SQL Server 2008 FileStream pe un server Web

Am dezvoltat un site folosind ASP.NET MVC și am decis să folosesc noua unitate FILESTREAM pentru a stoca fișierele "în cadrul" bazei de date și nu ca entități separate. În timp ce lucra inițial în VS2008 (folosind o conexiune de încredere la baza de date), totul era bine și dandy. Problemele au apărut totuși când am schimbat site-ul la IIS7 și am schimbat autentificarea SQL pe baza de date.

Se pare că streamingul unui FILESTREAM nu funcționează cu autentificarea SQL, numai cu autentificare Windows. Având în vedere aceasta, care este cea mai bună practică de urmat?

  1. Există o modalitate de a forța acest lucru să funcționeze sub autentificare SQL?
  2. Trebuie să adaug NETWORK SERVICE ca utilizator de bază de date și apoi să utilizez autentificarea de încredere?
  3. Ar trebui să creez un alt utilizator și să rulez atât site-ul IIS, cât și conexiunea bazei de date sub acest?
  4. Orice alte sugestii?
0
fr hi bn

1 răspunsuri

Aruncați o privire la acest articol . Nu știu prea multe despre FileStreaming și securitate, dar există o serie de opțiuni interesante în configurarea FileStreaming, cum ar fi permiterea conexiunilor la distanță și permiterea accesării de către clienți la distanță a programului FileStreaming

0
adăugat
Da, am acoperit asta, dar mulțumesc pentru legătură. Sunt mai preocupat de cele mai bune practici privind autentificarea utilizând FILESTREAM de pe un site web bazat pe IIS.
adăugat autor Darren Oster, sursa