Treceți la următorul semicolun

Pot folosi fd pentru a trece la următorul caracter d . Cum pot să urc la următorul semicolon? f; nu pare să funcționeze. De asemenea, pentru alte simboluri speciale.

Mulțumiri

0
Există ceva, nu e sigur ce înseamnă. s f 92_yank_with_key ("f")
adăugat autor DrStalker, sursa
comanda ecou răspunde cu '[y', 'd']
adăugat autor DrStalker, sursa
Ar trebui să funcționeze. Aveți o mapare care să o înlocuiască? Verificați : harta f și : map f; . Dacă nu este nimic acolo începe vim cu vim -u NONE și încercați din nou. Dacă aceasta funcționează decât dacă aveți ceva în configurația dvs., probabil un plugin, care interferează cu comportamentul implicit.
adăugat autor eDave, sursa
Aceasta este o mapare a modului selectat. Vedeți problema în modul Normal sau în modul Selectare? Dacă prima, ce arată : nmap f ? Indiferent, văd un plugin numit vim-yankstack care are o mapare asemănătoare care se aplică dinamic : smap 'cheie' yank_with_key ("". cheie "") . Există, de asemenea, o mapare a modului normal de-a lungul acelorași linii. Dacă utilizați acest plugin, acesta pare a fi un loc bun pentru a săpa mai departe.
adăugat autor eDave, sursa
Încercați : echo g: yankstack_yank_keys . Dacă există un rezultat și conține "f" (implicit nu), atunci aceasta este o cauză probabilă.
adăugat autor eDave, sursa

1 răspunsuri

Am avut o problemă similară cu ceva timp în urmă. Ca soluție temporară puteți utiliza /; , apoi utilizați n.

Aceasta va căuta ; și va trece la acea poziție

2
adăugat
Lucrează acum, mulțumesc
adăugat autor DrStalker, sursa