Ce este o bună bibliotecă de complot pentru .Net?

Scriu niște software-uri de achiziție de date și am nevoie de o bibliotecă de complot gui care să fie destul de rapidă pentru a face grafice actualizate în timp real. Am folosit Nplot care este destul de bun pentru o bibliotecă gratuită, dar mă întreb dacă există biblioteci mai bune (de preferință gratuite sau ieftine).

0
fr hi bn

7 răspunsuri

Poate doriți să aruncați o privire la Deschideți diagrama Flash . Este un instrument de grafica open source construit in flash si poate fi actualizat dinamic.

Consultați exemplul Ajax pentru o idee despre ce poate face.

0
adăugat

Ei bine, nu liberi. Dar am avut rezultate foarte bune cu Nevron. Sprijinul lor este excelent, de asemenea.

O altă opțiune bună este TeeCharts.

0
adăugat

Dacă aveți nevoie de ceva pentru a fi afișat într-o aplicație WinForms, puteți încerca ZedGraph . Dacă este ASP.NET, atunci am folosit recent Google Charts cu rezultate excelente.

0
adăugat

Există un post bun despre acest aici și aici . Am folosit, de asemenea, NPlot în ultimul nostru proiect, deoarece este mai ușor de utilizat.

0
adăugat

ZedGraph nu este numai WinForms, ci și un control web. E foarte bine.

0
adăugat

Cu siguranță mergeți la Zedgraph, am folosit acest lucru de ani de zile și este foarte bun în graficul "în timp real". Zedgraph este foarte bine documentat și există multe exemple disponibile.

0
adăugat

Dacă viteza este preocuparea principală, nimic mai bun decât TeeChart. Seria fastLine oferă parcele de 10 milioane de puncte într-o secundă. Și recent le-au introdus și în timp real. Am fost răsturnat de viteza de complot.

0
adăugat