Repere separate în GWT

Am încercat să obțin diagrame destul de bune pentru a lucra în GWT în rețeaua noastră internă.

Redarea cu diagramele GWT-Ext este plăcută, dar necesită bliț și este într-adevăr dezordonat pentru a controla (se pare buggy, în general).

Aș dori să aud despre ceva care funcționează cu cel mai mic număr de dependențe și trebuie să funcționeze și fără o conexiune la internet (deci, API-ul Google Maps nu este o soluție).

Edit: Indeed, I would rather a library that is all client-side.

0
fr hi bn
@MikeMyers După cum puteți vedea la al doilea raspuns aici, am făcut în acel moment ceva care a fost bun pentru mine. Din păcate, au trecut de mai mulți ani și nu mai folosesc asta, deci nu știu ce este cel mai bun "curent"
adăugat autor abyx, sursa
Și eu m-am interesat de graficul API pentru GWT
adăugat autor Krishna, sursa
Deci ai găsit o bibliotecă bună pentru asta?
adăugat autor GingerHead, sursa

10 răspunsuri

Googling pentru "GWT + sparklines" mi-a adus gchart , ceea ce pare a fi ceea ce am nevoie.
Din ceea ce înțeleg - este vorba de client și nu necesită altceva decât fișierul JAR.

0
adăugat
@VladimirDyuzhev Deci, care este soluția? există ceva mai avansat?
adăugat autor GingerHead, sursa
Conform jurnalului comite, nu au fost actualizate începând cu mijlocul anului 2010.
adăugat autor Vladimir Dyuzhev, sursa

Vrei ceva care are o componentă de server sau este în întregime condusă de client? Cele mai bune pe care le-am văzut sunt toate bliț, din păcate. Am facut mai putine trucuri cu JS si GWT inainte, dar nu este decat sofisticat pe care il voi obtine inainte de a merge la vanatoare pentru o biblioteca sa o fac pentru mine.

0
adăugat

Există, de asemenea, "scântei" - acestea sunt disponibile în multe arome (diagrame foarte simple, totuși).

0
adăugat

gchart arată foarte minunat. Du-te cu ea!

0
adăugat

Dacă sunteți în căutarea pentru client-side check out flotr care se bazează pe prototipul bibliotecii JavaScript sau flota care se bazează pe jQuery. Ambele funcționează bine, deși flota pare că are un suport mai mare.

0
adăugat

Dacă sunteți dispus să mergeți cu flash, xml / SWF este un instrument minunat

0
adăugat

bine .. Am folosit yahoo ui diagramă bibliotecă (care GWT-Ext utilizează intern). Destul de curată soluție, în etapa beta, totuși.

Spuneți-ne concluzia la care ajungeți ..

0
adăugat

+1 flotă , necesită însă jQuery, deci nu ar putea juca bine cu GWT, t a folosit asta.

0
adăugat

Diagramele Google vin de fapt în două arome, iar una dintre ele nu necesită interacțiune cu serverele Google - deci ar trebui să satisfacă nevoile dvs.

Google Image Charts este API-ul la care te gândești, care este un API pe serverele Google care returnează imagini.

Google Interactive Charts is a client side JavaScript API that renders entirely within the browser: Google Interactive Charts

Google provides a GWT wrapper for the interactive charts: GWT Visualization API

Nu sunt toate curcubeele și unicornurile și puteți găsi diagrame libs acolo care fac diagrame mai frumoase, dar este destul de solid, funcționează pe toate browserele importante și l-am folosit cu succes de ceva timp.

0
adăugat
Consultați întrebările frecvente: code.google.com/apis/visualization/faq.html În mod specific: Pot utiliza vizualizările offline? Nu ; computerul dvs. trebuie să aibă acces direct la google.com/jsapi pentru a utiliza vizualizările. Acest lucru se datorează faptului că bibliotecile de vizualizare pe care le cere pagina dvs. sunt încărcate dinamic înainte de a le utiliza. Codul pentru încărcarea bibliotecii corespunzăt
adăugat autor Mark Allerton, sursa
Detectez API-ul de vizualizare GWT foarte util, dar licențierea lui este confuză. Se spune că este deschis pentru uz comercial. Dar dacă folosesc versiunea integrată GWT a acestuia, spuneți că creați un BarChart, descărcați JSAPI de pe site-ul Google? Asta înseamnă că trebuie să am o legătură permanentă tot timpul. Cum va sta cu clientul care nu permite aplicațiilor interne să acceseze rețeaua? Vă rugăm să ..
adăugat autor BlueLion, sursa

Există o singură api open source pentru diagramele din GWT găzduite pe http://code.google.com/ p / gwt-rharts / . API-ul funcționează pe specificațiile SVG / VML. S-ar putea să fie ușor de implementat și de utilizat. Puteți găsi demo-ul la http://gwt-rcharts.appspot.com/

0
adăugat