iOS aduce foaie de autentificare WiFi

Am o problemă cu aplicația iPad care nu aduce acces la autentificare WiFi atunci când încearcă să acceseze rețeaua. Când deschid prima aplicație și trebuie să conectez panoul se va afișa, totuși dacă blochez iPad-ul și revin după ce sesiunea de conectare WiFi a expirat, panoul nu se afișează.

Este ceva pentru care trebuie să codific? Înțelegerea mea a fost că panoul a apărut automat ori de câte ori ați încercat să utilizați rețeaua.

1
Sună ca un punct fierbinte configurat. Ați încercat să încercați o altă rețea Wi-Fi?
adăugat autor Perception, sursa
Se pare că este o problemă cu hotspot-ul meu ... Cred că are legătură cu anumite lucruri (domenii specifice locale) cărora li se permite să funcționeze neautorizat ... nu foarte sigur, dar problema afectează întregul sistem nu doar aplicația mea. M-am hotarat sa merg doar cu "a face utilizatorii constienti si sper sa se planga oamenilor potriviti" pentru ao rezolva ;-)
adăugat autor Errol, sursa

1 răspunsuri

Nu cred că poți codifica. Probabil că utilizatorul trebuie să comute conexiunea Wi-Fi (opriți-o și să-l opriți) pentru a putea reconecta iOS-ul.

1
adăugat
M-am uitat la CaptiveNetwork, dar pare să permită doar suprascrierea autentificării și nu oferă o modalitate de a spune sistemului că operațiunile de rețea sunt defectuoase.
adăugat autor Errol, sursa
iOS dezvoltatori, România — Moldova
iOS dezvoltatori, România — Moldova
18 participanți

Parteneri: ciupacabra.com, @php_ro, @js_ro, @node_ro, @seo_ro Android: @ro_android