Este o "confirmare a e-mailului" introducerea unei bune practici atunci când utilizatorul schimbă adresa de e-mail?

Organizația mea are un formular pentru a permite utilizatorilor să își actualizeze adresa de e-mail cu noi. S-a sugerat că avem două casete de intrare pentru e-mail: a doua ca o confirmare prin e-mail.

Întotdeauna copiez / îmi lipesc adresa de e-mail atunci când se confruntă cu confirmarea. Presupun că majoritatea utilizatorilor noștri nu sunt atât de pricepuți.

Indiferent, este aceasta considerată o practică bună? Nu pot să stau în mod personal, dar îmi dau seama, de asemenea, că probabil nu este destinat pentru mine. Dacă cineva le șochează e-mailurile, nu se pot conecta și trebuie să cheme pentru a sorta lucrurile.

0
fr hi bn
Eu personal urăsc această caracteristică. Am lăsat browserul meu să completeze automat e-mail-ul pentru mine (dublu clic, faceți clic pe). De fapt, copiați adresa? Nu este inutil atunci? Nu o vei copia cu tipo?
adăugat autor Josef Sábl, sursa
Sincer, este frumos să vedem o mulțime de oameni cu mult mai multe puncte decât mine, care nu sare pe acest OP pentru că cer o întrebare non-programare, nu post "cod" etc Chiar dacă nu respectă regulile, este un mod frumos pentru a fi primitoare ... și într-adevăr este o întrebare "de bună practică" LOL îmi amintește de acest răspuns post principal lui meta.stackexchange.com/questions/142353/…
Deși să fie corect, OP-ul sugerează o opțiune și întreabă dacă este bună, așa că nu este o întrebare cu adevărat "cea mai bună practică", dar da ... așa că reformulăm frumos să vedem că oamenii nu se închid ca "pe bază de opinie" :)
adăugat autor JimLohse, sursa

9 răspunsuri

Aș folosi doar o cutie de intrare. Intrarea "Confirmare" este o rămășiță din metoda "Confirmare parolă".

Cu parole, acest lucru este util deoarece acestea sunt, de obicei, tastate ca cercuri mici. Deci, nu te poți uita doar la asta pentru a te asigura că ai scris corect.

Cu o casetă de text obișnuită, puteți verifica vizual intrarea. Deci, nu este nevoie de o casetă de confirmare.

0
adăugat
Unii oameni de aici au menționat că utilizatorii se confruntă adesea cu adresa lor de e-mail. Dacă sunteți îngrijorat de această posibilitate, puteți dori să aveți caseta de confirmare.
adăugat autor EndangeredMassa, sursa

Aș spune că acest lucru este bine, dar ar trebui rezervat numai pentru formularele în care e-mailul este esențial. Dacă ați confundat greșit mesajul dvs. de e-mail pentru rezervarea zborului dvs., atunci ați întrerupt legătura în două direcții între dvs. și cealaltă parte și riscați să nu obțineți numărul de confirmare, aici pe StackOverflow ar însemna doar că Gravatarul dvs. nu va fi încărcat ...

M-aș considera destul de techie, dar întotdeauna am umplut ambele câmpuri / tăiat-pastă dacă consider că este suficient de important.

0
adăugat

Sunt de acord cu Justin, în timp ce majoritatea oamenilor tehnici vor folosi metoda copie, pastă, pentru utilizatorii mai puțini savuroși, este o practică bună.

Un alt lucru pe care aș adăuga este că cel de-al doilea câmp trebuie să aibă funcția de auto-completare dezactivată. Acest lucru asigură faptul că există o contribuție umană de la oricare dintre metode pe cel puțin unul dintre câmpuri.

0
adăugat

Sunt de acord cu dumneavoastră în faptul că este destul de o enervare pentru mine (de asemenea, am copia și lipiți adresa mea în a doua intrare).

Acestea fiind spuse, pentru utilizatorii mai puțin inteligenți, este probabil o idee bună. Vizionarea tipului mamei este afirmația că mulți utilizatori nu se uită la ecran atunci când tipăresc (atunci când folosește laptop-ul ei seamănă cu Linus de la Peanuts când cânta la pian). Dacă este important pentru dvs. să aveți adresa de e-mail corectă a utilizatorului, aș spune că având o intrare de confirmare este o idee foarte bună (una dintre aceste zile probabil voi tasta greșit adresa mea de e-mail în prima casetă și o lipiți greșit în a doua caseta și apoi se simt ca un idiot complet).

