Mai bine ferestre coajă linie de comandă

Există o carcasă de linie de comandă mai bună decât Windows cmd care are o copiere mai bună între ferestre și console Windows?

0
fr hi bn

14 răspunsuri

Aceasta probabil nu este exact ceea ce doriți, dar puteți să aruncați o privire la Console2

Am configurat-o astfel încât schimbarea + selectați copiile auto și pastele cu clic-mijloc, foarte util, în interior utilizează același cmd.exe vechi, astfel încât să nu obțineți într-adevăr o coajă diferită.

Apropo, cred că Ctrl + C = copia nu este cea mai bună idee dintr-un context de linie de comandă,

0
adăugat
@nightcracker, prin urmare, comentariul meu "nu obțineți într-adevăr o coajă diferită" încă rezolvă problema lui de a obține mai bine / mai mult configurare copie paste de sprijin
adăugat autor Pat, sursa
Încă nu este prea mare.
adăugat autor ocodo, sursa
Consola 2 a fost ultima dată când am privit.
adăugat autor Joey, sursa
Acesta este un emulator de console / terminale, nu un shell.
adăugat autor orlp, sursa
+1 Am aflat despre Consola 2 din această postare și l-am folosit pe larg în ultimele 6 luni. Nu este un înlocuitor al comenzii. Este, de fapt, o cochilie pentru shell-uri care permite configurabilitate care nu este prezentă nici în shell-ul de comandă, nici în PowerShell-ul standard.
adăugat autor Abbas, sursa
Pentru cochilii Linux, comenzile Ctrl-Char (cum ar fi copia) sunt de obicei înlocuite cu Ctrl-Shift-Char
adăugat autor Peter, sursa

Take Command does support Copy/Cut/Paste from the keyboard and the mouse. It's pretty handy if you do a lot of work from a command prompt. It also supports:

  • Istoricul comenzilor și al dosarelor, cu ferestre pop-up pentru a selecta comenzi sau dosare anterioare.
  • Ecranul derulează înapoi bufferul
  • Comenzi îmbunătățite pentru loturi
  • Construit în accesul la fișiere FTP / HTTP
  • O bară de instrumente cu butoane programabile

Notă: Este un instrument plătit, cu un preț de 99,95 USD.

0
adăugat
Este, de asemenea, de remarcat faptul că TC, de asemenea, inventează propriul limbaj de scripting acest lucru este destul de mult fără valoare pentru orice alt mediu. --- Powershell, mai ales când este folosit în Powershell ISE, este o alegere mai bună.
adăugat autor ocodo, sursa
ce zici de PowerShell ??
adăugat autor AminM, sursa
Este un instrument plătit (99,95 USD). Ar fi bine să faceți o notă despre asta aici.
adăugat autor agsamek, sursa

Nu sunteți sigur ce vă referiți în mod special la copiați / lipiți mai bine , dar încercați Luați comanda .

Comanda Take acceptă Shift + Ins pentru pastă și Shift + Del pentru tăiere, dar aparent nimic pentru copiere, va sapa mai mult.

0
adăugat
Aveți posibilitatea să configurați Preiați comanda pentru a trimite una dintre tastele de control pentru preluarea comenzii și cealaltă pentru a rula aplicația. Ați putea folosi Stânga-Ctrl-C pentru a copia în clipboard și dreapta-CtrL-C pentru a trimite semnalul de anulare Ctrl-C la aplicație.
adăugat autor Chris Miller, sursa
Preluarea comenzii este de 99 $!
adăugat autor jsplaine, sursa

Windows PowerShell este alegerea evidentă atunci când vine vorba de "ferestre mai bune ferestre de comandă coajă altceva decât cmd". Manipularea clipboard-ului nu este o mare îmbunătățire - marcați cu mouse-ul, tastați Enter pentru a copia sau faceți clic dreapta pe mouse pentru a lipi.

0
adăugat
Pentru a fi sincer, manipularea clipboard-ului este exact la fel ca în cazul oricărei alte aplicații de consolă pe măsură ce gazda consolei se ocupă de aceasta, nu aplicația care rulează în consola.
adăugat autor Joey, sursa

În funcție de ceea ce încercați să faceți cu shell-ul, rxvt în < "cygwin este bună.

Veți obține zecimea copiei auto pe selecție și clic pe mijloc. Cel mai mare dezavantaj este că unele aplicații de console Windows nu se joacă frumos cu Cygwin.

0
adăugat
De asemenea, mintty , este foarte frumos cu Cygwin. (este de asemenea disponibil în instalarea / configurarea Cygwin)
adăugat autor ocodo, sursa
Dacă te duci pentru cygwin, puttycyg este o alegere excelentă: code.google.com/p/puttycyg
adăugat autor glenn jackman, sursa

I use the standard CMD.EXE shell but with a twist: an AutoHotKey script to support clipboard copy-paste as posted in: Keyboard shortcut to paste clipboard content into command prompt window (Win XP)

0
adăugat

V-ați gândit prin ce comportament doriți să înlocuiți funcționalitatea curentă Ctrl + C ?

