Masina virtuala care suporta mai multe afisaje

Există o modalitate de a obține MS virtual PC 2007 pentru a suporta mai multe afișări? Sau există un alt produs pentru mașină virtuală disponibil care îmi va permite să lucrez cu mai multe afișaje?

La companie lucrez pentru că facem toată dezvoltarea noastră în mașini virtuale. În prezent, folosim MS Virtual PC 2007 pentru acest lucru. Mi-ar plăcea să pot răspândi ecranul mașinii pe mai multe afișaje, dar nu știu cum să fac asta. Orice sfat ar fi apreciat.

0
fr hi bn

5 răspunsuri

Apoi am văzut un instrument care convertește Virtual PC în VMWare, nu l-am folosit niciodată, deci utilizați-l pe propriul dvs. risc, dar aici este link-ul:

http://www.vmware.com/products/converter/faqs.html

Din experiența mea, VMWare este mai bun decât PC-ul virtual, dacă reușești să-ți convingi compania să o folosească, nu vei regreta comutatorul.

0
adăugat
Am folosit convertorul VMWare în această săptămână. Trebuie să vă asigurați că MSXML 4.0 este instalat sau că convertorul nu va putea să analizeze fișierul de configurare Virtual PC. După ce am convertit unul din VM-urile mele, ferestrele au detectat modificări hardware și au solicitat o nouă cheie de produs. În afară de asta, funcționează minunat.
adăugat autor firedfly, sursa

VMware Workstation 6 se ocupă de mai multe ecrane multiple. Cel puțin mă ocupă de cele două monitoare ale mele minunate. Și nici nu trebuie să aibă aceeași dimensiune.

0
adăugat

Dacă lucrați cu Virtual PC și doriți să utilizați al doilea monitor, puteți utiliza desktopul de la distanță pe mașina dvs. "reală" pentru a vă conecta la mașina dvs. "virtuală". (Dacă mașina dvs. virtuală suportă de la distanță desktop, desigur ..) Acest lucru nu vă oferă capabilități reale cu dublă ecran, dar cel puțin ambele ecrane pot afișa conținut de pe PC-ul dvs. virtual acum. Acest truc vă va permite, de asemenea, să utilizați desktopul virtual la rezoluții mai mari (pe afișaje mari)

Bacsis:

mstsc / span

va utiliza ambele monitoare (deși PC-ul la distanță va "vedea" numai un singur ecran mare)

0
adăugat

Din linia de comandă: mstsc / span De asemenea, setați opțiunea din GUI mstsc pentru a gestiona mai multe monitoare. (Windows 7)

0
adăugat

Dacă vă conectați la Windows 7 sau Windows Server 2008 și puteți utiliza desktopul la distanță pentru mașina dvs. virtuală, actualizați clientul RDP la v7 și puteți utiliza un nou switch:

mstsc /multimon
0
adăugat