0
adăugat
Cu excepția, bineînțeles, că Schroeder este cel care interpretează pianul, nu Linus.
adăugat autor Dave Sherohman, sursa

Am văzut o mulțime de oameni tip adresa de e-mail greșit și am căutat, de asemenea, baze de date de utilizatori plini de adresa de e-mail nevalid.

În modul în care văd că aveți două opțiuni. Utilizați oa doua căsuță pentru a confirma intrarea sau pentru a trimite un e-mail de autentificare / activare.

Ambele sunt neplăcute, astfel încât să alegeți ceea ce credeți că vă va deranja mai puțin pe utilizatori.

Cei mai mulți ar susține că trebuie să găsești un e-mail și să dai clic pe un link este mai enervant, dar evită copierea / lipirea unei probleme de adresa proastă și îți permite să faci lucruri cum ar fi ștergerea sau returnarea utilizatorilor dacă nu se activează după spun 48 de ore.

0
adăugat
Dar aveți nevoie de e-mailul de autentificare dacă faceți dublu intrare sau nu, cu excepția cazului în care sunteți dispus să acceptați adrese introduse corect care nu există / nu sunt livrabile.
adăugat autor Dave Sherohman, sursa
niciun email de activare = furt de identitate
adăugat autor Salman Abbas, sursa

Atâta timp cât un câmp este vizibil, nu aveți nevoie de o casetă de confirmare. Atâta timp cât faceți o validare a formularului pentru a vă asigura că este cel puțin într-un format valid pentru o adresă de e-mail, permiteți utilizatorului să gestioneze restul problemelor.

0
adăugat

Typing things twice is frustrating and doesn't prevent copy&paste errors or even some typos.

Aș folosi o schemă de autentificare / activare cu o trimitere înapoi la vechea adresă dacă activarea nu este îndeplinită în termen de 48 de ore sau dacă e-mailul revine.

0
adăugat

Tind să-l trimită un cod de verificare la adresa de e-mail specificată (și o cere doar o singură dată) și să nu schimbi adresa de e-mail până când utilizatorul nu a introdus codul pe care l-am trimis.

Acest lucru are avantajul că, dacă încearcă să-l fixeze la o duzină de adrese diferite în succesiune rapidă, veți ști care dintre ele funcționează prin care cod de verificare au introdus.

În plus, dacă am prezentat o căsuță de confirmare a adresei de e-mail, trebuie doar să copiez și să o lipiți de cea anterioară și dacă sunt vinovat de asta, sunt sigur că alți utilizatori mai puțin atenți vor face același lucru.

0
adăugat

În timp ce oamenii cu mai multă abilitate în tehnologie tind să copieze și să lipsească, oamenii tehnici nu consideră că este la fel de enervant să trebuiască să scrie ceva de două ori. În timpul unei mulțimi de teste de utilizatori pe care le-am scos, cu atît mai puțini tehnicieni - cu cât sunt mai supărați, ei par cu ceva de genul ăsta ... Se luptă să scrie așa cum este, când văd că trebuie să scrie e-mailul din nou, salutat cu un semn puternic.

Aș sugera câteva lucruri.

  1. Lângă caseta de introducere scrieți stilul informațiilor pe care le căutați, de exemplu (adică [email protected]) . Motivul pentru care acest lucru este important este că ați fi surprins de cât de mulți dintre cei mai puțin avansați în tehnologie nu înțeleg cu adevărat diferitele dintre un site web și o adresă de e-mail, astfel încât să le știe vizual formatul pe care îl doriți.

  2. >
  3. Rulați un test de formatare puternic în timp real și afișați vizual utilizatorilor că formatul este bun sau rău. O verde casetă de selectare dacă totul este în regulă vine în minte.

  4. În cele din urmă, în funcție de arhitectura sistemului, folosesc adesea o bibliotecă pentru a greși un domeniu în fundal. Nu încerc să execut un VRFY pe server - adesea folosesc o bibliotecă pentru a verifica dacă domeniul pe care l-au introdus are înregistrări MX în înregistrarea DNS.

0
adăugat
Dacă intenționați să verificați formatul, asigurați-vă că îl faceți corect . Multe simple verificări ale formularului de adresă de e-mail vor respinge, de exemplu, un + în numele de utilizator, cauzând blocarea unui set mare de adrese de e-mail valabile și livrabile. (Sau validați prin trimiterea de e-mailuri. Este singura modalitate reală de a fi siguri.)
adăugat autor Dave Sherohman, sursa
Iar cu IDN-ul trebuie să convertiți intrarea utilizatorului în codul puny.
adăugat autor some, sursa