Când este furnizat dosarul, deschideți ecranul gol implicit, cu setarea CWD în folder

În momentul în care rulez calea nvim/către/folder/, se deschide fereastra netrw pentru aceasta (mai exact, fereastră Dirvish pentru asta), aș dori ca acest lucru să nu fie cazul.

Concepția ideală este că atunci când fac calea nvim/către/file.js , se deschide fișierul ca de obicei și atunci când fac calea nvim/către/folder/ tamponul normal gol (cel cu declarația privind drepturile de autor și așa mai departe), dar cu CWD setat la path/to/folder/.

Acest lucru este de fapt pentru a imita un pic mai mult comportament Atom, în cazul în care, de îndată ce am deschis dosarul (de obicei cu nvim. ) pot face potrivire fuzzy pentru fișiere imediat, Dirvish a obligat < Ctrl-p (cheia mea de potrivire fuzzy) cu altceva, deci nu o pot folosi în acel caz.

1
De ce ai vrea un ecran gol? Vă deschideți în mod specific un director cu vim. Dacă doriți să schimbați directorul, faceți doar CWD
adăugat autor Karim, sursa
@EnanAjmain, după cum se menționează în ultimul paragraf, vreau un ecran gol, astfel încât să pot căuta fuzzy fișierele imediat, în momentul în care Dirvish preluând controlul asupra Ctrl-p nu îmi permite să fac acest lucru.
adăugat autor JCM, sursa

1 răspunsuri

De fapt, problema a fost o neînțelegere a comportamentului de la sfârșitul meu.

În Atom, se face atom. pentru a deschide dosarul curent. În vim / nvim / vimr se poate apela pur și simplu fără o cale, iar directorul curent va fi deschis ca CWD în mod implicit.

Deci, soluția este de a suna pur și simplu comanda fără nici o cale.

De asemenea, îmi cer scuze că întrebarea este un pic prost formulată și nu are informații exacte.

0
adăugat
Întrebarea dvs. menționează folosind nvim/path/to/folder : dacă aveți nevoie de acest lucru, puteți încerca nvim + "cd/path/to /
adăugat autor Jon Tackabury, sursa
În apărarea mea, este puțin greu de imaginat că nu știu să deschid vim fără. ca argument atunci când știți mai ales că unul -_-
adăugat autor Karim, sursa