Actualizarea înregistrărilor uriașe ale bazei de date

Am 200.000 de înregistrări plus în baza de date mysql. Când rulez interogarea de actualizare, permiteți-mi să spun 5000 de înregistrări durează vârste pentru a efectua această sarcină și nu pot vedea nimic în browser, astfel încât nu sunt în măsură să văd cât de mult interogări înregistrări a fost actualizat înainte de a termina. Există vreo soluție sau vreun ajutor?

1
@ TomalakGeret'kal, Este este 11/11/11 ...
adăugat autor esqew, sursa
De ce este aceasta a zecea întrebare prostii în ultimele 15 minute? Există o lună plină sau ceva de genul ăsta?
adăugat autor Lightness Races in Orbit, sursa
@esqew: Nu mai este! [Accept numai o singură fus orar ]
adăugat autor Lightness Races in Orbit, sursa
Singura zi a anului în care sistemul de notare din SUA nu este complet nebun
adăugat autor Lightness Races in Orbit, sursa
@Adhaata: Vă mulțumim pentru incertitudinea ta inutilă în psihologia inversă. Dacă vă faceți griji pentru a lua o scurtă privire la profilul meu, veți vedea că petrec o perioadă considerabilă de timp pentru a contribui la această comunitate și am făcut o perioadă destul de îndelungată. Teoria ta că nu ar trebui să îmi pot arăta părerile este, foarte sincer, ofensatoare. Multumesc pentru comentariul tau.
adăugat autor Lightness Races in Orbit, sursa
btw vă rugăm să vă postați declarațiile de actualizare aici, astfel încât să putem arunca o privire și să o analizăm?
adăugat autor Christopher Pelayo, sursa
@ TomalakGeret'kal De ce aceasta este prima persoană nonsensnse cu un comentariu pe care l-am văzut pe acest site. Trebuie să se pună întrebări. dacă persoana nu este clară sau nu au idee atunci ei pun întrebări.Dacă nu știți răspuns puteți săriți și mai bine să nu vă pună vizualiza aici. Mulțumiri
adăugat autor Adhaata, sursa
Îmi cer scuze pentru comentariul meu dacă credeți că a fost sincer sau ofensator. Vă respect cu privire la cunoștințele și contribuțiile dvs. Cu toate acestea, comentariul făcut de dvs. nu a fost nici legat de soluție, nici nu va încuraja oamenii să participe la această întrebare. Mulțumiri
adăugat autor Adhaata, sursa

2 răspunsuri

Soluția este probabil să adăugați indici la una sau mai multe coloane, îmbunătățind performanța interogării UPDATE . Începeți prin a rula un EXPLAIN și adăugați probabil un index într-o coloană CHAR/VARCHAR utilizată în clauza WHERE a interogării de actualizare.

0
adăugat

De ce nu-i asamblează? Apoi puteți vedea progresul mai ușor.

0
adăugat
Ar putea fi la fel de simplu ca și efectuarea interogării să ia TOP X de selectare și apoi să efectuați actualizarea pe acele înregistrări. Apoi repetați.
adăugat autor Adam Dymitruk, sursa
Hi adam, multumesc pentru raspuns M-am gandit ca, de asemenea. Știți sau aveți o idee despre orice cadru pe care îl pot folosi pentru lot?
adăugat autor Adhaata, sursa
PHP România, Moldova
PHP România, Moldova
173 participanți

Vorbim despre Yii, Laravel, Symphony, MySQL, PgSQL, WP, OpenCart... Pentru confort, opriți notificările. Parteneri: https://ciupacabra.com @js_ro @node_ro @python_ro @seo_ro @Romania_Bot Offtop: @holywars_ro Joburi: @php_job @Grupuri_IT

MySQL - comunitatea Română
MySQL - comunitatea Română
19 participanți

Comunitatea română a programatorilor MySQL.