Există un beneficiu real de a utiliza J #?

Am vazut un sugerând J # , și ma făcut să mă întreb ... există o utilizare reală și benefică a J # pe Java? Deci, sentimentul meu este că singurul motiv pentru care ați putea chiar să luați în considerare utilizarea lui J # este că managementul a decretat că societatea ar trebui să sară pe bandwagon Java ... și pe bandwagon .NET. Dacă utilizați J #, pierdeți în mod efectiv cel mai mare beneficiu al prelucrării Java ... suport bogat pentru platforme cross-platform. Sigur că există Mono, dar nu este la fel de bogat susținut sau ca plin dreptate? Îmi amintesc că audierea Formelor nu este pe deplin (poate deloc) susținută.

Nu incerc sa bash .NET aici, eu doar spun, daca vrei sa mergi pe ruta Microsoft, de ce nu folosesti doar C #? Dacă intenționați să mergeți pe ruta Java, de ce ar intra J # în imagine?

Sper să găsesc niște cazuri din lumea reală, deci vă rugăm să răspundeți mai ales dacă ați folosit în mod real J # într-un proiect REAL și de ce.

0
fr hi bn
J # a fost, de la început, un limbaj de migrație. Au existat o mulțime de distribuitori care au folosit VJ ++, versiunea de Java a Microsoft. Când .NET a ieșit, compania a oferit J # ca o modalitate de a muta aceste devs și codul lor, neschimbat, la .NET. Astăzi, de la început, nu există niciun motiv pentru a utiliza J #.
adăugat autor Cheeso, sursa

8 răspunsuri

C# syntax is so close to Java (and better in some ways) that you might as well learn C# instead of J#. And since C# is more widely used, you can easily find Java --> C# tutorials on Google or check out http://www.asp.net/learn and watch some videos.

0
adăugat
... și mai rău și în anumite moduri diferite.
adăugat autor Sarge Borsch, sursa

J # nu mai este inclus în VS2008. Dacă nu aveți deja codul J #, ar trebui probabil să stați departe.

From j# product page:

Since customers have told us that the existing J# feature set largely meets their needs and usage of J# is declining, Microsoft is retiring the Visual J# product and Java Language Conversion Assistant tool to better allocate resources for other customer requirements. The J# language and JLCA tool will not be available in future versions of Visual Studio. To preserve existing customer investments in J#, Microsoft will continue to support the J# and JLCA technology that shipped with Visual Studio 2005 through to 2015 as per our product life-cycle strategy. For more information, see Expanded Microsoft Support Lifecycle Policy for Business & Development Products.

0
adăugat

Unul dintre ucigașii pe care i-am găsit cu J # în trecut este că nu există suport pentru referirea la serviciile web. Numai asta a fost suficient pentru a mă descuraja de atunci.

0
adăugat
Acest lucru este ceva irelevant. Dacă aveți o clasă de proxy client care se conectează la un serviciu web, puteți utiliza respectivul proxy din orice limbă .NET. Dacă proxy-ul clientului este implementat în C#, nu contează. Încă îl puteți folosi din J #. Acestea fiind spuse, există încă motive bune, menționate anterior, pentru a evita J #.
adăugat autor Cheeso, sursa

Scopul lui J # este să ușureze trecerea dezvoltatorilor Java în mediul .NET care nu funcționa atât de bine (presupun că aici), astfel încât Microsoft a renunțat la J # din Visual Studio 2008. Pentru întrebarea dvs. "Există un beneficiu real pentru utilizarea J #?" .. pe scurt ... Nu ..

0
adăugat

În loc de J #, prefer să prefer IKVM ( http://www.ikvm.net/ ) pentru a converti JAR-urile mele la ansamblurile .NET, precum și accesarea API-urilor Java în C #.

0
adăugat

Am folosit J # ca un pas intermediar ușor pentru a porni o bibliotecă de java în C #. A făcut pentru o modalitate bună de a codului de port nu am de gând să mențină de la Java la Net. Cu toate acestea, toate dezvoltările noi se fac în C #.

0
adăugat

Sunt cu toții de acord că, în mod sintactic, C# bate mâinile Java, deci nu există nici un motiv să se lamentăm cu privire la dispariția j #. Acum, încercarea de a obține compilarea C# în Java bytecode ar putea fi o mișcare interesantă, deoarece hotspot-ul Java al lui Sun este un software excelent.

Sau, pentru un pic de distracție cu ceea ce ar putea deveni următoarea generație de Java, ce zici de Scala pe CLR ...

0
adăugat

Nu cred că este vorba despre ce limbă este mai bună. În lumea .NET există unele inconsecvențe între bibliotecile pe care le oferă diferitele limbi. Există anumite funcționalități care sunt disponibile în VB.NET pe care ați putea dori să le utilizați din C# dar nu puteți. Îmi amintesc că a trebuit să utilizez J # pentru a folosi câteva biblioteci ZIP care nu erau disponibile în nicio altă limbă în .NET.

0
adăugat