Cea mai bună bibliotecă ajax pentru Sharepoint

Pentru dezvoltarea unei aplicații Windows SharePoint Service, care este cea mai bună bibliotecă ajax disponibilă acum? Mă gândesc la o implementare gratuită, personalizabilă și ușoară, compatibilă cu sharepoint, adică poate funcționa în modul "quirks".

0
fr hi bn

2 răspunsuri

RadControls by telerik is pretty good.

editați: wtf, mi-a furat răspunsul

0
adăugat

Dacă prin aplicația WSS înțelegeți un site SharePoint sau MOSS, nu există biblioteci AJAX gratuite , care sunt proiectate special pentru MOSS.

Cu toate acestea, cel mai recent service pack pentru SharePoint 2007 a inclus unele actualizări pentru a îmbunătăți compatibilitatea cu standardul ASP.NET AJAX control suite .

Telekon's RadControls sunt departe de a fi gratuite (1000 USD pe scaun pentru dezvoltatori), dar editorul RichText are o versiune specifică MOSS . Instrucțiunile oficiale ale Microsoft pentru implementarea de întreprinderi sunt utilizarea controlului Telerik RadEdit în locul editorului text încorporat al SharePoint. Pot spune din experiență că nu este lipsit de bug-uri, dar dacă intenționați să-l utilizați din cutie, este destul de slick.

În ceea ce privește restul controlului AJAX al lui Telerik, implementarea în interiorul MOSS este dificilă dar posibilă.

0
adăugat
JavaScript, România - Moldova
JavaScript, România - Moldova
328 participanți

Comunitatea Română JavaScript: github.com/js-ro Pentru confort, opriți notificările. Parteneri: @node_ro, @php_ro, @python_ro, @seo_ro, @RomaniaGroup, @ai_ro, @Grupuri_IT Offtop: @holywars_ro Joburi: @js_jobs_ro Sponsored with ❤️ by ciupacabra.com