Biblioteci HTTP pentru Emacs

Recent am descoperit modulul org în emacs și funcționează foarte bine pentru mine. Îmi place, de asemenea, www.RememberTheMilk.com. Aș dori să fiu în stare să sincronizez fișierul meu de org-mod și lista RTM. Știu că RTM are API expus ca servicii web. În prezent, caut o bibliotecă HTTP pe care aș putea să o scriu. Am gasit cateva link-uri, dar inca nu sunt complet satisfacuta.

http://www.koders.com/lisp/fidB46CCCA8D57FBD093BAF6E08289CFB4DA7624B2B.aspx?s=TV+Raman http://www.emacswiki.org/cgi-bin/wiki/http-post-simple.el

Orice indicii în a face interacțiuni de servicii web cu emacs ar fi foarte util. De asemenea, vă rugăm să rețineți că nu sunt un expert expert emacs. Am rupt barierele inițiale ale emacilor și pot să-mi găsesc drumul prin elisp. Deci, fi blând. :-)

0
fr hi bn

2 răspunsuri

Emacs navează cu url.el și url-http.el. Deși http-get.el, http-post.el și http-cookies.el sunt astăzi la modă. Iată link-ul GitHub de unde puteți obține.

http://github.com/wfarr/dotfiles/tree/master/.elisp

Orice alte sugestii sunt, de asemenea, binevenite.

0
adăugat

Dacă aș lucra la asta, aș folosi Pymacs pentru a interfața cu Emacs în Python și apoi utiliza kit Python API pentru Amintiți-vă de lapte. De ce reintroduceți singur toate rădăcinile HTTP?

0
adăugat