Arduino Uno nu funcționează ca interfață USB HID

Am un arduino uno rev 3 și funcționează perfect bine. Sistemul de operare pe care îl folosesc este Kali Linux 2.0 și puteți încărca totul ca normal pentru arduino. Urmăresc acest tutorial: Arduino Uno ca dispozitiv de interfață USB HID să folosesc arduino uno r3 ca dispozitiv ascuns. După ce încărc

Arduino-keyboard-0.3.hex

fișier, am conecta ciclul de bord și încerc să încărc programul de exemplu blink. Întotdeauna spune:

Serial Port /dev/ttyACM0 not found.
Retry the upload with another serial port?
/dev/ttyS0

/ dev/ttyACM0 este portul meu arduino implicit și/dev/ttyS0 este unul dintre dispozitivele mele USB care este conectat. Cu toate acestea, am încercat încărcarea, dar se spune că boardul nu răspunde. Poate cineva să mă ajute cu asta, vă rog?

0

1 răspunsuri

Ați reprogramat cipul ATMega16U2 pentru a fi un dispozitiv HID. Astfel, nu mai funcționează ca o interfață serială între Atmega328P și computer. Trebuie să refresh firmware-ul de la ATMega16U2 pentru a reveni la funcționarea normală.

Am instrucțiuni despre modul în care puteți face acest lucru pe pagina mea încărcător de încărcare . Pe scurt, trebuie să puneți înapoi originalul fișier hex:

sudo dfu-programmer atmega16u2 flash Arduino-atmega16u2-Uno-firmware-Rev3.hex

Există și alte modalități de a vă transforma dispozitivul Uno într-un dispozitiv HID. Căutați "Virtual USB Arduino".

Mai ușor, obțineți un Arduino Leonardo sau Arduino Micro care sunt proiectate pentru astfel de lucruri.


Da, dar cum pot folosi ca HID? ... nu se poate detecta acesta </​​strong>, așa cum aș putea să încărc codul la acesta </​​strong> ...

Ce este aici? Uită-te la această fotografie:

Uno from above

Există două procesoare pe Uno. Se pare că ai refăcut ATMega16U2. Doriți să utilizați ATMega16U2 ca HID sau Atmega328P ca HID? Ei au nevoie de tehnici complet diferite.

Odată ce refuzi ATMega16U2, nu poți ajunge la Atmega328P prin interfața USB.

Pe pagina pe care ați legat-o există un flux de lucru pentru programarea ATMega16U2. Îl urmezi? Dacă da, care parte nu funcționează pentru dvs.? Dacă nu, de ce nu?

3
adăugat
Da, dar cum pot să o folosesc ca HID? I cant pare să fie capabil să folosească IDE-ul Arduino, deoarece nu îl poate detecta, așa cum aș putea încărca codul la el ca în tutorial?
adăugat autor Martin C., sursa
Consultați răspunsul modificat.
adăugat autor Nick Gammon, sursa