Blocarea unei baze de date SQL Server cu PHP

Vreau securitate suplimentară pentru un anumit punct al aplicației mele web. Așadar, vreau să blochez baza de date (SQL Server 2005). Orice sugestii sau este chiar necesar cu SQL Server?

Editați la întrebare:

Interogarea nu reușește în tăcere fără a fi afișate mesaje de eroare și nu apare în interiorul unei tranzacții.

Soluția finală:

N-am reușit niciodată să rezolv problema, dar ceea ce am făcut a fost să trec la MySQL și să utilizez aici o interogare de nivel tranzacțional. Acesta nu a fost motivul principal sau chiar principalul motiv pentru a trece. Aveam probleme cu SQL Server și mi-a permis să am CMS și alte instrumente care rulează pe aceeași bază de date. Anterior am avut un server SQL și o bază de date MySQL care rulează pentru a rula site-ul nostru. Portul a fost puțin consumator de timp, însă pe termen lung simt că va funcționa mult mai bine pentru site și pentru afaceri.

0
fr hi bn
Nu există niciun mesaj de eroare.
adăugat autor Justin Yost, sursa
> nu a introdus când două persoane încearcă să introducă imediat. Care este mesajul de eroare pe care îl primiți în legătură cu eșecul?
adăugat autor KyleLanser, sursa

2 răspunsuri

Presupun că ai trei opțiuni.

  1. Set user permissions so that user x can only read from the database.

  2. Set the database into single user mode so only one connection can access it

    sp_dboption 'myDataBaseName', single, true

  3. Set the database to readonly

    sp_dboption 'myDataBaseName', read only, true

0
adăugat

N-am reușit niciodată să rezolv problema, dar ceea ce am făcut a fost să trec la MySQL și să utilizez aici o interogare de nivel tranzacțional. Acesta nu a fost motivul principal sau chiar principalul motiv pentru a trece. Am avut probleme cu MSSQL și mi-a permis să am CMS și diverse alte instrumente care rulează pe aceeași bază de date. Anterior am avut o bază de date MSSQL și o bază de date MySQL care rulează pentru a rula site-ul nostru. Portul a fost puțin consumator de timp, însă pe termen lung simt că va funcționa mult mai bine pentru site și pentru afaceri.

0
adăugat
PHP România, Moldova
PHP România, Moldova
173 participanți

Vorbim despre Yii, Laravel, Symphony, MySQL, PgSQL, WP, OpenCart... Pentru confort, opriți notificările. Parteneri: https://ciupacabra.com @js_ro @node_ro @python_ro @seo_ro @Romania_Bot Offtop: @holywars_ro Joburi: @php_job @Grupuri_IT