De ce să creați un hash într-o Hash perceptuală?

I've been working through the examples at http://www.hackerfactor.com/blog/index.php?/archives/432-Looks-Like-It.html&comment-submitted#feedback and I got stuck trying to create a hash from the bits of the image after it's processed. If you hash the binary string created from the pixels of an image and then look at the hamming distance to analyze how different the photos are, what good is creating a hash doing a hamming distance vs. doing a hamming distance on the raw binary string? Is the hash created merely to speed things up?

Nu știu prea multe despre hashes. Presupun că în acest caz acționează ca un mecanism de filtrare a fotografiilor aproape identice? Dar nu este această filtrare realizată prin reducerea fotografiei și transformarea acesteia în tonuri de gri?

0

1 răspunsuri

Ideea prezentată în postul de blog este cum să recunoaștem poze similare. Scopul este acela de a pierde un fel de informații corecte, astfel încât ceea ce a rămas este semnificativ și ușor de comparat. Există două aspecte: cât de repede și cât de precis puteți compara. Dacă vă reduceți imaginea la alb-negru 8x8 (adică 64 de biți de informație), atunci nu contează dacă ați numit-o o "șarjă de mușcături crude" sau o "hash lung" (bine, așa cum a remarcat @Blender nu este într-adevăr un hash în utilizarea convențională a termenului). Un lucru important este cum se reduce și ce informații rămân și ce se pierde.

1
adăugat