Care ar fi o modalitate buna de a intelege un mecanism de caching al unui sistem existent

Buna ziua lucrez la un site web Drupal existent pentru clientul meu. El are un site web care funcționează puțin lent, iar clientul meu dorește să fac modificări în sistemul de caching al acestui site, deoarece continuă să se prăbușească când numărul utilizatorilor de pe site crește.

Acum am nevoie de un sfat despre unde să încep să înțeleg despre sistemul de caching al acestui site. Am facut grep de cateva functii de cache a lui Drupal si am vazut fisierele de impuls si memcache acolo.

1
În ceea ce privește partea "crashing" vă rugăm să fie mai specifice. Executați de berbec, conexiuni db obtinerea completă, etc. De asemenea, acest lucru ar trebui să fie, probabil, mutat la drupal.stackexchange.com
adăugat autor mikeytown2, sursa

1 răspunsuri

Nu știu care versiune de Drupal pe care o conduceți, dar nu ar trebui să facă atât de mult o altă diferență decât modulele disponibile pentru dvs.

Practic, Drupal are un API de cache care funcționează prin stocarea a ceea ce vrea să cache în DB în tabele care încep cu cache _ , folosind cache_set și cache_get . În cazul în care site-ul are o mulțime de trafic, adăugate deasupra capului de lectură și scrie la DB poate aduce în jos. Aceste funcții vor funcționa cu oricare dintre modulele de cache pe care le înlocuiți cu cel original, de exemplu cu:

Pentru a veni peste acest lucru, puteți adăuga diverse module pentru a modifica memoria cache, de exemplu, utilizând memcache , pentru a stoca valorile cache-ului în memorie, mai degrabă în DB. Totuși, va trebui să configurați o instanță memcache pe server și apoi să o configurați în settings.php, dar toate acestea sunt explicate în memoria readme.

Există o șansă foarte bună ca site-ul să sufere din cauza viziunilor de pe pagină. M-aș uita la punctele de vedere și să văd dacă fac ceva care este foarte lent. Vizionările sunt întotdeauna grele în DB. Poate doriți să treceți prin fiecare vizionare și să modificați (sau chiar să activați) temporizările și setările cache-ului.

S-ar putea să suferiți deoarece aveți foarte mulți utilizatori conectați pe site și vor trece de o mulțime de memorie cache, astfel încât să puteți încerca Modul AuthCache , care vă permite să reglați fin cache-ul blocurilor pentru utilizatorii conectați.

De asemenea, puteți efectua anumite căutări pentru site-uri cu trafic ridicat și cache pentru drupal. Am găsit destul de multe când am fost otimizing un site am fost de lucru cu ~ 100'000 de vizitatori pe zi.

1
adăugat