org-mode-extern-link ciudat rezultate de căutare în fișier Tex, "No Match"

Recent începeți să explorați org-mode, găsiți minunat până acum. Eu folosesc Emacs + Auctex pentru editarea fișierului meu tex și am încercat să creez un link care să fie legat de fișierul meu tex direct la linia exactă din fișierul org. Am gasit cateva rezultate ciudate asa cum se arata in screenshot-ul de mai jos.

enter image description here

Lucrul ridicol este că căutarea nu funcționează pentru \ begin {}, dar lucrează pentru \ end {}. Oricine știe cum să o repare? Sau este un bug? GIF Multumesc pentru toate ajutoarele.

EDIT1: What I expect is that, when I click on the link, it will direct me to the relevant file at the EXACT line according to the search keyword after the :: after the link. EDIT2 GIF included.

1
Poți să fii puțin mai descriptiv? Ce așteptați să vedeți în fișierul de ieșire? De asemenea, dacă aveți o întrebare despre căutare, aceasta este probabil mai bine postată ca o întrebare separată.
adăugat autor erikric, sursa
@zck Cele două punct și virgulă după legătura este cheia de căutare, nu? Ceea ce mă aștept este că atunci când fac clic pe link, mă va direcționa la dosarul relevant de pe linia EXACT. Problema este că link-ul 1 și 3 nu mă vor aduce acolo, "No Match", în timp ce link-ul 2 și 4 fac. Îmi pare rău pentru lipsa mea de descriere.
adăugat autor ChisholmKyle, sursa

1 răspunsuri

Sunt 99% sigur că acest lucru este legat de caracterele de evadare în regexuri. \ b într-un regexp înseamnă "limita cuvântului", nu "backslash, apoi b ". În text.tex, dacă ștergeți primul caracter al potrivirii, astfel că textul este egin {Document} , căutarea va funcționa.

Dacă doriți să remediați legătura existentă, evitați opacul din spate:

file:~/target.txt::\\begin{Document}

Aceasta va căuta o inversare literală. Presupun că funcționează pentru căutarea \ end {Document} deoarece nu cred că există un caracter escape \ e .

Un alt lucru minunat pe care îl puteți face este să utilizați link-uri de org care au nume scurte. Dacă apăsați C-c C-l , modul org vă va solicita un link și apoi o descriere. În tamponul de org, va apărea doar descrierea.

0
adăugat
Multumesc mult zck! Întotdeauna fac C-cl pentru a stoca un link și C-c C-l pentru a insera un link, am afișat întreaga legătură în scop. Se pare că trebuie să adaug sau să eliminăm o inversă manuală de fiecare dată când introduc un link din listele stocate-link-uri.
adăugat autor ChisholmKyle, sursa