De ce Arduino UNO are un port de alimentare separat, dacă USB-ul îl activează?

Puteti sa il alimentati de la un cablu USB singur, fara sa folositi conexiunea normala de alimentare? Dacă da, care este scopul conexiunii suplimentare de alimentare: pentru a oferi o putere suplimentară? De asemenea, de ce nu aveți doar două porturi USB unul pentru o putere de conectare la computer, sau un micro usb.

0

3 răspunsuri

Poți să alimentezi telefonul Arduino numai de pe un cablu USB, fără a utiliza   conexiune regulată de alimentare?

Puteți folosi numai cablul USB pentru a alimenta placa.

Dacă da, care este punctul de conexiune de alimentare suplimentare: de a oferi   putere suplimentară?

You can use either to power the board. By using just the power plug you can make your Arduino portable by using a battery box or power it via a wall plug.

De asemenea, de ce nu aveți doar două porturi USB unul pentru o putere de conectare   la computer sau la un micro USB.

Numai ONE USB este necesar pentru alimentare și programare.

enter image description here

enter image description here

enter image description here

4
adăugat

După cum a subliniat Hyperbola, funcția de port USB este în primul rând pentru a permite programarea plăcii. Acum, deoarece portul USB are și cablurile de alimentare, este convenabil să alimentați dispozitivul de la portul USB.

Principalul dezavantaj al alimentării portului USB este totuși că poate furniza un curent limitat: de obicei, porturile USB2 pot furniza până la 500mA înainte de închidere. Pentru ca placa arduino să fie în concordanță cu aceasta, în consecință, o siguranță de 500mA a fost pusă pe placă imediat după intrarea USB 5V.

Acum, dacă ultimul dvs. circuit necesită mai mult de 500mA? Va trebui să schimbi bordul? Desigur că nu! puteți folosi doar sursa de alimentare externă pentru a alimenta tabloul arduino și toate celelalte circuite fără a vă îngrijora de limitarea de 500 mA. Bineînțeles, regulatorul de la bord are limite prea, dar aveți mai multă flexibilitate.

În plus, aplicațiile portabile funcționează pe baterii. Nici o baterie nu poate furniza exact 5V (de obicei cele alcaline oferă 1.5V pe baterie, în timp ce litiul are de obicei 3.7V/celulă, dar acest lucru variază în timp). În consecință, au pus un regulator la bord pentru furnizarea de 5V de la orice sursă de 6.5V +.

Rezumând: puterea USB este convenabilă, deoarece, de obicei, o veți alimenta de la PC atunci când vă programați. Totuși, un conector extern este foarte important deoarece vă oferă mai multă flexibilitate atunci când alegeți sursa de alimentare. Nu trebuie să utilizați ambele: puteți alege cel mai potrivit pentru nevoile dvs.

1
adăugat
mulțumesc acest lucru răspunde la întrebarea mea în plus față de comentariile și pozele de Robert Cole.
adăugat autor David Blomstrom, sursa

Arduino, în esența sa, este un sistem încorporat și poate fi folosit ca dispozitiv independent. Portul USB este prevăzut pentru:

  1. Pentru a porni aparatul.
  2. Pentru a programa prin intermediul unui computer, adică a șterge schița pe care se poate programa în ID-ul Arduino.

Odată ce ați aruncat programul pe el, va rămâne pe el pentru totdeauna, dacă nu îl schimbați/ștergeți și, prin urmare, puteți folosi Arduino oriunde, fără a aduce de fapt un computer (port USB) de-a lungul.

1
adăugat