Cum se scrie la Web.Config în Medium Trust?

Încărcarea primei mele aplicații Web de dimensiune decentă la gazda mea comună mi-a oferit un nou set de provocări, adică nopți nedormite. Problema a fost că, desigur, nu mi-am dezvoltat cererea de încredere medie (sau am avut vreun indiciu despre ce a fost.)

Am atenționat toate problemele, cu excepția unei singure.

Am scris un program de instalare pentru ca administratorul să poată specifica conexiunea lor și alte preferințe, dar nu pot găsi o modalitate de a scrie într-un web.config cu încredere medie. Are cineva o soluție sau ar trebui să introduc preferințe într-un alt dosar?

0
fr hi bn
Doar 100 de LED-uri? Asta e doar o rețea 10x10 ... poți arăta doar 2 sau 3 litere, nu o mulțime de informații.
adăugat autor Marcel, sursa
Nu este nevoie să arătați litere ... doar simboluri X O -> asta este un fel de lucru. Proiectul major este de a face cu fluxul de trafic etc, deci acesta este doar un mic demo rece pe care dorim sa il infiintam
adăugat autor Lasse Vågsæther Karl, sursa
adăugat autor Chris S, sursa
Sunt dezamăgit de faptul că nu văd răspunsuri care spun că câți lumeni trebuie să fie vizibili în lumina soarelui. Cum obții cei 2.000 cd/m² care trebuie să fie lumina soarelui? Sunt, de asemenea, dezamăgit de faptul că nici unul dintre răspunsuri nu menționează ce trebuie să puneți în jurul unui LED pentru a mări contrastul în lumina soarelui - lucru cum ar fi vizorul care aruncă umbră pe o lumină semaforă standard sau diferite filtre color și capcane ușoare.
adăugat autor Jeremy Ruten, sursa
Din cele două răspunsuri anterioare, presupun că întrebarea este "poate cineva să recomande o sursă pentru aceste LED-uri", dar de obicei este o idee bună să faci acest lucru explicit :)
adăugat autor edebill, sursa

5 răspunsuri

SuperBrightLeds.com have a wide variety, at least. I haven't bought from them much, but they have LEDs in pretty much any size and output you'd want. Make sure you pay attention to viewing angle as well as output power - for a sign you probably want something with a wide viewing angle.

7
adăugat

LED-ul alb strălucitor poate fi un pariu bun, cu o luminozitate de numai 20 ma.

3
adăugat

Am avut noroc cu ledshoppe.com. 100 de LED-uri super-luminoase de 5 mm ar trebui să vină în jurul valorii de $ 5- $ 8, cu transport maritim inclus. Poate dura câteva săptămâni până la sosire (vând din Hong Kong sau Taiwan), dar toate cele trei ordine pe care le-am făcut cu ei au ajuns în mod fiabil.

Aș sugera cumpărarea unor extra-uri - pentru doar de două ori mai mult puteți obține 200 de LED-uri și aveți multe extra în cazul în care vă toast câteva pe parcurs.

3
adăugat

Dacă doriți să mergeți pe un traseu ușor diferit, puteți cumpăra corpuri de iluminat de la Philips Color Kinetics (www.colorkinetics.com). Acestea fac lanterne de sir ("Flex" este numele seriei) și puteți vorbi cu ele folosind unul dintre sursele lor de alimentare/controlere prin Ethernet sau DMX (un protocol bazat pe RS-485). Este o opțiune mai degrabă decât să-l codifici singur. Puteti monta apoi luminile Flex asa cum le doriti. Ar trebui să fie suficient de strălucitoare pentru a vedea departe de lumina zilei. Doar o altă opțiune ...

3
adăugat

Asta chiar sună ca nivelul Low al IIS. Dacă este, atunci nu veți putea scrie în niciun fișier, nu doar pe web.config.

Iată nivelele din fișierul de ajutor al IIS:

 • Full (internal) - Specifies unrestricted permissions. Grants the ASP.NET application permissions to access any resource that is subject to operating system security. All privileged operations are supported.
 • High (web_hightrust.config) - Specifies a high level of code access security, which means that the application cannot do any one of the following things by default:
  • Call unmanaged code.
  • Call serviced components.
  • Write to the event log.
  • Access Message Queuing service queues.
  • Access ODBC, OleDb, or Oracle data sources.
 • Medium (web_mediumtrust.config) - Specifies a medium level of code access security, which means that, in addition to High Trust Level restrictions, the ASP.NET application cannot do any of the following things by default:
  • Access files outside the application directory.
  • Access the registry.
  • Make network or Web service calls.
 • Low (web_lowtrust.config) - Specifies a low level of code access security, which means that, in addition to Medium Trust Level restrictions, the application cannot do any of the following things by default:
  • Write to the file system.
  • Call the Assert method.
 • Minimal (web_minimaltrust.config) - Specifies a minimal level of code access security, which means that the application has only execute permissions.

Aș sugera că, dacă ești mort, trebuie să creezi un web.config în memorie pe care utilizatorul îl poate salva local și apoi FTP .

0
adăugat
Acesta este modul în care funcționează în Microsoft Web Installer când nu stabiliți permisiunile de scriere în dosarul aplicației web.
adăugat autor Sergiu, sursa