Deschideți fișierul local cu AIR / Flex

Am scris o aplicație AIR care descarcă videoclipuri și documente de pe un server. Videoclipurile se joacă în interiorul aplicației, dar aș dori ca utilizatorul să poată deschide documentele în aplicațiile lor native.

Caut o modalitate de a solicita utilizatorului să deschidă / salvați ca pe un fișier local stocat în directorul de stocare a aplicațiilor. Am încercat să folosesc clasele FileReference + URLRequest, dar aceasta aruncă o excepție de la care are nevoie o adresă URL la distanță.

Ultima mea soluție este copierea fișierului pe desktop:

0
fr hi bn

5 răspunsuri

În prezent, Adobe nu suportă deschiderea fișierelor în aplicațiile implicite. Trecerea la browser pare să fie singura modalitate de a face acest lucru.

Cu toate acestea, ați putea folosi un FileStream și scrieți un fișier html mic cu JavaScript care stabilește locația iframe-ului în fișier, după care după 100ms sună window.close (). Apoi deschideți fișierul în browser.

0
adăugat

Singurul mod în care am putut să-mi dau seama cum să o fac fără a mișca fișierul și a spune că utilizatorul trebuia să-l transfere browserului.

navigateToURL(new URLRequest(File.applicationStorageDirectory.nativePath + "/courses/" + fileName));
0
adăugat

Pentru mine este:

var request:URLRequest = new URLRequest();
request.url = file.url;
navigateToURL(request, "_blank");

Codul navigateToURL (file.nativePath) nu a funcționat deoarece calea "/ users / mydirectory / ..." a fost în afara site-ului nisip de aplicație . AIR permite doar deschiderea unor protocoale cu navigateToURL() .

0
adăugat

Aceasta este prima lansare a cadrului pentru diafragma FluorineFx.

Cadrul oferă suport pentru nativ de integrare OS (numai pentru Windows) pentru aplicațiile desktop AIR.

Cadrul extinde aplicațiile Adobe AIR într-un mod neinstructiv: pur și simplu redistribuiți bibliotecile furnizate împreună cu aplicația dvs. AIR, în timpul rulării, cadrul se va cupla în mod automat în aplicația dvs.

Caracteristici

  • Lansați aplicații și documente native cu biblioteca apsystem furnizată
  • Faceți capturi de ecran ale întregului ecran cu biblioteca apimaging furnizată
  • Accesați contactele Outlook dintr-o aplicație Air cu biblioteca apoutlook furnizată

http://aperture.fluorinefx.com/

0
adăugat

Puteți folosi noua funcție openWithDefaultApplication (); care este disponibilă în clasa File (cred că este disponibilă doar în AIR 2)

de exemplu:

var file:File = File.desktopDirectory.resolvePath(fileLocation);
file.openWithDefaultApplication();
0
adăugat