Cum pot opri executarea Javascript? Și toate cronometrele? (Cum să oprești o funcție de la votare - sau să o păstrezi)

Vreau să opresc un script de la executare, similar cu ceea ce face Esc în Firefox. Încearcă să ruleze tot Javascript pe acea pagină, precum și toate animațiile GIF.

Există o funcție pe care aș putea să o numesc, care ar opri totul?

1
Deoarece o parte din JavaScript, pe care nu am control, este sondarea serverului, ceea ce face ca Chrome să clipească/să modifice butonul de reîncărcare, ceea ce face ca experiența utilizatorului să fie enervantă. Îmi place să dezactivez votul, deoarece nu este necesar după executarea codului meu . Nu am voie să schimb sau să ating codul în afara modulului meu. Da. Managementul la cele mai bune.
adăugat autor rapadura, sursa
De ce ai face asta?
adăugat autor Andre, sursa

2 răspunsuri

În funcție de modul în care este organizat modulul ofensator, probabil că îl puteți păstra cu patch-uri fără a trebui să schimbați codul sursă.

De exemplu, dacă funcția de interogare enervantă este globală sau cu nume de grup puteți încerca să o înlocuiți cu un stub inutil:

//save the old version of the function, in case
//we need to restore it afterwards
var nasty_function = His.Namespaced.Evil.func;

//put our own stub in place
His.Namespaced.Evil.func = function(what, args, it , should, receive){
    return somthing_that_signals_a_failed_poll;
}
2
adăugat
Bineînțeles! Mulțumiri. Îmi place stilul tău.
adăugat autor rapadura, sursa

Nu, nu există nimic de genul ăsta. Și nu există nici un motiv real pentru asta: scrieți codul, puteți să vă opriți să faceți lucrurile dacă doriți.

Plus: dacă ar exista o astfel de funcție care a oprit toată activitatea JS ... cum ai face să pornească din nou?

2
adăugat
Aceasta este o întrebare bună, dar nu aș vrea. Doar în vârful chestiei. Firefox poate face acest lucru, alte browsere ar trebui să fie de asemenea.
adăugat autor rapadura, sursa
JavaScript, România - Moldova
JavaScript, România - Moldova
328 participanți

Comunitatea Română JavaScript: github.com/js-ro Pentru confort, opriți notificările. Parteneri: @node_ro, @php_ro, @python_ro, @seo_ro, @RomaniaGroup, @ai_ro, @Grupuri_IT Offtop: @holywars_ro Joburi: @js_jobs_ro Sponsored with ❤️ by ciupacabra.com