încă atacă și sunt puternici în iad.

În comparație cu acestea, aceste zomie-wights "arrgh, khkhkhhhh, gnaaaarl" sunt doar plictisitoare. Dacă cel puțin le-au folosit de la începutul spectacolului. În schimb, ne-au arătat cei înfiorători și apoi au trecut la cele obișnuite. Meh.

3
adăugat
Cred ca ai dreptate. Mi-a lăsat supărarea și i-am pus atât pe nemernici cât și pe zombi infectați în același grup care nu este corect. Sper că nu afectează concluzia finală
adăugat autor user51180, sursa
La sfârșit ați descris diferența de zombi obișnuiți și moderni. Acum este o tendință pe care zombii trebuie să o aibă rapid. Dar nu trebuie să fiu de acord într-un singur punct: îmi pot imagina zombi lenți spunând "BRAAAAAAINSSS" mult mai mult decât zombie rapide.
adăugat autor LeonX, sursa
@Flater Aceasta este o modalitate de a vedea lucrurile, dar zombii, în general, niciodată nu par a se obosi sau de a face nici un efort deloc. Zombi care alerg, de obicei mănâncă sau fac niște zgomote ciudate care ar fi obositoare la fel.
adăugat autor LeonX, sursa

Cred că există multe motive, unele dintre cele potențiale fiind:

  • Se curăță nordul pentru corpuri pentru armata sa.
  • Căutarea în nord pentru alte elemente de utilizare.
  • Așteptarea mâncării crescute și a celor sparte pentru a-și slăbi inamicii.

Cu toate acestea, după Sezonul 7 Episodul 7 cred că cele mai puternice motive sunt

  • Așteptând să vină cu adevărat iarna (după cum vedem în S7E07, zăpada a început să cadă în Kings Landing când ajunge la perete).
  • Așteptând o cale de a trece prin perete (pe care a găsit-o prin intermediul Dragonului pe care la capturat.)
2
adăugat

Nu cred că este "încet". Îmi bazez întregul răspuns și o viziune personală a spectacolului, presupunând că regele de noapte are aceeași capacitate pe care o are și Ravenul cu trei ochi: să vadă totul, peste tot.

Pe baza asta, cred că urmează doar un plan mare. Fiecare acțiune pe care o are are un motiv și are capacitatea de a aștepta chiar mii de ani pentru ca fiecare acțiune să se întâmple.

Două exemple care, sperăm, vor explica ce vreau să spun mai bine:

  1. L-ar ucide pe Bran, dar a ales să-l lase în viață. Ar fi putut, de asemenea, să-l ucidă pe Ravenul cu trei ochi, cu mult înainte, ducând complet acest dușman, dar nu a făcut-o. De ce? Pentru că exact asta a vrut: un nou Raven cu trei ochi. Tineri, proaspeți, care văd adevărul fără judecăți din trecut. Cred ca in ultimul sezon care va veni, Regele de noapte va spune povestea si motivele lui Bran si vrea sa vada ca pe un observator neutru.
  2. A putut ucide cu ușurință pe Jon Snow, de multe ori, dar nu a făcut-o. De ce? Pentru că a așteptat dragonii. El știa că singura modalitate de a lua jos Zidul este prin folosirea dragonului (lui) nemernicului. Știa că Jon va deveni aliat al lui Daenerys. Știa că va veni în ajutorul lui cu dragonii, așa că tot ce trebuia să facă era să aștepte. Și exact asta a făcut el. După ce au venit dragonii, a lansat un atac la scară largă, iar dacă nu pentru Benjen, Jon ar fi murit.

Deci, în esență, planul Noii Rege a fost de a lua jos zidul și de a merge spre sud, având cineva care poate observa toate acestea. A așteptat cu răbdare pentru fiecare pas necesar.

1
adăugat

Te-aș referi înapoi la desenele peșterilor de pe Dragonstone. Vedem că Regele de Noapte a existat încă din vremea primilor bărbați, iar ultima a amenințat regatele în timpul Noaptei Noapte.

Deci, există câțiva factori care trebuie luați în considerare aici -

  • Nu are teamă de oameni sau de Bran. A reușit să-l ucidă pe Ravenul cu trei ochi înainte de a-1 antrena pe Bran și a exterminat Copiii Pădurii care de fapt avea o magie care să-l afecteze. Oamenii, prin comparație, pot fi luați cu ușurință, dacă pot trece de Zid. Indiferent dacă îi urmărește cu mare vigoarea sau nu, atunci când mătură peste tot continentul și distruge toată omenirea, îi vor cădea, într-un fel sau altul. Poate că această încredere îl face să nu simtă nici un sentiment de urgență pentru un individ particular. Ne putem gândi la acești indivizi ca singura speranță a umanității. Probabil că nu le vede ca pe altceva decât pe eventualii noi recruți pentru armata sa.

