nu pot obține R.anim în proiectul meu

Am început o programare Android și încerc să fac niște animații în activitatea mea. dar toate referințele folosesc interpolatori și fișiere din folderul res/anim pe care nu le pot găsi în proiectul meu. De asemenea, când folosesc R.anim, primesc o eroare că nu există.

Există vreun API pentru descărcare?

Mulțumesc

3

6 răspunsuri

Am avut aceeași problemă și niciuna dintre soluțiile de mai sus nu a funcționat. În cele din urmă, am reușit să lucrez prin referire la android.R.anim așa cum este explicat aici .

6
adăugat
Mulțumită acestei soluții am lucrat pentru mine, dar am creat propriul dosar "res/anim" în proiectul meu și am copiat fișierele de animație de care aveam nevoie pentru a fi utilizate în proiectul meu din locația Android SDK, pentru că am vrut să folosesc o durată personalizată în fișiere .
adăugat autor GraSim, sursa

Trebuie să importați fișierul R. Ar trebui să vedeți ceva ca mai jos în lista de import a fișierului de clasă.

import .R
5
adăugat
Acum funcționează bine. Vă mulțumim :) dar orice idee în cazul în care pentru a obține fișiere interpolator? iti multumesc din nou
adăugat autor wassim, sursa

A avut o problemă asemănătoare, dar ar putea accesa toate celelalte locații R. * , dar nu anim .

Problem was with an anim xml file missing: xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android"

Nimic din IDE nu a detectat nicio eroare. Sper că acest lucru îi ajută pe altcineva.

2
adăugat

Nu, fișierul R nu este un API. Acesta este un fișier generat de sistemul de construire Android de la resursele existente. Dacă nu găsiți anumite referințe particulare la resurse, înseamnă că aceste resurse nu există. Ar trebui să le puneți unde sunt. Aflați mai multe despre furnizarea de resurse pentru aplicațiile dvs.

0
adăugat

În cazul meu a existat încă un motiv pentru care R.anim.shake nu a fost recunoscut. A fost pentru că proiectul meu este împărțit în 2 module ( app și library ). Am plasat fișierul de animație ( shake.xml ) în modulul app în timp ce încercam să îl fac referință din modulul library . Mutarea fișierului shake.xml în library/src/main/res/anim a rezolvat problema.

0
adăugat

Nu api. Configul tău este greșit într-un fel. Atașați un cod, eventual o captură de ecran a browserului dvs. de proiect, pentru a putea vedea structura dosarului/fișierului.

0
adăugat
Android dezvoltatori, România — Moldova
Android dezvoltatori, România — Moldova
27 participanți

Parteneri: ciupacabra.com, @php_ro, @js_ro, @node_ro iOS: @ro_ios Reguli: https://github.com/js-ro/it-telegram/blob/master/RULES.md