Cum pot afla/modifica adresa de e-mail a contului meu Trello?

Parola mea Trello este amintită de browser, dar nu-mi amintesc ce e-mail am specificat când am înregistrat contul. Deci nu mă pot conecta în altă parte, nici nu pot folosi funcționalitatea parolei uitată.

  1. Cum pot vedea e-mailul asociat contului?
  2. Cum pot schimba e-mailul asociat contului?

EDIT: A helpful commenter pointed out that the second question is discussed here

1
Ar trebui să puteți vedea adresa dvs. de e-mail pe pagina contului dvs., dar se pare că a fost confundată într-o versiune recentă. Vom fixa repede
adăugat autor John, sursa
@despri ai siguranta ca nu exista nicio sectiune in FAQ care sustine ca doua intrebari legate nu pot fi in acelasi post. Dar un loc comun înțelept este mai ușor pentru utilizatori să stabilească o întrebare-răspuns 1-1 pentru a vota întrebări/răspunsuri utile. Aș vrea să vă pot îndruma către o resursă canonică care spune asta, dar în acest moment nu pot. Voi vorbi cu restul modurilor despre punerea unui meta-post pentru a discuta cu comunitatea. Îmi pare rău pentru asta. Voi lăsa editarea ca atare. Dobândește-te și continuă :)
adăugat autor Kevin, sursa
Acestea sunt două întrebări. La întrebarea 2 se răspunde aici: webapps.stackexchange.com/questions/18915/…
adăugat autor jeannie70, sursa
@phwd: În primul rând, aș dori să vă mulțumesc pentru editări și comentarii utile. De asemenea, aș dori să recunosc că îmi dau seama că sunteți un moderator de diamante și, cel mai probabil, știți ce faceți. După ce am spus acest lucru, am putea să vă rugăm să furnizați orice referință, care susține că două întrebări strâns legate nu pot fi discutate într-un singur post? Un link de intrare pentru întrebări frecvente sau un link către discuția despre meta ar fi ceea ce urmează.
adăugat autor JWAspin, sursa

1 răspunsuri

https://trello.com/my redirects to your account profile. You can see your email address there.

Puteți vedea alte setări la https://trello.com/my/account .

Pe comentariile și editarea dvs., cealaltă întrebare este discutată într-un alt loc.

2
adăugat