  • Regele de noapte și armata lui trăiesc în iarna brutală. Poate că frigul ajută să-și țină minții moarte în putrefacție în nimic, poate că puterea lui este legată de iarnă și de noapte, într-un fel. În orice caz, vedem că primele fulgi de zăpadă încep să cadă în King's Landing la sfârșitul Sezonului 7. Dacă puterile Night King sau capacitățile armatei sunt legate în vreun fel de iarnă, toate, să se grăbească spre sud înaintea iernii real , care încă nu a lovit-o. În același fel, eliminarea țintelor individuale care îi vor cădea în cele din urmă oricum, acum, nu își îmbunătățește sau nu își schimbă planurile.

  • După cum am menționat mai devreme, așteaptă de peste o mie de ani, aparent, pentru posibilitatea de a face un alt atac. Începă să-și construiască și să-și adune puterea tot timpul de atunci. Este clar că nu este o creatură care este legată de ceea ce ne gândim ca o durată de viață. Ca atare, pentru el, care a așteptat acest lucru mult timp și are planuri care, odată ce se va desfășura probabil, de-a lungul anilor sau deceniilor, s-ar putea să nu păreați să întârzieți sau să vă luați timpul.

0
adăugat

Acesta este un fel de pas secundar și doar o teorie, așa că îmi cer scuze dacă acest lucru nu ajută, dar în ultimul episod (7x06) există o mulțime de oameni supărați de factorul de timp în care Gendry trimite un barbar lui Dragonstone, cum de mult a apărut Jon, Jorah, Sandor, Thoros, Beric, Tormund, etc stăteau pe movilă vs cât timp va dura pentru Dany să ia un corb și să ajungă acolo unde erau ...

De asemenea, stiu ca EP-urile au recunoscut ritmul in ceea ce priveste acest sezon si alte sapaturi in acest sezon, insa aceste scene au facut-ma sa ma intreb daca a fost mitos de fapt?

Blockquote "Am fost conștienți de faptul că sincronizarea a fost puțin cam tulbure", a declarat directorul episodului Alan Taylor pentru Variety. "..." Cred că am fost destul de greu de plauzibil, dar sper că impulsul povestii poartă o parte din acele lucruri ".

Night King Being Made

Ok, deci știm că Regele de Noapte a fost odată un om și a fost întors de Copiii Pădurii și, probabil, unii dintre ceilalți Walkeri albi au fost și ei umani și s-au întors după o trădare. De aici, știm că pot să-și facă războaiele "moarte" (și fiecare poate controla pe cele pe care le-au făcut, sugerând legătura cinetică), alegerile animalelor și ale copiilor care pot fi făcuți în mai mulți Walkers albi (cât de repede se îmbătrânesc) ...

HoldTheDoor

Așadar, știm că Bran, acum și Ravenul cu trei ochi, este un pionier puternic și că majoritatea copiilor din pădure erau de asemenea legendari și pietroși sunt în esență ca "călătorii în timp" și "proiectoare astrală". Apoi paradoxul lui Hodor permite să înțelegem că nu numai acest univers este oarecum predeterminat în cosmologia ciclului, ci că orice două puncte în timp pot fi legate în mod inextricabil (cauza și efectul de la un eveniment la altul). Și în cele din urmă știm că amprenta de pe mâna Branului permite ca regele cavaleriscului să devină conștient atunci când Bran este în prezența sa și poate stabili o legătură cinetică și să știe unde este "adevăratul" Bran.

Deci m-am întrebat dacă există o rază în jurul Regei Noapte care "încetinește timpul"? --- Dacă ar fi adevărat, atunci ar da un nou sens "O noapte lungă" --- Poate că acest lucru, de asemenea, legături în care le ia atât de mult pentru a trece peste "real" de Nord, pentru că timpul este mai lent pentru ei ? Dar, în orice caz, mitologia prezentată în partea de nord a povestirii tinde să se joace cu spațiu-timp, deci nu pare irațional pentru mine că acest lucru ar putea fi un alt mod de a face acest lucru.

Imaginea mai mare cu această poveste cosmologică a ciclului este că Walkerii albi sunt o metaforă pentru oamenii care trebuie să se ocupe de "păcatele tatălui" - întorcându-se până la trădarea primilor bărbați și a copiilor Pădurea - în esență o bătălie între om, familie și natura (magia) în sine și astfel suntem martorii unui ciclu de rupere într-unul nou. Și ridicarea multora dintre morți (mai ales a celor sălbatici prin excluziune socială) și dorința unei armate moarte joacă în conceptul că toată lumea se ocupă de multe generații de greșeli (inclusiv monarhia Tronului de Fier) ...

La un nivel mai mic, e greu de înțeles ce se află cu adevărat în spatele motivațiilor Night King - dacă există ceva mai personal acolo? Cărțile intră mai mult în aspectul de reîncarnare a tuturor, decât seria TV, dar îmi place cu adevărat teoria că Cersei ar putea deveni Regina de noapte - și că, probabil, Regele de noapte o recunoaște ca pe o încarnare a interesului său de dragoste, pentru că ar reconfirma aspectul uman al originii White Walkers, ar pune o față umană mai clară asupra lor (o altă poveste de dragoste) și ar explica mai bine lui Cersei, ca multe personaje, prin faptul că nu se află în controlul propriu - nu în întregime uman ...

0
adăugat