.NET Speed ​​Remoting și VPN-uri

Lucrez la un proiect care utilizează .NET Remoting pentru comunicarea dintre aplicația client și un server de obiecte. Pentru dezvoltare, baza de date client, server și MSSQL rulează pe mașina mea de dezvoltare locală.

Când lucrez la birou, reacția este în regulă.

Cu toate acestea, când lucrez din casă, viteza este semnificativ mai lentă. Dacă mă deconectez de la VPN, se accelerează (cred, dar poate că asta e doar o dorință de gândire). Dacă dezactivez complet conexiunea fără fir, accelerează imediat până la accelerația completă.

Presupunerea mea este că traficul remoting este direcționat într-un anumit punct care încetinește totul, chiar dacă ruterul de acasă și / sau VPN-ul.

Are cineva idei despre cum să forțeze traficul remoting să rămână complet localizat?

0
fr hi bn
Este accesat serverul local de pe dev pc prin nume sau adresă IP. Problema ar putea fi legată de rezoluția DNS.
adăugat autor Kev, sursa

4 răspunsuri

Am lucrat la un proiect vara trecută, care a necesitat modificări destul de grele la .NET Remoting. Nu-mi amintesc toate particularitățile, dar dacă am avea mai mult de o interfață de rețea, nu am reușit să obținem implementarea Remoting-out-the-box pentru a detecta în mod fiabil care dintre acestea a venit traficul Remoting, care a făcut lucruri oribile performanţă. Acest lucru pare a fi o problemă similară, dacă nu aceeași.

0
adăugat

Nu am conexiuni VPN pe computerul meu curent, dar undeva în proprietățile TCP / IP pentru conexiune există o casetă de selectare care indică faptul că utilizați gazda la distanță ca gateway sau ceva similar.

Acest lucru mi-a provocat o mulțime de probleme, deoarece tot traficul meu ar trece peste VPN și apoi din nou, chiar și atunci când am vrut să fac ceva local.

0
adăugat

Poate că în timpul dezvoltării ați putea folosi un canal de remoting IPC care utilizează conducte numite în loc de TCP. Dacă canalele dvs. de remoting sunt configurate printr-un fișier de configurare, atunci nu veți mai trebui să recompilați.

Am constatat că link-ul de mai jos a fost util atunci când a fost instalat un canal IPC.

http://www.danielmoth.com/Blog/2004/09/ipc-with-remoting-in-net-20.html

0
adăugat

Am avut aceeasi problema unde imediat ce deconectezi lucrurile sunt cu mult mai bune.

Dacă utilizați Windows VPN, trebuie să modificați o setare implicită. Aceasta va obliga o conexiune să utilizeze ruterul la distanță ca gateway în timp ce este conectat. Dacă accesați proprietățile conexiunii, apoi fila de rețea. Selectați TCP / IPv4 și accesați proprietățile. În această fereastră, selectați Avansat ... și va exista o opțiune de a utiliza gateway-ul implicit din rețeaua de la distanță, asigurați-vă că acest lucru NU este bifat. Acest lucru ar trebui să ajute foarte mult.

0
adăugat