Ieșirea din "git ls-remote" afișează etichetele care nu se găsesc în 'git tag -l'

Convertesc un depozit SVN într-un depozit Git, după îndrumarea Pro Git (găsită aici: http://progit.org/book/ch8-2.html ).

După ce mi-am împins telecomanda nou creată, am făcut o clonă de la telecomanda. Clona nouă nu a avut nicio informație despre etichetele mele. Apoi am făcut un "push-push" de la original. Cu toate acestea, atunci când faceți o "tragere git" în clonă, doar câteva dintre etichete coboară.

Din interiorul clonei, 'git ls-remote' afișează toate etichetele mele (și ramurile). Am eliminat hashes-ul pentru claritate:

HEAD
refs/heads/STABLE-1.0
refs/heads/UNSTABLE-1.0
refs/heads/master
refs/tags/RELEASE-0.4
refs/tags/RELEASE-0.9
refs/tags/RELEASE-1.0
refs/tags/STABLE-1.0
refs/tags/UNSTABLE-1.0

Cu toate acestea, realizarea unui "git tag -l" indică numai:

RELEASE-1.0
UNSTABLE-1.0

Brandurile de la distanță par să fie bine urmărite. Numai artefactul pe care l-am observat este că replica git-svn origală are încă ramurile locale și cele îndepărtate. Asta nu ar trebui să conteze, deoarece voi lucra într-o clonă și odată ce confirm că toate datele sunt migrate, replica git-svn poate fi scoasă din funcțiune.

Deci, de ce nu se potrivesc etichetele la distanță și cele locale?

1
Ok, a devenit mai complicat. Am făcut oa doua clonă din noua mea telecomandă, iar a doua clonă are toate etichetele și ramurile potrivite. Sunt confuz.
adăugat autor dicato, sursa

1 răspunsuri

Încercați git fetch --tags - din documentația git-fetch:

Cele mai multe dintre etichete sunt preluate automat când se descarcă capetele de ramificație, dar etichetele care nu indică obiectele accesibile din capetele de ramificație care sunt urmărite nu vor fi preluate de acest mecanism. Acest steag permite descărcarea tuturor etichetelor și a obiectelor asociate.

2
adăugat
Am făcut o git fetch --tags , care este modul în care a tras în cele două ramuri, dar nu toate ramurile. Problema este acum că nu am nici o modalitate de a testa ca făcând o nouă clonă rezolvată problema ... din păcate. Aceasta poate fi o situație "nu se poate reproduce".
adăugat autor dicato, sursa
(Poate că nu funcționează pentru dvs., dar merită o lovitură ...)
adăugat autor johnny, sursa