Am nevoie de ajutor pentru achiziționarea de componente pentru proiectul meu Arduino

Sunt un începător pe acest chestii hardware. Am nevoie de ajutor pentru achiziționarea componentelor

Scurtă descriere a proiectului meu

Am nevoie de un dispozitiv care să detecteze de la distanță greutatea sau presiunea atunci când cineva îl împinge și trimite informații către serverul web sau pe panourile web. Dispozitivul ar putea fi localizat până la 300 ft.

După ce am făcut niște cercetări pe care am învățat că am nevoie, arduino uno ca platforma principală a dispozitivului, xbee pentru comunicații fără fir cu webul, scut xbee pentru senzorul xbee și senzor rezistiv Force pentru a detecta greutatea mică sau presiunea.

Întrebare

În primul rând, corect, componentele de mai sus ar rezolva ceea ce încerc să fac? Dacă nu, ce-mi lipsește? Orice mi-a spus greșit?

Am învățat că există chestii precum exploratorul xbee, anteturile de tip Arduino care pot fi stivuite, anteturile de rupere și panourile. Chiar am nevoie de acestea?

În viitor, vreau să pot face alte experimente cu bordul cum ar fi utilizarea senzorului cu ultrasunete cu acesta sau senzorul infraroșu pentru a detecta obiecte. Va trebui să cumpăr ceva specific pentru a face acești senzori compatibili cu bordul sau sunt standardi?

Practic, vreau să cumpăr tot ce am nevoie într-o singură lovitură. Multumesc anticipat. Orice ajutor va fi apreciat.

0
Întrebările despre cumpărături sunt în mod explicit OFF TOPIC pe acest site. Revedeți regulile pe care trebuia să le citiți când v-ați înscris.
adăugat autor Petur Olsen, sursa

1 răspunsuri

Aș prefera să merg cu ESP8266. Puteți programa acest lucru din ID-ul Arduino. Nu aveți nevoie decât de un cablu de programare (un adaptor USB-UART) și puteți conecta senzorul de forță la intrarea analogică cu o rezistență de tracțiune.

There is a similar idea with one button here: https://www.hackster.io/noelportugal/esp8266-ifttt-easy-button-888a87

You can build your own force sensor: http://www.todayifoundout.com/index.php/2010/01/how-to-make-a-ridiculously-cheap-analog-pressure-sensor/

Dacă nu aveți nevoie să măsurați forța, există soluții mult mai ușoare pentru a detecta greutatea unei persoane. Acestea dau un contact simplu o dată apăsat și pot fi folosite ca un buton (a se vedea primul link din răspunsul meu). http://learning.media.mit.edu/projects /gogo/documents/making%20sensors.html#Paper și folie de aluminiu.

Nu este cu adevărat posibil să cumperi totul ca un lot :) Mi-aș spune că ai nevoie de:

Vă sugerez să găsiți un tutorial bazat pe ESP8266, Adafruit are multe dintre ele, iar apoi veți avea o înțelegere cu privire la instrumentele și componentele necesare.

Dacă cumpărați niște Arduino, luați în considerare cumpărarea celor care utilizează chipul 32u4, cum ar fi Arduino Leonardo sau Arduino Micro. Cipul 32u4 are mai multă memorie și performanță mai mare decât arduinul Uno original, plus poate funcționa și ca mouse USB sau tastatură USB.

Pentru infraroșu (vrei să spui un PIR care detectează oamenii sau un senzor de reflexie?), Ai destul de multe posibilități. În cazul în care utilizați ESP8266 direct, verificați dacă senzorii funcționează la 3.3V. Unele lucruri funcționează pe 5V, altele pe 3.3V. Puteți interfața cu ușurință, dar acesta este doar un alt lucru suplimentar pentru a acoperi, deci merge mai bine cu un senzor dedicat de 3.3V.

Senzorii ultrasonici vin în numeroase soiuri. Ai nevoie de ceva ridicol de ieftin? Un senzor cu o distanță scurtă? Un senzor cu un interval mai lung? Cred că trebuie să vă stabiliți mai întâi scopul.

Panourile Leonardo și Uno și Micro funcționează atât cu senzori de 5V cât și de 3.3V. Conducerea acestor senzori este destul de standardă, trebuie să le alimentați cu două fire și să aveți un fir care merge de la 0V la 5V (sau invers) atunci când se detectează ceva. Senzorii ultrasonici variază: există senzori cu o ieșire analogică, care oferă o tensiune între 0V și 5V propoprțional la distanță. Cu toate acestea, majoritatea senzorilor cu ultrasunete sunt simple ca principiile ultrasonice: au o intrare pe care o conduceți și o va da o ieșire a semnalului de ecou receptat. În acest caz, trebuie să măsurați timpul scurs între semnalul de condus și ecou, ​​care depinde de distanța obiectului de la senzor.

0
adăugat
ATmega32u4 are unele avantaje, iar abilitatea de a rula cod direct pe ESP8266 poate simplifica si proiectele. Cu toate acestea, s-ar putea să nu fie o idee proastă ca un începător să aibă o placă de tip Uno/Duemilanove de tip ATmega328p absolut obișnuită, pentru a putea utiliza codul de exemplu periferic fără modificări - cum se procedează ce trebuie să se schimbe pentru alte plăci poate avea o experiență mică.
adăugat autor rossp, sursa
Nu sunt sigur ce vrei să spui cu xbee. Acesta este un factor de formă al diverselor produse de comunicare de la Digi, consultați digi.com/lp/xbee Dacă nu utilizați xbee wifi, nu puteți merge la internet cu un modul xbee singur. Aceste module sunt construite pentru a forma o rețea fără fir internă intellingantă, dar necesită un fel de concentrator sau hub de rețea care are o conexiune Wi-Fi sau Ethernet dacă doriți să mergeți la Internet.
adăugat autor joeqwerty, sursa
S-ar putea să nu doriți să excludeți Wi-Fi doar "pentru că consumă o mulțime de putere". Orice tehnologie va consuma o mulțime de putere. Trick-ul este de a menține intervalul de comunicare la un nivel minim. În cazul tău, dispozitivul nu poate face nimic și rămâne în somn adânc consumând 88uA atunci când nu sunt detectați oameni. Detectarea poate să trezească modulul, modulul se va conecta la un punct de acces, va trimite datele și va consuma 200-400mA timp de 1,5 secunde, apoi va reveni la culcare. Rezultat curent mediu? Acesta ruleaza timp de 2 zile pe 2 baterii AA daca nu dormiti. Dacă faci truc de somn, poate dura un an.
adăugat autor joeqwerty, sursa
@ Gee Bee Vă mulțumesc foarte mult. Credeți că xbee ar trebui să lucreze pentru trimiterea de date pe internet (prin websocket)? (Nu vreau să utilizez ethernet pentru că vreau să fie wireless și nu vreau să folosesc Wi-Fi pentru că consumă o mulțime de energie.)
adăugat autor harsh bansal, sursa
Oh wow nu am stiut asta.Vă mulțumesc foarte mult că a fost de ajutor.
adăugat autor harsh bansal, sursa