Obțineți o previzualizare JPEG a unui PDF pe Windows?

Am o aplicație cross-platform (Python), care trebuie să genereze o previzualizare JPEG a primei pagini a unui PDF.

Pe Mac, reproducem sips-uri . Există ceva similar simplu pe Windows?

0
fr hi bn
eliminat eticheta gis; este "meta" pentru acest site: blog.stackoverflow.com/2010/08/the -death-de-meta-tag-uri
adăugat autor t3rse, sursa

6 răspunsuri

NGA a produs un USNG WMS accesibil care ar trebui să se potrivească factură. De asemenea, vă recomandăm să descărcați fileformații USNG ( webmap ) pentru zona dvs. de interes.

5
adăugat
Mulțumesc, asta este! Primul dvs. link este serviciul web pe care l-am căutat. În timp ce aș vrea ca Honolulu să fie unul dintre cele 22 de orașe acoperite de rețele de 100 de metri, este minunat să arătăm USNG până la 1 kilometru pentru oriunde în Hawaii. Am facut un mashup rapid pentru a ilustra la: bit.ly/aXB8kl Și, desigur, serviciul web acoperă toate SUA, nu doar Hawaii.
adăugat autor Chris Leon, sursa

ImageMagick delegates the PDF->bitmap conversion to GhostScript anyway, so here's a command you can use (it's based on the actual command listed by the ps:alpha delegate in ImageMagick, just adjusted to use JPEG as output):

gs -q -dQUIET -dPARANOIDSAFER -dBATCH -dNOPAUSE -dNOPROMPT \
-dMaxBitmap=500000000 -dLastPage=1 -dAlignToPixels=0 -dGridFitTT=0 \
-sDEVICE=jpeg -dTextAlphaBits=4 -dGraphicsAlphaBits=4 -r72x72 \
-sOutputFile=$OUTPUT -f$INPUT

unde $ OUTPUT și $ INPUT sunt numele de ieșire și de intrare. Reglați 72x72 la rezoluția de care aveți nevoie. (Evident, eliminați backslashes-ul dacă scrieți întreaga comandă ca linie.)

Acest lucru este bun din două motive:

  1. You don't need to have ImageMagick installed anymore. Not that I have anything against ImageMagick (I love it to bits), but I believe in simple solutions.
  2. ImageMagick does a two-step conversion. First PDF->PPM, then PPM->JPEG. This way, the conversion is one-step.

Alte lucruri de luat în considerare: cu fișierele pe care le-am testat, PNG comprimă mai bine decât JPEG. Dacă doriți să utilizați PNG, schimbați -sDEVICE = jpeg la -sDEVICE = png16m .

0
adăugat

Have you tried the USNG on Google Map? http://dhost.info/usngweb/

De asemenea, puteți să vizitați www.fgdc.gov/usng

Dacă nu este disponibil niciun serviciu web, o opțiune ar fi să găzduiți propriul serviciu WFS/WMS pentru datele pentru uz intern.

~ SRG

0
adăugat
Dacă nu este disponibil niciun serviciu web, o opțiune ar fi să găzduiți propriul serviciu WFS/WMS pentru datele pentru uz intern.
adăugat autor Jake McGraw, sursa
Mulțumesc pentru un alt exemplu excelent de ceea ce caut, cu excepția din nou, am nevoie de el ca un serviciu web. Acest exemplu utilizează Javascript pentru a desena linii de rețea. Iată un link unde puteți găsi linkuri către cod și alte informații utile: bit.ly/bBC1pW Încă mai căutați că serviciul web ... (btw: dați clic pe "informațiile despre această aplicație ..." în link-ul furnizat de SRG pentru câteva informații utile despre USNG)
adăugat autor Chris Leon, sursa

http://esri-flex.s3.amazonaws.com/flexviewer/index.html this site may be consuming a service but I don't know...

0
adăugat
Mulțumesc, asta este exact ceea ce caut, cu excepția faptului că am nevoie de ea ca o webservice pe care o pot mashup. Acest exemplu minunat este un widget care funcționează cu API-ul Esri Flex, astfel încât ar fi perfect dacă dezvoltam o aplicație Flex. Iată un link către widget-ul și codul pentru oricine este interesat: bit.ly/9HjKOG Căutând încă acel serviciu web. .. (btw: după ce faceți clic pe link-ul de la amgreiner - accesați meniul de instrumente și faceți clic pe US National Grid)
adăugat autor Chris Leon, sursa

Puteți folosi utilitarul de conversie al ImageMagick pentru aceasta, vedeți câteva exemple în http://studio.imagemagick.org/pipermail/magick-users/2002-May/002636.html :

  Convertiți taxele.pdf taxes.jpg
 
     

Va ​​converti un fișier PDF cu două pagini în fișiere [2] jpeg: taxes.jpg.0,   taxes.jpg.1

     

De asemenea, pot converti aceste JPEG-uri într-o miniatură după cum urmează:

  conversia -size 120x120 taxes.jpg.0 -geometrie 120x120 + profil '*' thumbnail.jpg
 
     

Pot chiar să convertesc PDF direct într-o miniatură jpeg după cum urmează:

  convertiți -size 120x120 taxe.pdf -geometrie 120x120 + profil '*' thumbnail.jpg
 
     

Aceasta va avea ca rezultat o imagine thumbnail.jpg.0 și thumbnail.jpg.1 pentru cele două   pagini.

0
adăugat

Este posibil ca PC-ul să aibă instalat Acrobat? Cred că Acrobat instalează o extensie de shell, astfel încât să apară previzualizări ale primei pagini a unui document PDF în vizualizarea miniaturilor Windows Explorer. Puteți obține miniaturi prin intermediul IExtractImage COM API, pe care va trebui să le înfășurați. VBAcceleratorul are un exemplu în C# pe care îl ar putea porni la Python.

0
adăugat
Python România
Python România
100 participanți

Comunitatea pasionaților de Python din România.