Sunt doar eu, sau sunt caracterele redate incorect mai mult în ultima vreme?

Nu sunt sigur dacă este sistemul meu, deși nu am făcut nimic neobișnuit cu el, dar am început să observ că caracterele incorect redate apar în pagini web, fișiere text, ca aceasta :

http://www.kbssource.com/strange-characters.gif

Am o bănuială că este legată de tendința destul de recentă de a utiliza unicode pentru tot ceea ce este un lucru bun, cred că, combinat cu fonturi care nu suportă toate personajele posibile.

Deci, știe cineva ce provoacă aceste blips (am dreptate?), Și cum pot opri acest lucru în conținutul meu?

0
fr hi bn

3 răspunsuri

A vrut un timp ca problema de subliniere și consola de unghi să fi dispărut, dar se pare că nu s-ar putea repara.

iată un mic eșantion, care ar trebui să arate astfel:#include

____
#include 
____
#include 

Actualizare: se pare că este fixat în modul de afișare și este rupt numai în modul de editare

0
adăugat

Sunt destul de pozitiv că nu puteți face nimic. Am văzut acest lucru pe prima pagină a digg-ului foarte recent. Mai mult decât probabil are de-a face cu un personaj codificat necorespunzător. Nu este neapărat un factor al fontului, doar o greșeală făcută undeva în traducere.

0
adăugat

Se pare că, pentru acest autor, textul a fost editat de un editor care a presupus că nu a fost UTF8, iar apoi a fost re-scris în UTF8. Bazez acest lucru pe faptul că dacă spun browser-ului meu să interpreteze pagina ca pe diferite codificări comune, niciuna nu o face afișată corect. Acest lucru mi-a spus că o conversie a fost făcută într-un anumit punct în mod necorespunzător.

Singura problemă cu UTF8 este că nu există un mod standardizat de recunoaștere a faptului că un fișier este UTF8 și până când toți editorii standardizează pe UTF8, vor exista în continuare erori de conversie. Pentru alte variante de unicode, un marcaj de comandă byte (BOM) este destul de standard pentru a ajuta la identificarea unui fișier, dar BOM-urile din fișierele UTF8 sunt destul de rare.

Pentru al împiedica să apară în conținutul dvs., asigurați-vă că utilizați întotdeauna editori care ține cont de unicode și asigurați-vă că deschideți întotdeauna fișierele cu codificările corecte. Este o durere, din nefericire, iar erorile se vor întâmpla ocazional. Cheia este doar capturarea lor devreme, astfel încât să puteți anula sau de a face câteva editări.

0
adăugat