Modul de marcare: Există o modalitate de a afișa modificările în timp real?

Am găsit două modalități de a afișa fișierele markdown în modul markdown . Unul este C-c C-c p care necesită un parser (în prezent, folosesc pandoc ) pentru a previzualiza folosind browserul. Cealaltă este C-c C-c l care afișează previzualizarea folosind eww în buffer emacs . Cu toate acestea, niciuna dintre ele nu afișează modificări într-un mod "în timp real".

Pentru prima oară, trebuie să lovesc C-c C-c p de fiecare dată după editare. Acesta va deschide un nou moment în browser-ul meu de fiecare dată, care este foarte enervant.

Dacă folosesc C-c C-c l pot folosi C-c C-c e

Mai mult, am găsit câteva diferențe subtile între rezultatele acestor două comenzi. Care dintre ele este cea reală?

6
Sper că acest link poate ajuta, nu a încercat niciodată.
adăugat autor Peter Burns, sursa

2 răspunsuri

There are a few solutions: http://wikemacs.org/wiki/Markdown#Live_preview_as_you_type

Flymd

https://github.com/mola-T/Flymd This may be the simplest. Install this package with package.el (on MELPA), call the mode with M-x Flymd-flyit. It opens a browser window.

Nerăbdătoare-mode

https://github.com/skeeto/Nerăbdătoare-mode This one needs a bit more setup (explained in wikemacs) but it works out of the box for html live rendering.

1
adăugat

Skewer looks really nice. Not under active dev though.

0
adăugat
Vă rugăm să elaborați acest răspuns pentru a vă face un post autonom. În general, descurajăm răspunsurile numai prin link-uri, în parte pentru a evita vânătoarea de comori și, în parte, pentru a evita putregaiul de legătură.
adăugat autor Scott Cowan, sursa