0
adăugat

@Chirs
Cred că trebuie să clarificați shell-ul vs. gazdă (emulator). Pentru mine suna ca ai nevoie de o altă interfață pentru shell-ul tău existent, care suportă mai bine copierea și lipirea, nu o altă shell care acceptă mai multe / caracteristici diferite.

Eu iau parte sugestia lui Pat de Console2, este o aplicație foarte bună și OSS pentru boot.

0
adăugat

PowerCmd este mai ieftin decât TakeCommand și are o mulțime de caracteristici puternice - nu în ultimul rând, este o manipulare mai bună a Cut / Copy / Paste. Am folosit-o doar o scurtă perioadă de timp, dar sunt într-adevăr impresionată până acum:

Rezumat de pe site:

PowerCmd îmbunătățește linia de comandă   cu un stil Windows ușor de utilizat   și vă permite să rulați   console multiple în cadrul unei singure   fereastră cu ferestre. Puteți organiza cu ușurință   console multiple în verticală,   orizontale și forme de rețea. Auto-log,   auto-finalizarea, cuvintele cheie evidențiază,   fonturi și culori configurabile,   bara de instrumente personalizabilă pentru frecvent   comenzi sau instrumente folosite și minimizarea   la tava sunt soluții ușoare zilnice   are nevoie. Cu PowerCmd, puteți salva și   restaurați sesiunile de la ultima oară.

Site: http://www.powercmd.com/

Features: http://www.powercmd.com/features.php

0
adăugat
1 - 4 licențe $ 29.99 USD
adăugat autor ceving, sursa

MinTTY pe MinGW / MSYS este frumos? Mai frumos decât pe Cygwin deoarece MinGW / MSYS este mai rapid. De asemenea, dacă aveți nevoie de un comportament cmd.exe , puteți rula ușor cmd.exe în mintty .

Consultați http://code.google.com/p/mintty/ .

0
adăugat

Câmpurile Windows cmd, Cygwin Bash și shell-urile Bash de la msysgit pot fi executate în cadrul Emacs. EmacsW32 oferă toate cele trei separat. Trebuie doar să setați directorul bin pentru a utiliza oricare dintre cochilii Bash. EmacsW32 oferă, de asemenea, interacțiuni limitate între clipboard-ul Windows și elementul de sus al inelului kill.

0
adăugat

Activați Modul QuickEdit , sub fila Opțiuni a scurtăturii dvs. în shell shell. Marcați cu mouse-ul, faceți clic dreapta pentru a copia, faceți clic dreapta pentru a lipi.

În timp ce sunteți acolo, activați o tastă rapidă (cum ar fi CTRL + ALT + C ) pentru acces rapid la shell.

Și nu, nu puteți avea CTRL + C pentru COPY / kbd> înseamnă BREAK .

Pe o notă asemănătoare, Microsoftee care a schimbat setarea implicită a Modului QuickEdit între Windows Server 2000 și 2003 este un idiot și am heap blesteme la el în fiecare zi de lucru.

0
adăugat
Dacă utilizați clink , puteți seta CTRL + SHIFT + V pentru lipire și multe altele!
adăugat autor orlp, sursa
mare sfat. Mulțumiri!
adăugat autor desigeek, sursa
În Windows 7 (cel puțin) puteți trece și la modul QuickEdit făcând clic dreapta pe bara de titlu a ferestrei cmd / powershell și selectând-o sub proprietăți acesta este setarea implicită selectând-o sub valori implicite . Acest lucru este deosebit de util dacă utilizați meniuri context Windows Explorer pentru a vă invoca shell-urile în loc de o comandă rapidă Windows.
adăugat autor Glenn Lawrence, sursa
Modul de editare rapidă a fost folosit în standardul w2k. Unul dintre primele lucruri pe care le fac când "îmi fac eu acasă" pe un computer nou.
adăugat autor QueueHammer, sursa

Există două porțiuni la cmd.exe. Mai întâi, există fereastra care apare pentru a se ocupa de consola de text. Mi-aș înlocui acest lucru cu ConEmu . Acest program este de fapt însemnat ca un înveliș pentru managerul Far File, dar funcționează bine fără el. Este foarte asemănător cu Console2, dar este și mult mai stabil și are caracteristici mai bune.

În al doilea rând, există interpretorul liniei de comandă. Aș înlocui acest lucru cu Powershell dacă aveți nevoie de una dintre caracteristicile sale.

În prezent, folosesc ConEmu cu un fișier batch pentru a configura mediul preferat. Acest lucru este păstrat în dosarul meu Dropbox, astfel încât să rămână sincronizat între computerele mele.

0
adăugat