Cum pot centura dinamic o imagine într-un raport MS Reporting Services?

Din cutie, în MS Reporting Services, elementul de imagine nu permite centrifugarea imaginii în sine, când dimensiunile sunt necunoscute la momentul designului. Cu alte cuvinte, imaginea (dacă este mai mică decât dimensiunile atribuite pe suprafața de proiectare) va fi ancorată în colțul din stânga sus, nu în centru.

Raportul meu va cunoaște adresa URL a imaginii în timpul rulării și trebuie să pot centra această imagine dacă este mai mică decât dimensiunile specificate de proiectantul meu.

0
fr hi bn

1 răspunsuri

Here is how I was able to accomplish this. With help from Chris Hays

Dimensiunea imaginii să fie la fel de mare ca pe raport, modificați proprietatea "Sizing" la "Clip" .

Setați dinamic imaginea stângă a imaginii utilizând o expresie:

=CStr(Round((4.625-System.Drawing.Image.FromStream(System.Net.WebRequest.Create(Parameters!LogoURL.Value).GetResponse().GetResponseStream()).Width/96)/2,2)) & "in"

Setați în mod dinamic elementul superior al imaginii utilizând o expresie:

=CStr(Round((1.125-System.Drawing.Image.FromStream(System.Net.WebRequest.Create(Parameters!LogoURL.Value).GetResponse().GetResponseStream()).Height/96)/2,2)) & "in"

Prima modificare a codului lui Chris a fost aceea de a schimba dimensiunile elementului meu imagine pe raport (imaginea mea a fost 4.625x1.125 - vedeți numerele de mai sus).

De asemenea, am ales să primesc fluxul dintr-o adresă URL în loc de baza de date . Am folosit WebRequest.Create.GetResponse. GetResponseStream faceți așa.

Până acum atât de bine - Sper că vă ajută!

0
adăugat
@DvdFranco Multumesc, am facut sa includ link-ul in postul original, deși
adăugat autor Ian Robinson, sursa
Ai cum să faci asta folosind o imagine încorporată? Nu am reușit să dau seama cum să citez o imagine încorporată într-o expresie.
adăugat autor skeletank, sursa
Am o problemă deoarece o imagine este mai mare decât aspectul. Ar fi tăiat.
adăugat autor Fame th, sursa
adăugat autor Dvd Franco, sursa